Så här stödjer du VIF
Vi har även några erbjudanden där ni som privatpersoner kan göra stor skillnad för föreningen samtidigt som ni själva kan få bonus på era inköp.
Bli medlem eller stödmedlem
För 150 kr/person blir du medlem eller stödmedlem i Vimmerby IF.

Skobes
Vid köp av ny Volvo/Renault/Dacia/Ford eller begagnad bil (får VIF en bonus).
Som medlem hos VIF får man personlig rabatt på drivmedel om man ansöker eller kopplar ett redan befintligt Volvokort.
Ta kontakt med oss på kansliet för att få ett medlemsbevis för att sedan kontakta Skobes.
Gräsroten
Har/ny tecknar man ett spelkort på Svenska Spel kan man koppla det till Vimmerby IF. För varje krona man spelar för får VIF 10p. Poängen avgör hur stor andel föreningen får när Svenska Spel betalar ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten en gång om året.

Registreringen kan man få hjälp med hos sin spelbutik eller så kan man göra det själv på nedan länk.

Intersports klubbkort
Handlar man på Intersport kan man bli medlem i Club Intersport. Då får du som privatperson bonus på det du handlar i butiken och bidrar även med en bonus på 3% till Vimmerby IF. På www.intersport.se kan ni ansöka om medlemskap eller koppla befintligt clubkort. Annars besöker ni butiken i Vimmerby så hjälper de till med detta.
VIF-supporten
Detta är för de som känner att det vore trevligt att träffa andra människor och kan tänka sig att bidra med sin specifika kunskap/färdighet. Vi är en ständigt växande förening och är i behov av att få hjälp med lite praktiska saker. Det kan vara allt från att snickra, stå i kiosken, hjälpa till vid matcher, bre frallor när vi har läger, vara funktionär under Bullerby Cup och många andra småsysslor. Här bidrar man med den tiden man känner att man vill och klarar av.

Vill man bara umgås kan man ha en bestämd dag och tid här i våra föreningslokaler då man tar en fika och umgås.

Vill ni veta mera?
Kontakta oss på 0492 - 137 77 eller info@vimmerbyif.se
Femhundringen
Det innebär att man stöttar VIF med 500 kr. Som tack från oss får man sitt namn på vår hemsida och 2st matchbiljetter som
gäller valfri herr/dam seriematch under 2017 värde 100-160 kr.

Vill du bli medlem i femhundringen?
Kontakta oss på 0492 - 137 77 eller info@vimmerbyif.se

Medlemmar i femhundringen