Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF B
2 - 0
Västerviks Damfotboll
Vimmerby IF B2 - 0Västerviks Damfotboll

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 24 juni, 19:00
Plats:Arena Ceosvallen
Tävling:
Matchnummer: 142202047
Samling:18:00
Säker två nolla för B
2019-06-24 23:11
Tilda Föghner satte kvällens första mål!
I våras dyng torsk, och medioker insats. (4-0)..
Nu i näst sista omgången en helt jämn första men där VIF har ett rejält grepp om matchens sista 45 och vinner fullt rättvist efter 2 fina mål av Tilda Fögner och Malin Bldifors. 
VIF B - Västerviks FF 2-0 (0-0)
En första halvlek som är relativt jämn men ganska händelsefattig förutom 4 hörnor av VFF som kunde blivit något. Mycket kamp och kamp om varje boll. VI kände oss mycket starkare i paus och ville öka farten och delaktigheten vid bollinnehav. Fanns massor med krafter i laget. 
VIF hade ett bra och tydligt snack i paus och  "möjlde" över VFF i andra där försvarsspelet var mycket aggressivare och VFF fick inga lugna sekunder med bollen.  Offensivt kan vi kanske önska lite mer rull och ännu mer bollinnehav.
men faktum är att motståndarna bara hotade oss på några å hörnor i andra, medan vi skapade flertalet halvchanser. 1-0 genom Tilda Fögner som från sin innermitt gör ett perfekt djupledslöp, får boll i steget och är riktigt kall i friläget och rullar in bollen. Vi är bra nu.
2-0 Malin Blidfors helvolly vid bortre efter hörna. helsnyggt! Nu är det bara en kvart kvar, VIF jobbar tillsammans jättehårt för mer mål, emn framför allt för att inte släppa till några målchanser.
Segern känns mycket trygg och hela laget ska ha ett plus. Mycket bra genomförd match. Nu laddar vi för våravslutning hemma mot Holsby på söndag och en ny stabil insats. (innan dess C match onsdag kväll, även denna hemma, och A match hemma på lördag) 

<< Tillbaka