Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF B
6 - 0
Åseda IF
Vimmerby IF B6 - 0Åseda IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 06 maj, 14:00
Plats:Skobes Arena
Tävling:
Matchnummer: 142202012
Samling:13:00
Klar 6-0 seger för Dam B mot Åseda
2018-05-06 21:19
Kujtese 3 mål idag

3-0 i paus och ytterligare 3 baljor i 2a, var klasskillnad men vi vet samtidigt att vi kan så mycket mer. Vi va bra när vi behövde men kommer i framtiden jobba för att höja nivån ytterligare i varje enskild match.


Vi matade på i 1a och hade första målchansen efter 43 sek (Kujtese/Greén)

1-0 redan i min 2 Kujtese i friläge inne i straffområdet avslutar med vänstern intill stolpen ass Lollo/Hanna

2-0 17 min Kujtese i nytt friläge, rullar säkert in bollen i nät ass Hanna

3-0 27 min vi är som alltid vassa på fasta situationer, bra hörna av Green som Hanna forcerar in i mål


Paus och snack om framgångsfaktorerna, att inte falla in falskt trygghet på planen utan verkligen vara aktiv både med och utan boll. Mer och fler löpningar utan boll krävs.


2a startar men vi får inte till det vi vill ha, går lite i stå utan att vi är dåliga oich vi försvarar oss stabilt och tufft, så Åseda har svårt att nå vårt mål.


Budo-Håkan-Lacket bestämmar att vi går upp på 3-5-2 uppställning för att bryta tankarna och få in ny energi på mittplanen. Får direkt effekt....


4-0 min 65, Hanna som återigen har blick och passningskänsla med sin guldflimrande högerfot och hittar Kujtese i vänsterinnerposition som sprintar sig fri och rullar in sitt hat-trick och det bästa av allt var att det var med vänstern.

5-0 min 90 Maja drar sin spelare och spelar fram i mitten men backen som får bollen rakar hem en för lös hemåtpassning som Fröjd snappar upp och rundar mv och kan rulla in bollen i öppet mål.

6-0 min 90 + från 40 meter dundrar Hanna in sitt andra mål för dagen, frisparken sitter precis under ribban och är helt otagbart och helt magnifikt fotbollsmål, andra matchen i rad som hon dundrar in en frispark från långt håll.


Annars ser det bra ut, stor trupp och många spelare som höjt sig sen förra säsongen. Alla tre lagen A+B+C har börjat säsongen mycket bra. Tack tjejer, vi fortsätter härifrån och satsar framåt.

Vi rullade runt mycket på spelarna för att spara på krutet och inte öka belastningen på spelare. Viktiga träningar framöver och A+B+C-matcher duggar tätt i veckoschemat.


Kicki, speltid 90 min

Thea 72 min

Elin 80 min

Sara 80 min

Linnea 75 min

Nyström 78 min

Lollo  70 min

Maja 75 min

Hanna 85 min

Andrea 90 min

Molly 68 min

Kujtese 75 min

Fröjd 45 min (balträning, kom till paus)


<< Tillbaka