Lovaktiviteter
På varje skollov ansvarar föreningen för att erbjuda kommunens elever aktivitet genom att spela fotboll i olika former:

• Sportlovsfotboll - gratis fotbollsaktiviteter från förskoleklass till högstadium i bollhallen.
  • PåsklovsPokalen - en gratis Fair Play-cup i Bullerbyn för kommunens alla mellanstadieelever med fina priser och fokus på att vara en bra kompis.
  • Landslagets Fotbollsskola - enda aktiviteten som vi måste ta ut en liten avgift för eftersom den inkluderar utrustning och mellanmål i fyra dagar på sommarlovet.
  • Höstlovsfotboll - gratis fotbollsaktiviteter från förskoleklass till högstadium i bollhallen eller på Skobes Arena.
  • Jullovsfotboll - gratis fotbollsaktiviteter från förskoleklass till högstadium i bollhallen.