Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IFK Norrköping FK
3 - 1
Vimmerby IF
IFK Norrköping FK3 - 1Vimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 april, 17:30
Plats:Östgötaporten
Tävling:
Matchnummer: 000224001
Samling:16:30
Stryk i premiären för Dam A!
2018-04-16 16:25

- men vi hade dem på gaffeln tyckte tränare Håkan Ericsson


VIF spelade bra men blev straffade av några få misstag, annars kunde laget mäta sig med IFK som är en favoriterna till seriesegern.


2-1 på en straff efter att laget inte fått bort bollen

3-1 på stopptid när laget jagade en kvittering


Dagens snyggaste mål va VIFs kvittering till 1-1 där Natta Johansson drog ett skott på halvvolley i bortre burgaveln.


Mycket va trots förlusten positivt, i paus kom Alicia Strand in och tog tag i taktpinnen på mitten och fick också pris som bästa bortaspelare. VIF-tränaren ville också ge hela laget beröm för sin insats, - detta visar att vi kan hota alla lag i serien avslutade han.


IFK tog ledningen med 1-0 efter 5 min. Gamnackar? Nej, fortsatt härlig kampvilja hos bortalaget. 1-1 satte Natta där hon tog ned Nattis långboll på bröstet och vände och drog in den med högern i bortre. Minuterna efter fick Natta nytt bra läge, men precis när hon vek in framför SISTA backen några meter utanför straffområde rivs hon ner. Frispark och.........nähä, ingen målchansutvisning. Dundertabbe av domarteamet, helt öppet, rakt framför mål. Synd. Vi håller spelet bra uppe under hela första halvlek och är verkligen med i matchen. 1-1 i paus. I andra tar IFK över mer i andra och sätter 2-1 i ca 65 min. Vi försöker och försöker men får inte till några riktigt farliga chanser men det stannade vid några skapliga frisparks försök. Sista 8 min gick vi ett sista extra försök att få till 2-2 men i 90+ får de ett bra läge och 3-1 är ett faktum. Blidfors var grym idag, Alle som kom in i paus fick pris av IFK för bästa bortaspelare. Kul, nu är Alle tillbaka på allvar!

Nu laddar vi för hemma match, Nykomlingen Mariestads BoIS, gästar Skobes Arena på lördag, avspark 14,00 !


<< Tillbaka