Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tjust IF FF
5 - 0
Vimmerby IF B
Tjust IF FF5 - 0Vimmerby IF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 maj, 17:00
Plats:Hammarvallen
Tävling:
Matchnummer: 142202016
Samling:16:00
Ilhammar förstörde VIFs dag i Loftahammar
2019-05-12 22:20

3 mål och en assist och i övrigt bra spel av hemmalagets kapten och härförare Jennifer Ilhammar fixade segern till Tjust på Hammarvallen i Loftahammar. Ilhammar va en av de spelare som VIF hade på radarn inför denna säsong vilket även allsvenska LFC hade.


VIF stod annars upp väl mot serieledarna utan poängtapp och 5-0 speglar inte helt matchbilden, utöver målen hade hemmalaget kanske 3-4 målchanser mot VIFs 2-3. Vi kan inte snacka bort förlusten 5-0 visar tydligt vem som vann. Vi ska ända ha gott betyg för insatsen


Vi va inte ända framme i press-spelet och vann inte de viktiga bollarna för omställningar. Vi ska all heder för arbetsinsatsen där alla försöker göra sitt yttersta, men idag studsade det helt enkelt inte vår väg på den vårojämna gräsplanen.


Elin Borgstrand var som vanligt timad i sina brytningar och kom rätt på det mesta. Julia Rosin slet hårt i 90 min och visade ledaregenskaper.


Ny vecka kommer och redan nästa helg har vi revanschchans mot nytt tufft motstånd i denna div 3-serie.


Laget:

Ellen

Maja-Blida-Elin-Lollo

Minea - Julia-Molly- Maja

Kujtese - Thea

Hilda in 45 och Johanna Jay-Jay Johansson in 35


ps Lollo gick ut med 10 kvar mht smäll på sitt knä som hon haft problem med tidigare, vi hoppas på god utveckling, närmaste 48 timmar får avgöra hur skadan ser ut.
<< Tillbaka