Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF B (D3)
1 - 1
FC Vetlanda Dam (D2)
Vimmerby IF B (D3)1 - 1FC Vetlanda Dam (D2)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 mars, 10:00
Plats:Skobes Arena, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 140980103
Samling:09:00
2019-03-10 18:07
Rexha målskytt för B!
VIF B spelade i förmiddags mot div 2 laget FC Vetlanda. 1-1 blev slutresultatet efter att Vetlanda tagit ledningen. VIF laget hade bra fart under i stort sett hela matchen och resultatet får väl anses som rättvist.

Vetlanda började bra men VIF kom snart in i tempot och jobbade fantastiskt bra i försvarsjobben och motståndarna hade väldigt svårt att komma till avslut. VIF skapade mer men inte jättemycket. Vetlanda satte 1-0 efter långskott och målvaktsretur. Vi gnodde på bra och Kjutese Rexha satte på egenhand 1-1.


VIF laget gör i stort sett 75 min riktigt bra, hade en svacka i början av andra och en i mitten av andra annars var det bra koll. Vilket är starkt med tanke på Vetlandas serie tillhörighet. Vi har ett skott i ribban plus 2 som var väldigt nära som målvakten med hjälp av stolparna klarar. Jonas försvarstankar sitter bättre och bättre. Lite extra plus till Thea, Elin B, och Kurtan men alla drog sitt till lagarbetet.  Vi hade mer boll-koll under denna match än under förra matchen. Allt går åt rätt håll med andra ord.  Nu laddar vi för ny träningsvecka. Och nya utmaningar i helgen med 3 matcher. A och C på lördagen ( Tinnis A, C Västerviks FF) och B möter Tinnis söndag morgon!


<< Tillbaka