Bli medlem i Vimmerby Idrottsförening
Stötta DITT lag genom ny kampanj!
Passa på att köpa användbara julklappar eller fyll på med miljövänliga rengöringsprodukter.

Året har inneburit svårigheter för våra aktiva lag att tjäna ihop pengar till sina lagkassor som ska kunna användas till lagaktiviteter och cupspel. Därför går vi nu ut med en kampanj där varje lag säljer till sin egen lagkassa och Barn- och ungdomsverksamheten. 50% går direkt till lagkassan och 50% till bollar och material som behövs inför 2021.

Vi vet att strumpor, funktionskläder osv går åt och nu finns det dessutom ett stort utbud av miljövänliga rengöringsprodukter att beställa hem.

Gå enkelt in på båda länkarna och välj det lag som du vill stötta, är du inte kopplad till något ungdomslag eller vill stötta hela verksamheten så väljer du Barn & Ungdom. Sen är det bara att enkelt gå in och lägga dina beställningar för hemleverans.

Kläder/hemtextilier: http://partner.ravelli.se/se/landing/vimmerby-if

Miljövänliga rengöringsprodukter: http://partner.ravelli.se/se/landing/miljo/vimmerby-if

Förutom att varje köp bidrar direkt till lagkassan så kommer också det lag som säljer mest, kopplat till antal spelare i truppen, att belönas med ett extra pris- en lagaktivitet som betalas av föreningen!

VIF Dam har klart med ledare runt A-laget!
2020-10-20 17:30

Ett intensivt arbete de senaste dagarna, har gett resultat och igår kväll blev det helt klart att Vimmerby IF Dam förlänger med årets tränare Mikael Rinaldo, ytterligare en säsong.

-"Självklart ville jag fortsätta, vi håller på att bygga något riktigt bra och denna säsong blev märklig med halv serie osv. Jag tycker det här är så kul och ser verkligen fram emot att köra på om några veckor" säger Mikael Rinaldo som en kommentar till förlängningen.

- "Jag, tillsammans med utskott och övriga ledare, är riktigt taggade och kommer verkligen göra allt för att vi ska fortsätta utveckla laget/truppen".

Lagledare blir Jörgen Nilsson, som också får förnyat förtroende ytterligare en säsong. Rollen som assisterande tränare har Håkan Ericsson gladeligen tackat ja till. Vi hoppas kunna knyta upp ytterligare ett namn till runt A-laget och jobbar vidare med detta under närmaste veckorna.

Runt våra övriga seniorlag fortgår arbetet och det ser ut att kunna bli en riktigt bra ledarstab även under nästa säsong. Vi besitter en unik kompetens på ledarsidan, det gäller bara att få ut max av alla och förmedla det till tjejerna.

Victoria Lundgren, VIF:s damutskott säger så här:

-"Skönt att få klart med Mikael tidigt. Han var vårt första val, vi kan honom, han kan oss, vi kan köra direkt och fortsätta vårt långsiktiga arbete. Nu kan vi verkligen sätta högsta fart med planering inför 2021 och de möten vi haft efter säsongen har riktigt sprudlat av energi och engagemang.  Kommande säsong kommer bli riktigt bra och det känns kanon! Vi tänker inte massor med nytt, utan vi tänker istället BÄTTRE på allt. Mikael och Håkan tillsammans med Jörgen kommer att komplettera varandra och ge tjejerna allra bästa förutsättningar. Vi har bra tankar inför kommande säsong och kommer sikta högt!"

Klart inför loppisen
2020-10-16 23:06
Budo Ericsson, är VIFs initiativtagare Foto: Martina Lingefjord/Sveriges Radio
En mindre stab med VIFare har lagt ner lite timmar på att plocka iordning i Nilssons Bilhall under torsdag och fredag så allt är på plats inför öppnandet imorgon lördag kl 10.
Ingen årsfest i höst
2020-10-10 18:36
Styrelsen har beslutat att ställa in Årsfesten 2020.

Orsaken är givetvis den rådande situation med coronapandemin.

Vi är såklart ledsna att behöva göra det, men med nuvarande covid-19-läge och de restriktioner som finns från FHM så var beslutet ganska enkelt.

Vi hoppas att 2021 får ett annat läge med pandemin så allt kan återgå till normalläge där vi kan spela fotboll med publik och arrangera ett Bullerby Cup som vi alla längtar efter. Cupen är viktig för klubbens ekonomi och existens men även för traktens näringsliv.

Inlämning till Loppisen sker lördag-söndag 10-11 okt
2020-10-07 19:58
VIF behöver dig !

VIF har jätteloppis 17-18 oktober i Nilssons Bilhall, vi vill och vi behöver få in mer prylar. Insamling av prylar sker nu på lördag-söndag kl 10-14, töm dina gömmor och skänk allt som du tror VIF kan sälja för att få in pengar för vår verksamhet.

Två extra insamlingsdagar är nu på måndag-tisdag kl 17-18.

All insamling sker på Klubblokalen Maskingatan 5a på gaveln ut mot Falkängsgatan.

P 2003/2004, 25/10 22:24
P 2009, 21/10 11:20