Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sammanfattning 2017
2017-10-11 20:42

Söndagen den 6 november 2016 startade vi vår försäsong för att fortsätta mitt arbete sen förra året och årets lagbygge inför 2017 har precis börjat. Och vilken resa det tillslut skulle bli hade jag inte en aning om..

Inför serien så pratades det väldigt mycket om vilken tuff serie vi skulle hamna i, vi skulle hamna i Division 2 Nordöstra Götaland och få åka mycket norrut istället för söderut som 2016. Många nya motståndare för nästan samtliga spelare. Vi var ett utav lagen som tippades att ligga i toppen tillsammans med BK Tinnis, Smedby AIS, Assyriska IF och Linköping Kenty DFF.


Kort sammanfattning av samtliga matcher:

Vimmerby IF – Assyriska IF 6-0

En på förhand intressant match då jag hade hört att det hade värvats en hel del nya och bra spelare till Norrköpingsklubben som skulle satsa ordentligt inför 2017. En match som vi tillslut vinner med 6-0  (3-0). Det här är helt klart den bästa matchen som vi presterat under detta år. Fruktansvärt effektiva när det vankas målchanser samt att vi under 90 minuter ligger helt fantastiskt bra i vårt position- och presspel.


Eneby BK – Vimmerby IF 0-7
Säsongens första bortmatch och vi skulle bege oss till Norrköping. Efter första halvlek har vi redan dödat matchen och det står då 5-0 till oss och andra halvlek är mest en transportsträcka till mål. Vi vinner matchen med 7-0. Målmässigt är det väldigt bra men spelmässigt är detta en av våra sämre matcher sen jag tillträde som tränare då vi faller in i Enebys tempo lite för enkelt.


Vimmerby IF – Skeninge IK 5-0
Här är en match där vi jobbade en hel del med snabba omställningar och vi fick verkligen valuta för det idag! Precis som i matchen innan emot Eneby så dödade vi matchen i första halvlek. Här gör vi en hel del klassmål. Extra kul är att det som vi tränat på sitter under matchspel med framförallt snabba omställningar som jag skrev ovanför. Vi gör också en bra försvarsmässig prestation och släpper till oerhört lite målchanser. Matilda Strömdahl gör sin bästa match i VIF-tröjan.


Linköping Kenty DFF – Vimmerby IF 2-1
Efter 3 matcher har vi alltså 18-0 i målskillnad och vi skulle ställas emot ett utav seriens bästa lag. Här gällde det att vara ödmjuk inför den kommande uppgiften. Minns den här matchen så väl då jag tycker vi ska leda med minst 2-0 i halvlek men istället står det 1-1 efter att vi fuskat ordentligt i vårt presspel precis innan halvlek. Kenty tar ledningen precis i slutet av matchen efter att vi slarvat i vårt passningsspel. En blytung förlust in på kontot och en förlust som innebar att vi kanske förstod att vi inte är så odödliga som vi trodde.


Vimmerby IF – Tranås/Torpa 4-1
Precis som i matchen emot Kenty. I halvlek står det 1-1 efter ett onödigt kvitteringsmål utav Tranås/Torpa där vi slarvar i pressen! Vi tar ledningen med 2-1 och vi blir väldigt ängsliga över vår ledning. Alice Fröjd gör sin bästa match i VIF-tröjan och får kröna dagen med det viktiga 3-1 målet med en bra prestation samt att hon spelar fram till vårt fjärde mål. Natta Johansson gör säsongens första hattrick.


Vimmerby IF – AC Studenterna 4-0
En match där Kicki i målet inte behöver anstränga sig speciellt mycket. Under 90 minuter så får hon inte ett enda skott emot sig. Vi gör ingen jätteprestation och kunde gjort fler mål med bättre skärpa i våra avslutsmoment men efter 90 minuters spel så kan vi kan kamma hem ytterligare en tre poängare till Vimmerby. Extrakul att Greta Koponen får gör sitt första mål i A-laget.


