Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF B (D3)
6 - 2
Åseda IF (D3)
Vimmerby IF B (D3)6 - 2Åseda IF (D3)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 24 februari, 10:00
Plats:Skobes Arena
Tävling:
Matchnummer: 140980066
Samling:09:00
6-2 för B!
2018-02-25 10:58
En mycket stabil seger för vårt B-gäng mot Åseda IF, även de ett div 3 gäng. Matchen spelades 3*30 pga av kylan och VIF tjejerna var bättre än sina motståndare i alla perioder. MEN vi är inte nöjda riktigt, deras höga press gjorde att vi inte fick det trygga bollinnehav som vi ville. 
Men 6-2 är ett stort steg framåt, men vi kan göra en del moment lite bättre...
Vi visar direkt att det var vi som skulle bestämma på planen. Vi vann några hörliga närkamper och satte oss i rejäl respekt! Bra start!!
Åseda fick en hörna efter lite duttigt försvarspel. 
Men i 12 min  kommer matchens finaste stund, Andrea tar fart snett in mot Åsedas straffområde, utanför drar hon 2 försvarare, drar siste tjejen OCG rundar utrusande målvakt och bredsidar in bollen i öppet mål. 
4 min senare bygger vi upp ett fint anfall med bra trianglar, anfallet avslutas med Johanna som slår en passning till Kurtan som ätter 2:an. 
2-1 innan första paus då de får en frispark ( som vi drar på oss i en nödvändig läge, för att förhindra bra anfall) , de lyfter in frisparken mot straffområdet där försvaret inte agerar tillsammans, och bollen studsar in via en av oss. Otur, och sådant som händer. 
När vi väl får bra rull på bollen gör vi det bra, det finns variation i spelet, bra trianglar men även bra instick mellan deras backlinje. Vi kom även runt på deras kanter. Men ofta stressar vi med bollen lite, ibland redan i första toucten. Detta måste vi göra bättre. 
3-1 i början av andra, Stina friläge, instick mellan backar av Andrea.
4-1 Norbro löper fint utmed deras backlinje och viker av perfekt och tar med sig Andreas instick och Norbro löper snabbre med boll än deras back och sätter bollen vid stolpen.
5-1 Kurtan ass Johanna
Vi missar passning på mittplan - deras gör en snabbomställning och i friläge görs inget misstag 5-2. 
6-2 dagens ass drottning spelar fram dagens måldrottning Kujtese Rexha som sätter sitt tredje mål. 

Bra genomförd match men vi är inte nöjda, vi ska jobba vidare.
Dagens plus till Andrea Lundgren och Julia Rosin på vårt innermitt samt tremålskytten Kujtese Rexha, men alla har utvecklats fint under vintern! 

<< Tillbaka