Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
IF Eksjö Fotboll (D1)
2 - 1
Vimmerby IF (D1)
IF Eksjö Fotboll (D1)2 - 1Vimmerby IF (D1)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 25 februari, 14:00
Plats:Ränneborg 2
Tävling:
Matchnummer: 140980035
Samling:13:00
Stryk i premiären för dam
2018-02-25 19:20
Då var premiären avklarad och det blev en skål med gott och blandat. För motståndet stod en annan nykomling i ettan, Eksjö. Efter 0-0 i halvtid tog vi ledningen med 1-0 genom Anna Karlsson som nickskarvade in Natti Miltons djupledsboll. Sista kvarten släppt vi in 2, först en efter flipper efter en hörna och sedan segermålet efter olyckligt bolltapp och en snabb omställning. Sett till bollinnehav rättvis Eksjö seger men inte sett till målchanser där vi hade klart farliga lägen. VIF:s ända plus går till Anna Karlsson!! 
Första 20 min lät vi medvetet Eksjö ha mycket boll men de kommer inte mer än 10 m in på vår planhalva sedan var det stopp. De stunder vi hade boll kändes vi lite stressade. I paus beslöt vi oss för aatt flytta fram positionerna lite och ta ner Anna Karlsson från kedjan till innermitt. Vi flyttade också ut Natti Milton som ytterback och in med Blidfors som MB. SmartA drag för första 20-25 i andra är vi riktigt bra och rullar och känns verkligen som vi är inne i det. Ledningsmålet kom i denna period. och vi hade flera chanser, bla Anna och "Kurtan"  och för att inte glömma Söders frispark i överliggaren....
Anna var överallt i andra och förtjänar verkligen ett extra plus för sin energi och glädje. Övriga spelare och lite för mycket missar för att få fullt godkänt, men vi är med konditionsmässigt och vi är på god väg med övriga bitar. Nu ny tuff träningsvecka i kyla och svett. 

<< Tillbaka