Vimmerby IF – Borens IK 5-0
En tråkiga första halvlek där vi enbart leder med 1-0 i halvtid. Vi var riktigt dåliga helt ärligt. I andra blir vi som ett nytt lag och gör 4 mål. Några fina anfallskombinationer med bra individuella prestationer. Vi visar att vi har seriens bästa anfallspar med kapten Anna Karlsson och Natta Johansson som ligger bakom samtliga 5 mål.


Vimmerby IF – Smedby AIS 5-3
Seriefinal! Vi gör en bra första halvlek som påminner lite om matchen emot Assyriska. Vi leder helt rättvist med 3-0. Efter 2 snabba reduceringar blir vi väldigt rädda om vår ledning och det känns som vi nu har på tok för stor respekt för Smedby. Vi tappar aldrig vår ledning i matchen och vinner tillslut med 5-3. Jag tycker vi är för naiva i vårt försvarsspel och sätter oss i många situationer som vi inte klarar av.


Lotorps IF – Vimmerby IF 1-8
I den här matchen gör vi 4 mål på fasta situationer (hörnor). Det är ändå Lotorp som tar ledningen i matchen. Det blev som en väckarklocka och vi jobbade oss ordentligt in i matchen. Dagens prestationer stod Natta Johansson för. Hon visar prov på en fantastisk teknik och driv med bollen. 2 gånger snurrar hon upp fullständigt upp hela Lotorps försvar och sätter dit bollen bägge gångerna, klassmål!


Vimmerby IF – BK Tinnis 2-1
En match där det egentligen skulle blivit betydligt fler mål ifrån bägge lagen. Men det sista avslutsmomentet saknades. Vi leder med 2-0 med kvarten kvar av matchen där vi inte är tillräckligt aggressiva och får inte bort bollen och en reducering kommer. En onödig sekvens där vi först drar på oss en frispark utanför vårt straffområde sen blir vi bolltittare i 2 sekvenser efter. Vi vinner ändå matchen och det är en styrka att även om vi inte spelar vårt bästa så kan vi vinna matcher ändå.


Vimmerby IF – Linghems SK 7-1
En match där vi visar en fantastisk anfallsfotboll i första halvlek. Vi fullständigt maler ner våra moståndare och efter 45 minuters spel står det 6-0 till oss på tavlan. Vi jobbar ordentligt med våra spelvändningar, vi värderar nästan alltid rätt med boll och visar upp en stor finess på offensiv planhalv med många fina spelkombinationer.


Assyriska IF – Vimmerby IF 1-3
Vårsäsongens sista match innan ett skönt sommaruppehåll väntar. En match där vi saknar energin från början till slut. Vi värderar väldigt fel i många situationer och är stillastående i vårt offensiva spel. Assyriska hotade kanske inte tillräckligt mycket för att det skulle kunna straffa oss. 11 vinster och 1 förlust på vårsäsongen måste ses som mer än godkänt och vi går på sommaruppehåll som serieledare.


Vimmerby IF – Eneby BK 5-1
Höstsäsongens första match. Det märktes tydligt att båda lagen varit borta ifrån matchspel ett tag och därför tror jag det speglar matchbilden. En segstartad match som tar 25 minuter innan vi tar ledningen. Jag kan bara tänka mig att den här matchen var nog ingen fröjd för ögat att kolla på. Men en vinst är alltid en vinst. Kul att Julia Rosin gör debut i A-laget.


Skeninge IK – Vimmerby IF 0-3
Jag har nog aldrig varit så förbannad/frustrerad i halvlek som i den här matchen. Vi leder med 2-0 men helt ärligt så skulle vi kunnat göra MINST 8 mål till! Vi har 7 frilägen, 2 öppna mål, ett mål bortdömt för offside och 2 andra solklara målchanser. Vi vinner tillslut matchen med 3-0.


