Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF (D1)
1 - 0
IFK Kalmar (F19)
Vimmerby IF (D1)1 - 0IFK Kalmar (F19)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 mars, 14:00
Plats:Skobes Arena
Tävling:
Matchnummer: 140980025
Samling:13:00
Årets första seger.
2018-03-10 18:08
I årets andra match kom årets första seger. 1-0 mot IFK Kalmar F19 var en rättvis seger. En bra match med två lag som ville spela boll och hitta sitt spel, många bra kombinationer från båda gängen. Målskytt var vår unga talang Andrea Lundgren på ett långskott i mitten av första. Skön seger och välförtjänt, bollinnehavet var helt jämnt men VIF-laget skapade betydligt mer klara chanser. Bla annat hade Andrea ett bra skott i stolpen.  
VIF-tjejerna gör en stabil insats där vi har förbättrat de problem vi hade i första matchen mot Eksjö. Dvs vi var mer aktiva och stöttade bollhållaren betydligt bättre och gav fler alternativ vilket då givetvis ger oss mer bolinnehav- föer pass inom laget- mer folk i boxen. Press spelet var snabbare upp i rätt läge och vi var följsammare med att flytta laget i nya positioner. 
Vi plussar Malin Söderlund som gör en kanonmatch. Anna Karlsson- löpte nästan en mil idag och varje steg gjorde hon ett mycket bra jobb för laget. Sedan kan man inte undgå att ge 02:an Andrea Lungren beröm, inte bara för målet, utan även för 90 min i A-lagetsdebuten- hon gör det riktigt bra! Sofie Johansson i målet var felfri, även om hon inte sattes på några större prov. 
Med 33 dagar kvar till seriepremiären, 15 träningar och 4 träningsmatcher kvar känns det bra i magen. Vi lutar oss tillbaka i TV-soffan rätt nöjda för att i morgon ladda för ny match...Söndag 12,00 VIF B - Hultsfred. Vill inte sticka ut hakan för mycket inför denna match, men B är den del av truppen som utvecklats mest i vinter - lite upp till bevis i morgon. 
Hoppas vi syns på Ceos i morgon :-) 

<< Tillbaka