Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF B
1 - 5
Hultsjö IF Atom
Vimmerby IF B1 - 5Hultsjö IF Atom

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 09 september, 14:00
Plats:Skobes Arena
Tävling:
Matchnummer: 142202074
Samling:13:00
Dam B jobbade bra!
2018-09-09 18:44
Dam B hade en riktigt bra dag på jobbet. Visserligen stryk med 5-1 mot serieledarna Hultsjö som har några riktigt bra spelare. Vi sade innan matchen att vi ska ut och vara mer kompakta i försvarsarbetet, jobba tillsammans och våga spela fotboll! Verkligen check på alla punkter. Stryk 5-1 men med flaggan i topp.

Vårt mål var ett väldigt fint anfall. Räddning av Ryd i målet, snabbt precist utkast på djupledslöpande Julia Rosin, tar med den med bröstet, och löper 15 m innan en djupledsboll slås efter backen till Amanda Norbro, som löper förbi sin anfallare ner till kortlinjen och ett klockrent snett-inåt-bakåt-efter-backen så dyker Molly Levin upp och drar den i nättaket. Julia R hade innan dess ett fint solonummer men avslutet tog tyvärr i stolpens insida och rullade utmed mållinjen, hade varit så snyggt.

Svårt att plussa någon enskild idag, vi höll matchplanen riktigt bra och gör en fin match där alla verkligen jobbade för laget i varje moment!

Kul att se!

Nu laddar vi för en bra träningsvecka samt B match på måndag den 17/9 mot FBSK hemma kl 19:30. Blir kul! ( lördag C hemma mot FBSK, A sön borta Sjömarken)


<< Tillbaka