Vimmerby IF – Linköping Kenty DFF 0-0
Säsongens första kryss för oss. En match där vi ska vara oerhört glada för 1 poäng. Ett kombinationsrikt anfallsspel med fint kortpassningsspel stod våra gäster för där vi hade oerhört svårt att skapa några riktigt heta målchanser. Dock säsongens bästa match försvarsmässigt då vi har ett stort uppoffrande spel för varandra och tog jobbet under 90 minuter. Väldigt imponerande!


Linghems SK – Vimmerby IF 1-3
Vi är fruktansvärt dåliga i vår uppspelsfas och tappar boll centralt och med lite tur resulterar det inte i något mål i baken. Vi tar ledningen i matchen och tappar den aldrig. Ännu en tråkig match att kolla på skulle jag gissa på då inget utav lagen visar upp något skönspel. Passningsprocenten kan varit den sämsta under hela året men vi åker inte till en match för att visa något Tiki-taka-fotboll utan vi åker till match för att ta 3 poäng.


Tranås/Torpa – Vimmerby IF 0-3
En riktig plattmatch ifrån oss. Vi spelade kanske på runt 70% av vår maxkapacitet. Tranås/Torpa ville så mycket mer än oss och vann helt rättvist matchen. En stor besvikelse efter matchen då vi inte visade några tendenser att vilja vinna (förutom sista 10 minuterna).


Borens IK – Vimmerby IF 2-3
En riktig leråker att spela fotboll på och det syntes att vi inte är vana vid det jobbiga underlaget där bollen studsade lustigt och det var extremt tungsprunget. Här syntes det väldigt tydligt att vi trodde att vi skulle vinna enkelt men Boren stretade emot ordentligt och vi hämtade upp 2 underlägen och vinner tillslut. Natta Johansson är dagens aktör med 2 mål och 1 assist där ett utav målen kan bli årets snyggaste efter en stenhård frispark några meter utanför straffområdet som nästan sitter i krysset (målvakten hann inte ens få upp händerna).


Smedby AIS – Vimmerby IF 1-0
Säsongens tyngsta förlust som har 2 faktorer. Första är att vi inte kan göra mål på alla våra chanser som vi har. Den andra är domarna som inte helt otippat var fruktansvärt hemmakära! Vinkade offside när vi skulle haft friläge, tror vi fick 3 frisparkar med oss på hela matchen och dömde bort ett mål för oss när deras spelare ramlar in i deras målvakt. På väldigt länge så är vi nu inte serieledare utan Smedby tog den positionen nu..


Vimmerby IF – Lotorps IF 7-0 
Vi studsar direkt tillbaka i vinnarspåret efter förlusten emot Smedby. 7-0 säger det mesta. Vi visar upp ett stort register på anfalls- och försvarsfotboll. Men mest anfall. Kapten Anna Karlsson får gör sitt första hattrick för säsongen. Nathalie Johansson gör 1+5 och är en bidragande orsak till att Jennifer Nilsson i målet får en assist.


BK Tinnis – Vimmerby IF 3-1
Vi kan säkra avancemang till div1 vi vinst. Ett Tinnis som visar upp ett bra försvarsspel och det kanske är förståeligt att dom släppt in minst mål under året. Vi skapar fortfarande en hel del lägen att göra mål på. Dock visar Tinnis upp att dom är mer kliniska än vad vi är när det vankas målchans. Förlust med 3-1 och lite turligt så går alla resultat i vår väg och vi har fortfarande allt i egna händer inför sista omgången.


