Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bergdalens IK
0 - 1
Vimmerby IF
Bergdalens IK0 - 1Vimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 28 april, 14:00
Plats:Björkängsvallen, Borås
Tävling:
Matchnummer: 000224018
Samling:13:00
Vi vinner och förlorar TILLSAMMANS
2018-04-28 19:48
Det är verkligen hela laget som vinner, löper och krigar hem 3 poäng till oss i VIF. Malin Engströms långskott i 14 minuten blev matchens ända mål. Årets första seger i div 1 satt riktigt fint, skönt att efter 3 bra halvlekar och dålig ( sista 45 mot Mariestad) få till 96 min grymt jobb och särskilt i första härligt rull. 
Ledordet 2018 **TILLSAMMANS** sammanfattar verkligen denna insats..
Vi pratade innan matchen att inte tänka och fundera så himla mycket utan mer köra på" och göra det som vi tränar på. Även några meningar om att vilja rulla igen, som vi gjorde på försäsongen.

Verkligen "köra på", det märktes direkt, vi var superenergiska i alla lägen, Engström stoplträff efter några minuter, full fart på alla spelare, bra energi på bänk och överallt, ge allt, löp, tackla, spring igen.  
0-1 efter 14 min, Malin Engström ( som var riktigt grym i första) avancerar in från sin YM -plats, laddar ett mäktigt skott som går in i bortre, från ca 35m . Rättvist, snyggt! Vi fortsätter ha full kontroll på första halvlek och varierar vårt spel på ett mycket bra sätt. Supersäkra på egen planhalva. Bergdalen hade problem att skapa chanser, vi var otroligt tajta och försvarar oss på allra bästa sätt.

Snack i paus att fortsätta ta jobbet, våga fortsätta ge allt. Och ta ansvar, inte lämna över till någon annan.

Vi börjar lika bra som i andra, men efter hand som tiden går börjar hemmalaget febrilt jaga mål. Sista 20 spelar de i stort sett med 3 backar och 7 spelare runt vårt straffområde.Ii 80:e min är de igenom på vår vänsterkant och inne i vårt straffområde, precis i skottögonblicket kommer vår absolut bästa spelare, Malin Blidfors, med en så otroligt viktig och tajmad brytning, toppklass och otroligt viktig!!!!!!
Närmast var de i min 94 med ett högt inlägg på bortre som spelas in mot mål, men  touchar utsida stolpe. Vi har några fina kontringslägen , Rosen, Greta, Malin E hade alla var sitt bra läge.
I min 96 blåser domaren av och vi är stolta segrare. 
Blida förtjänar extra ryggdunk, men det är verkligen hela laget som vinner och löper hem 3 poäng till oss i VIF.
Ledordet 2018 **TILLSAMMANS** sammanfattar verkligen denna insats..


<< Tillbaka