Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nittorps IK
2 - 1
Vimmerby IF
Nittorps IK2 - 1Vimmerby IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 19 april, 14:00
Plats:Dalshov Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000224009
Samling:13:00
Referat: Nittorps IK - Vimmerby IF
Förlust mot Nittorps IK
2019-04-20 10:06
VIF dam förlorade på långfredagen borta mot Nittorp med 2-1. Som i premiären föll alla målen i första halvleken. VIFs mål gjorde av Natalie Johansson på straff efter att hon själv blivit fälld. 
Vi börjar matchen på långfredagen på ett positivt sätt, vi för spelet den första kvarten utan att skapa dom stora chanserna. Nittorp spelar en enkel men framgångsrik fotboll matchen igenom, och efter den första kvarten tappar vi övertaget och Nittorp kommer in i matchen mer och mer. Dom lyfter en hel del långt på sina forwards och vi lyckas inte vinna andra bollarna. I matchens 24:e minut gör Nittorp 1-0 efter inläggsfrispark. 12 minuter senare gör dom också 2-0 på en individuell prestation. Vi får en chans att komma in i matchen med Natalie Johanssons 2-1 på straff i 41:e minuten.  

I andra ser match bild ungefär likadant ut, Nittorp lyfter och vi försöker spela oss fram utan att få till den där sista passningen. Vi flyttar fram folk på slutet och får till ett visst tryck i perioder. Närmast att kvittera är Natalie på frispark, där hemma målvakten tippar bollen i ribban.

Nu tar vi lite påskledigt och laddar för Onsala BK hemma nästa lördag 27/4.

Fortsatt Trevlig Påsk!

//JK

<< Tillbaka