AC Studenterna – Vimmerby IF 0-4
På förhand skulle vi vinna den här matchen emot jumbon. Efter 2 snabba mål så kunde jag tillslut dämpa min nervositet som fanns under uppvärmningen och innan matchen. Vi går till halvtid med en 3-0 ledning och där kändes det redan klart. För så som matchen såg ut i första halvlek så fanns det inget som tydde på att Studenterna skulle kunna göra 3 mål på oss. Vi vinner tillslut matchen med 4-0 och det var närmare 12-0 än 4-1. Vi bränner otroligt mycket chanser men vad fan gör det när det enda som räknas är seger för en SERIESEGER! När domaren blåser av så utbrister en stor glädje och jubel bland spelare, ledare och tillresta supportrar.

 

Efter 11 månaders hårt slit så stod vi äntligen där som seriesegrar. En helt fantastisk känsla uppstod efter slutsignal och jag blev så otroligt lättad och otroligt glad för tjejernas skull. Jag minns att jag inte riktigt förstod vad som hade hänt och jag blev till viss del paralyserad. Som jag skrev nyss, 11 månaders hårt slit hade äntligen lönat sig och där stod vi ledare och spelare med guldhattar och champagne över oss. Jag kände en så stor glädje för tjejernas skull! Alla timmar, alla samtal, alla sms, alla träningar, alla matcher, alla bussresor, all planering och allt som vi upplevt tillsammans. Jag hoppas att ni känner precis som mig att alla timmar vi lagt ner tillsammans har varit värd alla våra uppoffringar och ansträngningar för sporten som vi älskar och här står vi nu som seriesegrare!


En stor faktor som har spelat en stor roll under året är att jag alltid velat se en utav mina ledord när det gäller fotboll och det är: Glädje!

Vi lägger så otroligt mycket tid på fotboll och skulle vi inte ha kul tillsammans så skulle det aldrig hålla i längden. Glädje är en stor och bidragande orsak till att ni tjejer har velat komma på mina träningar. Innan, under och efter träningarna där det hela tiden läggs ett x antal dumma kommentarer som jag inte trodde kunde komma. Det brukar komma ett helt gäng med sköna grodor. Sakerna jag skriver härnäst kan ni kanske ta med en liten nypa salt =)). 
Jag blir lika chockad varje gång jag hör Söder svära eller skrika att bollen är UTE med en väldigt bestämd ton. Milton som alltid måste ha en synpunkt på allt jag säger och ha en syl i vädret. Lundberg som alltid måste pilla någon i stjärten. Alice F och Alice J som möjligtvis kan ha problem med sina humör. Anna brukar gå och småsjunga för sig själv samt är en dålig förlorare och kallar mig fuskare. Om jag trodde jag var väldigt frispråkig så har jag nog mött min överman eller kanske överkvinna i Natta J, där kan det hända precis vad som helst när som helst. Strömdahl med sitt wiee ljud när hon misslyckas eller Kicki när hon slår bort en boll och säger: Oj då. Jöggas garv hörs alltid. Koponens likaså när han tror att han kan slå mig i någon tävling. Greta aka Hulken? försöker alltid spänna sina ”muskler” eller vad säger ni om mini Charlotte (Moa) som brukar svära en massa för sig själv när hon slår bort en passning. Eller alla bussresor de senaste 2 åren där allt också kan hända. Jag kanske är världens sämsta förlorare (lägg märke till kanske). Jag brukar i vanliga fall sitta och tjura för mig själv men det är helt omöjligt med så många sjuka individer omkring mig! Självklart på ett positivt sätt =)) 


Vi har alla perioder då det är tyngre med fotboll och det gäller även mig. Jag är inte alltid så sugen på att åka till en träning utan hade kanske hellre legat hemma i soffan och degat med en påse chipspåse! Men jag vet att om jag åker till träningen så får jag tillbaka så mycket mer än bara det fotbollsmässiga då jag anser att det sociala är minst lika viktigt.


