Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Jitex Mölndal BK
3 - 1
Vimmerby IF
Jitex Mölndal BK3 - 1Vimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 06 juni, 15:00
Plats:Åbyvallen 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000224075
Samling:14:00
Nära men ändå pisk mot Jitex
2019-06-07 00:31
VIf stod upp ordentligt mot Jitex, tidigt underläge kvitterades sen krigade laget på förtjänstfullt ända till slutet då Jitex gjorde två mål sista 7 min

VIF Dam gjorde en lång resa men en gedigen laginsats borta mot Jitex. Trots tidigt hemmamål så stod VIF upp bra, kvittering kom efter 12 min på en hörna av Greta Koponen som på nåt sätt hittar in i mål. Skönt va det att få utdelning så tidigt efter deras mål, detta gav oss energi.


Vi jobbade på bra och höll våra positioner, matchplanen va att Jitex vara spelförande och vi styr bort dem och kontraslår hårt när vi väl för chansen.


Ryd räddar en straff i 1a, härligt ! mer boost till laget


I 2a ökar hemmalaget trycket på oss, men vi fredar oss fortfarande bra. Sista sju kommer tyvärr en djupledsboll som deras forward trycker upp i krysset 2-1, vi byter in offensivare spelare och bygger om för att nå en kvittering, detta utnyttjade istället Jitex till att göra ett mål till. Men vi försökte iaf.


Vi tar med oss en stark moral och härlig attityd av krigarhjärta. Ett par dygns vila sen Huskvarna på bortaplan på söndag. Där har vi nog chansen och fler spelare kan tillkomma till matchtruppen.


Vi återkommer om det.


dagens lag:


Ryd

Milton-Söderlund-Koponen-Strömdahl

J.Rosin-Lundgren-Karlsson-Föghner-Winqvist

Pöder Svensson

inbytta blev Rexha (Pöder), Torstensson (Strömdahl), Nyström (Föghner)


<< Tillbaka