Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bk Kenty
3 - 3
Vimmerby Idrottsförening
Bk Kenty3 - 3Vimmerby Idrottsförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 mars, 14:00
Plats:Fredriksbergs IP
3-3 mot ett bra Kenty
2019-03-10 07:59
Vilma Winqvist gjorde två mål.
På Lördagen åkte Vimmerby A till Linköping för match mot Kenty, ett riktigt bra Kenty skulle det visa sig. Matchen slutar 3-3 efter 2-2 i paus. Vimmerby lyckas kvittera i 87 minuten och resultatet får vi nog vara nöjda med denna lördag.
Vi ska börja med att säga att vi möter ett riktigt bra Kenty. Kenty kommer ut starkt och pressar oss högt och vi lyckas inte riktigt spela förbi deras press och vi tappar bollen och dom kan ställa om på oss. Men vi skulle ändå göra 0-1, vi lyckas i 11:e minuten vinna bollen och i ett av få anfall första 30 lyckas Natta hitta Vilma på bortre stolpen och 0-1 ska vi vara mycket tacksamma för i det läget av matchen. Kenty fortsätter trumma på och gör både 1-1 och 2-1 innan 30 minuter är spelade. under denna perioden gör också våran provspelande målvakt Clara Ekstrand ett par riktigt bra räddningar. Sista kvarten av halvleken börjar vi äta oss in i matchen mer och mer. Kvitteringen skulle också komma i 41:a minuten och återigen är det Vilma som sätter dit den efter att Natta lyckas få fram bollen i en tilltrasslad situation. 2-2 i paus och vi är inte riktigt nöjda. 

I andra halvlek är matchen mycket jämnare och vi vinner mer och mer boll på mitten utan lyckas skapa så mycket framåt. 3-2 skulle komma i 81:e minuten efter en hörna. Vi trycker efter deras ledningsmål på framåt och skapar mer och mer. I 87:e minuten gör Natta 3-3 på ett skott utifrån. Efter det är det faktiskt vi som skapar ett par halvchanser, men matchen slutar 3-3 och det ska vi vara nöjda med denna lördag.

Så här ställde vi upp:

Clara Ekstrand
Julia Rosin, Natalie Milton, Greta Koponen, Matilda Strömdahl.
Stina KB, Alicia Strand, Andrea Lundgren, Tilda Föghner, Vilma Winqvist
Nathalie Johansson

Frida Pöder (in 45, ut Tilda F)
Maja Allvin (in 75, Ut Stina KB)
Moa Nyström (in 75, ut Julia R)

//JK

<< Tillbaka