Jag tycker att vi har gjort en fantastisk resa tillsammans de här 2 åren. Framförallt i år då vi vann serien. Har varit otroligt utvecklande och lärorikt för min egen del då vi har ställts inför en hel del prövningar men alltid tagit oss ur det tillsammans som ett lag och det tror jag har format oss till bättre fotbollsspelare. Det är med många blandade känslor som jag måste meddela det här. Men inför 2018 kommer jag inte vara kvar som er tränare. Jag har valt att inte förlänga mitt kontrakt pga. att jag dels vill testa på något nytt och att jag känner att jag inte har något mer att ge er och då är det bättre att kliva åt sidan och låta en ny tränare komma in med nya tankar och idéer som kan utveckla er till bättre fotbollsspelare. Jag har haft två helt fantastiska år tillsammans med er och jag kan med stolthet se tillbaka vad vi har åstadkommit tillsammans! Jag vill tacka er alla som på något sätt har jobbat med Vimmerby IFs damlag för utan er hade vi inte kunnat uppnå det som vi har uppnått! Jag önskar er alla spelare och ledare ett stort lycka till med era fotbolls- och tränarkarriärer inför 2018 och tack ännu en gång tjejer för att ni avslutade min tränarkarriär i Vimmerby IF på bästa tänkbara sätt och tack för att ni vann serien åt mig.Sköt om er så ses vi när vi ses!/Danne

 


