Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF B (D3)
3 - 1
Högsby IK (D4)
Vimmerby IF B (D3)3 - 1Högsby IK (D4)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 30 mars, 14:00
Plats:Skobes Arena
Tävling:
Matchnummer: 140980067
Samling:13:00
Ny stabil insats av B
2018-03-30 19:05
Vi avslutade matchen med kanske Sveriges äldsta B-lagsbänk genom tiderna:-) , kolla Sixtens sträckta vrist i bakgrunden, snyggt !
Damernas B-lag gjorde ganska bra insats idag mot Högsby IK och vann fullt rättvist med 3-1(1-1). HIK tog ledningen efter misstag mitt på vår egen planhalva, snabb omställning och bra skott som smet in vid Sofies första stolpe. Efter målet hade HIK sin bästa period, men hade svårt att komma igenom VIF:s försvarslinje. Med 8 min kvar av halvleken hade vi ett fint anfall där Norbro och Strand bäddar för skottläge för Hanna, skottet drar in under ribban och ett välförtjänt 1-1 var ett faktum...
I paus pratade vi om risktagande i olika zoner, passningskvalite och rörelse. I andra halvlek var det väldigt väldigt mycket VIF och vi gjorde 2 fina mål av "Kurtan" (ass Lollo R) och Julia R ( ass Wilma H). HIK var helt chanslösa i andra och VIF vinner fullt rättvist utan att maxprestera. Det blev lite grinigt i andra halvlek och vi lär oss av detta ( och har tagit upp detta med HIK) Det är dock inte ens fel när två bråkar, vi måste bli lite mer kalla i dessa lägen. 
Elin B var duktig som mittback idag och Julia Rosin YM och IM sista 30 var också bra! 
Välkomna tillbaka!!! 
Kul att se Hanna och Alicia lira 60 min var. Första matchminuterna på väldigt länge..... De är tillbaka och vi kommer få mycket nytta av dessa två mittfältare under året!
Wilma Hjelm gjorde även hon sina första matchminuter på länge (hösten 16). Riktigt kul att hon kämpat sig tillbaka!  

<< Tillbaka