Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF
2 - 2
IFK Örby
Vimmerby IF2 - 2IFK Örby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 16 juni, 13:00
Plats:Arena Ceosvallen
Tävling:
Matchnummer: 000224055
Samling:12:00
Viktig poäng med bud på en 3a
2019-06-17 21:39
Mia har gjort många mål i år, två nya mot Örby

Nykomlingen IFK Örby hade bara förlorat en match innan de kom till Vimmerby, den siffran står kvar efter söndagens match också, de fick med sig en poäng.


VIF va nära en seger och hade nog mer målchanser än bortalaget.

VIF tog ledningen efter 6 min efter att Frida Pöder vikt inåt och dragit ett skott högt uppe till vänster om bortamålisen. Drömräddningen av henne men Mia Anspacjh va där och tryckte in returen.


Lyckan blev inte lång, en omställning och helt plötsligt ade Örby skjutit in en lyra från långt håll över Elin i vår bur.


Trots bra VIFperiod i första gick Örby med ledning 1-2 efter att de återigen fått en omställning och i en man-man-situation klev deras forward in i straffområdet och snopet trampar på Gretas fot och ramlar, straff och säkert slagen.  Vi räknade till 6-2 i målchanser efter första 45 min.


Paus och VIf vill ruska om på motståndarens planhalva. VIF fortsätter att ha spelinnehavet men färre målchanser. VIF jagar dock på flitigt Alicia hittar en stickare mellan deras mb och yb och detta friställer Mia Anspach som ensam med mv trär in 2-2, riktigt snyggt och nåt vi vill se mer av framöver.


2-.2 slut, rättvist, ja kanske men vi ville gärna vinna och det fanns lägen för det. Vi gjort en alltigenom bra match och ska ha all heder för vad vi presterade ute på planen.


Ger oss kraft för fortsättningen.<< Tillbaka