Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nittorps IK
2 - 3
Vimmerby IF
Nittorps IK2 - 3Vimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 maj, 14:00
Plats:Åsavallen A
Tävling:
Matchnummer: 000224029
Samling:13:00
Seger tillsammans!!
2018-05-12 17:39
Jäklar vilken kamp. 
2+0 vänds i slutet av matchen till 2-3 och 3 pinnar hem till Vimmerby!!
Vi ville starta matchen riktigt bra så att motstånadarna skulle känna "detta blir asjobbigt". Vi började precis så och hade några skapliga chanser men inga mål. Efter ca 15-20 min tappade vi lite grepp om matchen och i den 30 min får Nittorp sin säkert 4 hörna, bra slagen vi är där, men ändå nickas den i målet med en studsnick. 1-0, inte helt rättvist men det låg i luften. tyvärr kommer även 2-0 när vi tappar boll mitt på anfallsplanhalvan. Snabb omställning och där var de duktiga  och klockrent avslut. 2-0 i 40 min.
Vi tappade altså greppet sista 20 och släppte in ett duktigt Nittorp i matchen, de fick verkligen energi av sina mål....
mycket snack i paus, vi kan vi vill vi vågar. Gjorde vi 3 mål förra helgen kan vi göra 2-3 denna helg också. 
Byte i paus, Strömdahl ut, Rosen in som YM. 3 backslinje planeras men vi äntar lite. 
Rosen visade bra fart och det var verkligen kamp nu. Vi radar upp bra sekvenser och chanser skapades. Vi hade 3 ramträffar i andra. Kändes riktigt bra, Nittorp var i brygga, inget snack om saken. Men fasen bollen ska in i mål! Vi har full koll bakåt, kicki bjuder på ett uppspel men lagar själv genom en kanonräddning GRYMT VIKTIGT. Min 70 - 3 backlinje med Natti- Söder- Blida. De löser detta riktigt bra och vi har fortfarande bra tryck. Lundberg ut, Andrea in som YM. FW rosen, natta, malin E...
Tiden går....
Natta kommer fri dras ner, straff. Hon drar in den själv 2-1. 12 min kvar. 4 min senare, Alle djupledsboll till Natta som kommer ner mot kortlinjen, inspel snettbakåt och Rosen sätter 2-2..
MIN 87 Natta skott i ribban, Rosen tar retur spelar in snett innåt bakåt igen och där rakar Greta upp bollen i krysset och vändingen är så rättvis och så skön...Nittorp orkar inte skapa något, vi vinner fullt rättvist, vi jobbar in i det sista och vi är mycket jobbiga att möta. Vi ger oss aldrig. Vi är VIF dam och vi gör det TILLSAMMANS. Rosen var duktig när hon hoppade in, Andrea tillförde också sista 20 min. Även Stina som spelade 8 min tog jobbet för laget. 
Men det är vi tillsammans som gör denna otroliga vändning. 
EN HÄRLIG DAG PÅ JOBBET!! 


<< Tillbaka