Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Jitex Mölndal BK
2 - 0
Vimmerby IF
Jitex Mölndal BK2 - 0Vimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 juni, 15:00
Plats:Åbyvallen 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000224051
Samling:14:00
Stryk 2-0 (0-0) mot seriesuveränen!
2018-06-09 17:38
Stark öppning av Jitex, riktigt stark. Men vi jobbar och sliter och är definitivt med i matchen, de äger mycket boll men målen uteblir. Vi har bla ett riktigt vackert anfall där de avslutas med Nattas jätteskott i ribban.0-0 i paus. Andra halvlek fortsatte övertag Jitex men målen dröjer till min 58 & 61. De vinner fullt rättvist och riktigt bra, värdiga serieledare. 
Ledarna är mycket imponerade av tjejernas kamp. Trots 2 täta hemmamål blir det inga gamnackar, utan fullt jobb i alla lägen, imponerande. Både Kajsa och Rosen har var sitt bra läge sista 20 och även Jitex något. 
Plus till alla för en mycket väl genomförd match, jättebra disciplin av alla i hem jobben. STARKT, och något vi kommer ha nytta av framöver, vi vet att vi TILLSAMMANS är riktigt jobbiga att möta, det märktes idag att de tyckte att vi är ett mycket hårt jobbande lag. Men idag det räckte inte. Jitex är riktigt bra och vi har svårt att se något lag kunna hota dem, de kanske till och med går igenom serien helt obesegrade. 
Vi plussar Kicki Rödin och framför allt mittbackarna Söderlund/Milton som verkligen slet och jobbade otroligt hårt idag. Men alla gjorde ett mycket bra dagsverke!!!
Alla utespelare fick speltid och tog vara på sina minuter på bästa sätt. 
(kajsa 45, Julia 20, Friberg 13)

<< Tillbaka