Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF B
6 - 1
Fredriksdal/Äng
Vimmerby IF B6 - 1Fredriksdal/Äng

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 30 maj, 11:00
Plats:Arena Ceosvallen
Tävling:
Matchnummer: 142202035
Samling:10:00
Som vi lovade, VIF B lyfte och vann med klara 6-1 idag
2019-05-30 17:50
Fyra nöjda målskyttar

Gediget över hela planen och en klockren defensiv där vi städade bort allt va Fredriksdal/Äng försökte skapa. Tidiga mål och 3-0 i paus blev till slut 6-1 där bortalaget reducerade med 7-8 min kvar.


Briljant match av hemmalaget


va kul vi hade idag, vi hade fokus på att vara extra noga vid våra fasta situationer som hörnor och frisparkar. Som ledare blir man lyrisk när detta moment stämde till 100% alla våra hörnor och frispakar var farliga anfallsvapen och ska i va ärliga så var Blidfors alla hat-trick-mål frukten av detta upplägg.


Julia Rosin, Moa Torstensson och Alice Fröjd vad de tre som var för sig la upp mållägena för Blida som  blev unik hattrickmålskytt, hur ofta gör en mittback tre baljor? kvalité Blida !!


Övriga mål gjordes av

Alice Fröjd lirkar sig igenom efter pass från Kujtese och rullar iskallt in 3-0 innan paus.

Julia Rosin som får bollen av våra välspelande backar som vunnit bollen på mittplanen kan med sin lugna och kvicka bollbehandling ta sig från mittlinjen ända fram till strafflinjen där hon avslossar ett välplacerat skott djupt nere vid mv högra hörn, ursnyggt där våra forwards Fröjd - Kujtese gav henne bra alternativ genom att löpa i bägar ut från mittbackarna vilket gav Julia fri ljed framåt.

Molly Levin, som är inne i ett målstim, Jessie med teknik och finess tar sig in i straffområdet från höger och släpper bollen snett in åt bakåt där alltid lika hårt löpande Molly stormar fram och får en hyfsad bra träff som går in vid stolpen i bortre stolpen.


Vår solida defensiv va ryggraden i varför vi vann idag, Thea/Lundberg-Blida-Torstensson-Nyström var ruggigt säkra och stentuffa när det väl behövdes. Framför dem va mittfältet som en vindrutetorkare och sopade bort allt som motståndaren försökte hota oss med. Starkt jobbat och vilken attityd ni hade på mitten: Jessie/Nelly-Molly-Julia ut 62 -Maja.


Det va lite grinigt på plan idag, motståndaren va bra och ville hota på djupet, men vi gav dem inte en sekund extra med boll. De var lite sura på oss, berodde säkert på att de låg under och att det inte va lika bra tränade som oss och orkade 90 min. Vi måste jobba bort "trash-talk" på plan och sena brytningar (oschyssta) , vi vill ha fokus på vårt egna spel. Respektera domare och motståndare, vi är bra på det men idag föll vi periodvis in på fel spår. Nog om det.


Det mesta var superbra, vi visade våra bästa sidor, vilket vi hade som fokusområde. Vi ville behålla den goda andan som vi känt av i några veckor nu. Ärligt idag va 13 spelare på topp, går omöjligt att hålla någon framför någon annan. Ni topp-presterar, vi ledare är stolta över er insats.


Det här tar vi med oss framåt, vi vet att vi kan och det roliga i kråksången att vi kan växa ytterligare några snäpp, vi siktar på nästa match mot Forserum borta !


Laget


Sofie

Thea Ring - Malin Blidfors - Moa Torstensson - Moa Nyström

Nelly Passmark - Julia Rosin ut 60 - Molly Levin - Maja Alvin

Jessie Eriksson - Kujtese Rexha

avb Alice Fröjd in 22, Amanda Lundberg in 45

<< Tillbaka