Nyhetsarkiv
VIF B kryssade mot FBSK2020-03-29 21:56
Vinst mot Rödsle2020-03-29 17:43
Vilken träningsvecka2020-03-26 22:24
En dag på jobbet!2020-03-23 07:36
Förlust, men bra spel.2020-03-01 09:30
Spelarråden är klara! 2020-02-22 10:31
Söderlund är på!2020-01-30 22:08
Emilia kör redan fullt!2020-01-30 21:59
Mer från cupen!2019-12-29 09:46
Greta kritar på !2019-12-08 19:32
Mia laddad för 2020! 2019-12-02 14:29
Insamling till Afrika2019-11-27 06:42
DM-Futsal på Lördag! 2019-11-22 12:09
FUTSAL DM på lördag.2019-11-18 19:09
Truppbygget går bra! 2019-11-12 20:45
Uppehåll och Futsal! 2019-10-12 09:04
Rinaldo klar för 2020! 2019-10-04 05:44
SÄKRAT KONTRAKT!!!2019-09-22 19:43
Förlust i Örby2019-09-22 09:51
2-1 mot Gullringen2019-09-16 23:10
VIKTIG KÖTTA SEGER! 2019-09-15 21:19
Oavgjort mot serietvåan2019-09-08 19:49
Surt sa räven..2019-09-07 21:24
Tufft i Bergdalen2019-09-02 07:04
2-2 mot serieledarna2019-08-23 22:58
Evenemang på Arenan2019-08-13 21:12
Oavgjort mot Tjust2019-08-13 11:03
80 mycket bra minuter!2019-08-09 23:07
nystart2019-08-01 11:22
Sommarmatch2019-07-19 17:11
Alicia lämnar!2019-07-12 13:19
Andra raka för B! 2019-06-30 16:48
Förlust i div 1...2019-06-30 11:34
Hemma idag för damerna!2019-06-29 11:10
Säker två nolla för B2019-06-24 23:11
Bilder uppdaterade2019-06-24 15:34
Huskvarna avgjorde i 2a2019-06-09 18:29
Oavgjort mot Rosenfors2019-06-07 11:06
Lindö borta söndag em2019-06-01 19:28
Div 4-Derby på måndag2019-06-01 19:24
Vi va värda poäng !!2019-05-25 19:19
Seger mot HFK2019-05-10 22:30
Medioker insats! 2019-05-03 21:52
Seger i hemmapremiären2019-04-29 22:44
Truppen mot Onsala 2019-04-27 00:09
Seger i premiären2019-04-23 22:54
Seriepremiär2019-04-22 10:22
Förlust mot Nittorps IK2019-04-20 10:06
Stryk i premiären. 2019-04-18 16:50
SERIEPREMIÄR IDAG!2019-04-13 08:15
Seger 5-0 i genrepet2019-04-08 15:23
Seger för dam C2019-03-29 21:34
BK Tinnis på Lördag.2019-03-14 21:27
2019-03-10 18:07
3-3 mot ett bra Kenty2019-03-10 07:59
Premiär på lördag! 2019-02-22 16:14
45 tjejer igång! 2019-02-03 16:42
SMÅLANDSFINAL FUTSAL!2019-01-20 09:48
Kval till Futsal SM F172019-01-07 22:24
spelordning i Rödsle2019-01-01 20:43
Rödsle Dam Cup2018-12-29 18:55
2:a i Värnamo!2018-12-09 09:59
Anna kör ett år till! 2018-12-04 12:00
Talanger klara! 2018-11-29 17:00
Kanonmatch på lördag! 2018-11-21 16:48
Comeback av Moa! 2018-11-18 17:36
Serieförslag dam div 1!2018-11-11 18:53
Damerna vann!!!2018-09-30 09:29
LÖRDAG = DAMMATCH2018-09-29 09:14
Helgens trupper2018-09-27 21:36
Höst - info! 2018-09-26 16:29
Derbyseger för Dam C2018-09-24 22:59
Ny förlust för dam2018-09-22 19:41
Dam B jobbade bra! 2018-09-09 18:44
Greta kommer hem igen! 2018-08-29 15:02
Det ljusnar! 2018-08-29 07:57
Igår Natta, idag Stina2018-08-26 18:11
Nya matcher..2018-08-24 18:42
2018-08-19 20:58
Aj som ...2018-08-18 16:34
Tack för er tid i VIF! 2018-08-13 07:09
Derbyseger för Dam B2018-08-12 21:04
Höstpremiär för B2018-08-02 21:12
Halvtid för Dam! 2018-07-10 11:30
Torsk i Mariestad! 2018-06-30 19:10
BOIS BORTA LÖRDAG2018-06-29 10:57
Truppen ser stark ut!!2018-06-19 21:14
Locknevi :-) 2018-06-15 08:37
Derbymatch nästa onsdag2018-06-12 15:59
Senaste nytt från DAM. 2018-06-10 19:06
Ny seger för Dam B! 2018-06-10 18:44
Dam C har het derbyvecka2018-06-03 10:54
MYCKET STARK DAM INSATS2018-06-03 09:12
FBSK A - Dam B 2-1 (1-1)2018-06-02 00:23
B borta2018-05-25 06:22
3-3 för B borta!2018-05-14 22:41
