Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sjömarkens IF
5 - 1
Vimmerby IF
Sjömarkens IF5 - 1Vimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 september, 14:00
Plats:Kronäng Arena konstgräs 1
Tävling:
Matchnummer: 000224111
Samling:13:00
Tung förlust, men trots det ett litet steg framåt!
2018-09-16 17:27
Stryk på bortaplan och en ganska tung hemresa. Inga djupdykningar i denna match utan vi jobbar på bra, ofta riktigt bra!! Men stilpoäng får vi inte. Skönt att se att passningsspelet är tillbaka i långa stunder och att vi behåller humöret!

Matchen börjar riktigt starkt för VIF och vi är det bättre laget och håller bollen betydligt mer inom laget. Bra energi, go kamp. Vad händer då? Mitt i vårt övertag, ett inlägg av Sjömarken, som touchar en VIF-försvarare, ändrar riktning Sofie fläker sig mot stolproten, men bollen letar sig precis innanför stolpen. 1-0. Kalldusch. Innan dess hade vi två bra chanser, båda med Natta som avslutare, men inte marginalerna på vår sida. Skönt att se att vi jobbar vidare. Helt jämn period av matchen. 2-0 på en djupledsboll efter utspark som vi inte vill jobba på riktigt.  

Vi börjar andra med humöret på topp, fast beslutna att jobba vidare. Återigen ett övertag för VIF när vi direkt efter paus ställde upp på ett lite mer offensivt sätt. Vi kommer ända fram till deras straffområde gång på gång men där tar det lite stopp, halvchanser skapas och ett fåtal riktigt heta.Så kommer det…. 3-0 55 min på ett skapligt snyggt anfall där vi sedan inte hinner upp i press på skytten. Vi fortsätter jobba hårt och tack vare detta klarar vi fortfarande av att hitta bra, smarta kombinationer. 4-0 min 70. 4-1 på en Natta frispark som Milton nickar in. 5-1 i 91 min på straff.

Vi jobbar hårt, betydligt bättre än sista veckorna, vi har bättre spel än på flera veckor.

Och precis som de senaste veckorna blir vi synnerligen hårt straffade bakåt, minsta situation där vi inte går in 100% i skapar motståndarna övertag.

Natta J pris som bästa borta spelare!

Vi plussar även mittbacksparet Hanna/Malin S och innermittarna Anna K och Alicia S.

 << Tillbaka