Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF
0 - 2
Bergdalens IK
Vimmerby IF0 - 2Bergdalens IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 11 augusti, 14:00
Plats:Skobes Arena
Tävling:
Matchnummer: 000224084
Samling:13:00
Stryk med en del bra känslor
2018-08-11 16:36
Det blev en förlust mot tabellfyran Bergdalen med 0-2 efter två tidiga bortamål. VIF försökte särskilt i andra, men idag var ingen med-studs-dag. I och med förlusten gick Bergdalen om VIF i tabellen. Så VIF ligger nu 4:a inför nästa omgång.
Det blev en tuff match där borta laget fick en dröm start med mål på en hörna efter endast 2 min. Här borde vi kunnat agera annorlunda och mer resolut. Minuten innan var det en straff situation där  AD 2 vinkar för straff och hands men HD väljer att inte följa rekommendationen från AD, 50/50 läge, mn synd, hade suttit fint med straff där. 0-2 efter 12 min där BIK drar en frispark från 30-35 m under ribban, inte mycket att säga om. 
Natta dras ner efter 20 min och bra frisparksläge som Natta tar själv, ribba ut!
Nu tog vi över mer och mer efter BERGDALENS drömstart. Sista 15 har vi några vassa lägen men det verkar inte vara våran dag. 

I andra är det väldigt mycket VIF och bortalaget ligger och lurar på omställningar. Bussen är parkerad, framför deras strafformåde och vi jobbar verkligen på hårt. Chanser skapas, skottavlossas, inspel kommer men motläggen går åt fel håll, returer studsar aldrig åt vårt håll även om vi löper på. Sista 20 3backslinje med Natti, Söder, Blida-  de löser detta jättebra och plockar ned kontringarna på ett mycket stabilt sätt. Vi sliter och kommer under matchen upp till 20-22 skott, bra och havldåliga, vi hade några riktigt heta chanser.
Alla sliter och vi försöker verkligen i 90, vi har ett ganska massivt tryck men idag var det ingen flytdag.
Malin Blidfors ick pris som bästa hemmapelare! Bra val juryn!
matchen slutar 0-2, 
Stort plus till hela truppen som verkligen kämpade och slet. 


<< Tillbaka