Ny träningsmatch bokad och ett nytt fystest avklarat
2020-03-22 20:24

13 personer och fyra ledare på träningen trots att flera är småsjuka och ska hålla sig borta från träning är bra.

Vi körde på intensivt och tufft med fys o snabhet och mycket boll/teknik/koordiantion ända hade vi attityd att orka med ett Coopertest på slutet (12 min löpning).

En ny morot dök upp före träningen, redan kommande fredag blir det ny träningsmatch hemma kl 18 mot Tjust FF, kul och intressant, då ska vi ha lite nya fokuspunkter än de vi hade sist med  ork/avstämning träningspunkter/attityd. Kommer tre nya fokusområden till fredag.

Hoppas på god uppslutning på tisdagsträningen kl 18, lägger strax ut resultaten från coopertestet, (se dokument härintill) kom ihåg att bara jämföra med dig själv, ökning är det vi strävar efter och det ser överlag bra ut.