Lovaktiviteter
På varje skollov ansvarar föreningen för att erbjuda kommunens elever aktivitet genom att spela fotboll i olika former:

• Sportlovsfotboll - gratis fotbollsaktiviteter från förskoleklass till högstadium i bollhallen.
  • PåsklovsPokalen - en gratis Fair Play-cup i Bullerbyn för kommunens alla mellanstadieelever med fina priser och fokus på att vara en bra kompis.
  • Landslagets Fotbollsskola - enda aktiviteten som vi måste ta ut en liten avgift för eftersom den inkluderar utrustning och mellanmål i fyra dagar på sommarlovet.
  • Höstlovsfotboll - gratis fotbollsaktiviteter från förskoleklass till högstadium i bollhallen eller på Skobes Arena.
  • Jullovsfotboll - gratis fotbollsaktiviteter från förskoleklass till högstadium i bollhallen.
Landslagets Fotbollsskola
Vecka 25, som är första veckan på sommarlovet, arrangerar Vimmerby IF Landslagets Fotbollsskola från måndag till torsdag mellan kl.10.00-14.00 för barn och ungdomar i årskurs 1-8 (födda 2002-2009). Nytt för i år är att vi skapar en egen grupp för de lite äldre som får en bra chans att utveckla sin teknik och spela matcher tillsammans med ledare från A-laget. Samling och omklädning i de nya omklädningsrummen på Ceos vid konstgräset.

Dagarna kommer fyllas av teknikträning, tävlingar, teori, spel och veckan kommer innehålla mycket gemenskap, utveckling och glädje tillsammans med våra duktiga ledare från föreningen.

I priset på 200 kr ingår mellanmål från ICA Kvantum, T-shirt, fotboll och vattenflaska (möjlighet att köpa till shorts och strumpor genom Intersport).

Frågor/kontakt: Vimmerby IF kansli; tel 0492-13777 eller mail david.lindgren@vimmerby.se