Seger tillsammans!!2018-05-12 17:39
Tredje raka för dam?2018-05-11 17:55
Kalender uppdaterad2018-04-25 20:07
Tung tung förlust...2018-04-22 09:05
B-premiär söndag!2018-04-19 21:59
C match på onsdag2018-04-16 21:02
Vad tror damtränaren??2018-04-14 16:00
A.....................2018-04-12 21:49
Genrep på söndag! 2018-04-07 15:48
V 14 = Nu tre matcher..2018-04-05 21:42
Ny seger!!2018-04-02 19:31
Ny stabil insats av B2018-03-30 19:05
Dam C höll uppe spelet2018-03-24 21:15
Det blev kanonmatch!2018-03-24 20:15
Trolig kanonmatch!2018-03-24 08:48
-Storseger för B, 17-1!2018-03-18 18:57
5-1 seger för A! 2018-03-18 09:47
Årets första seger.2018-03-10 18:08
Avspark 14,00 Lördag! 2018-03-10 09:42
Matcher v 102018-03-08 22:17
6-2 för B!2018-02-25 10:58
Dubbelmatcher i helgen2018-02-22 21:40
Träning 19/2 INSTÄLLD2018-02-19 11:35
Dam B:s första match!2018-02-15 21:33
Söndag= gameday 2018-02-14 14:22
Diverse info2018-02-07 12:11
Skoprovning 6/22018-02-02 14:31
DM-Futsal! INSTÄLLT!!!!2018-01-18 21:23
Glädjerop i Dam B!!!2018-01-15 19:30
Maria Anspach klar!2018-01-10 20:00
Rödsle Dam cup 7/12018-01-04 21:38
V 1-6 Träning! 2017-12-29 17:15
"Söder" är klar!!!2017-12-27 23:49
2017-12-27 21:48
Kalender uppdaterad!2017-11-20 17:34
DM och lite annat...2017-11-15 19:31
Träningsmatch FUTSAL2017-11-09 20:47
Testmatchen avslutad!2017-10-29 17:35
"Testmatch" på söndag2017-10-26 16:10
Sammanfattning 20172017-10-11 20:42
Torsk i Ankarsrum2017-09-27 18:36
Stryk för B2017-08-20 20:30
Skön seger för dam B!2017-08-17 21:52
Årets bästa!!!2017-08-13 10:44
Knapp förlust för B2017-08-06 21:06
Cup jobb!2017-07-11 22:01
Förlust för dam B 2017-06-04 15:24
B- match fredag 2017-06-01 23:29
Förlust för dam B 2017-05-28 20:59
Förlust i derbyt 0-1 2017-05-20 20:40
Gameday söndag2017-05-19 19:08
Tranås/Torpa2017-05-11 23:36
0-0 för dam B 2017-04-30 21:03
B-laget tjust borta 2017-04-28 09:06
Skeninge IK2017-04-27 22:59
Förlust för dam B 2017-04-22 21:31
Eneby BK2017-04-20 23:48
Premiär förlust dam B 2017-04-17 23:12
Oavgjort för dam B 2017-04-08 18:39
Tranås FF/Torpa AIS2017-04-07 08:51
Nässjö FF2017-03-23 23:46
Seger för dam B 2017-03-19 17:09
Växjö DFF U2017-03-17 00:43
Dam - B match söndag 2017-03-16 22:13
B -Dam mot Hultsfred 2017-03-10 16:31
IFK Kalmar F192017-03-09 22:48
Träningsmatcher Dam2017-03-08 14:29
Simning2017-03-07 21:11
Husqvarna FF2017-03-03 00:06
Eksjö - Vimmerby IF2017-02-26 22:17
Träningsmatcher2017-01-18 22:35
Matchreferat finalspel2017-01-14 22:46
Smålandsfinal! 2017-01-10 07:20
Inomhusturnering2017-01-06 22:11
VIF vann egna cupen!!2017-01-06 19:40
Dam C har matchat2016-12-11 23:51
Andra sammandraget2016-12-03 17:05
Futsal SM-Kval del 22016-11-29 22:08
2-2 i B-lagets derby! 2016-09-25 19:09
Dam B tog stabil seger! 2016-08-28 20:17
10-0 mot VSGF2016-08-25 22:54
3-3 (1-2) mot Holsby2016-08-09 21:48
B/C - Kisa Bk 2-1 (2-1)2016-08-07 13:19
0-0 ! 2016-06-28 21:44
B klar förlust2016-06-22 06:37
Kalmar Södra IF2016-06-19 21:35
Västerviks FF2016-06-10 01:00
Madesjö IF2016-06-04 18:56
VIF C fick ingen match2016-05-30 21:45
Emmaboda IS 5-12016-05-29 21:34
3 nya på kontot :-)2016-05-22 21:57
Runsten/Möckleby IF 1-12016-05-22 16:00
C segrade enkelt!!2016-05-11 21:41
Premiärförlust2016-05-01 23:07
Förlust för VIF dam B2016-05-01 19:25
Seriepremiär Dam B2016-04-22 00:02
VIF B- Tranås B 2-02016-04-18 10:49
Starkt genrep av VIF Dam2016-04-16 23:13