Herrarna hoppfulla inför bortamatchen mot Värmbol
2016-08-27 20:56

En bra träning lördag fm och en fantastisk känsla efter cupmatchen mot Huskvarna där laget överraskade och slog ut div 1-laget efter 1-0 i en mycket välspelad match.

Laget känner sig välmotiverade inför matchen, Ted och Alan skadade, så här blir laget;

Nic Rydholm - Ted Åström-Åberg, Johan Lundin, Alexander Jonsson, Jonatan Fält-Öhr - Oskar Eriksson, Jimmy Svensson, Oskar Stejdahl, Gustavo Borges - Karlo Goranci, Rickard Thuresson.

Bänk: Gustav Johansson, Markus Ahl, Karl-Viktor Söderqvist, Ola Lindblom, Simon Larsson, Magnus Eriksson.

Spel mot ett mål men inga hemmamål för VIF Dam
2016-08-27 20:39

Stort bollinnehav och ett otal målchanser, men bolluslingen ville inte in, därför 0-0 på Skobes Arena när VIF tog emot Runsten/Möckleby i eftermiddags. Det var en dag när det inte ville síg, en annan dag hade det säkert kunna bli både 5 och 6-0 i sådan här match.

Tjejerna får blicka framåt och ta sikte på nästa helg då ny match väntar. Vi jagar på och tar en match i taget.

Matchreferat finns på damsidan.

Dam C 0-0 mot Ankarsrum
2016-08-27 20:38
Målchansfattigt för båda lagen, så inga mål på Skobes Arena, VIF håller uppe sin svit på matcher utan förlust sen innan midsommar.
Nostalgimatch på Skobes Arena
2016-08-26 23:49
Snygga pojkar och ledarna är legenderna Björn Petersson och framlidne Sven Lilja

Fullt schema imorgon lördag först en förmatch med dam C kl 11.30 följt av damlagets viktiga match mot Runsten kl 15 för att sen runda av med en nostalgimatch där killarna som i år fyllt/fyller 50 år ska mötas i en grannfejd, där VIF P66 möter HFKs dito.

Initiativtagare är Spätta Hellenstierna (fd Arvidsson) VIF och Kennet Hajen Johansson i HFK, förutom machen blir det mycket "gubbaljug" i klubblokalen efter matchen.  Mycket glada skratt både på planen och efteråt.

På Bilden VIFs P66 från nåt år in 80-talet

Övre raden från vänster: Björn Pettersson (Tränare) , Peter Hellenstierna (Arvidsson), Kjell Andersson Johan Larsson, Peter Woxö, Marcus Ankarberg,  Tommy Malmström,  och Sven Lilja (Lagledare) Främre raden från vänster: Per Nilsson,  Joachim Green, Krister Lilja,  Stefan Pettersson, och Mats Grindestam.

VIF Dam nosar på toppen
2016-08-26 22:37

Hösten har börjat riktigt bra för VIF-tjejerna, idel segrar och det mot topplagen, detta har inneburit att laget smugit upp bakom toppduon. Nu inför lördargsmatchen på hemmaplan mot öländska Runsten/Möckleby ser det ut så som nedan i tabellen.

VIF vet att det är alltid nästa match som gäller och att inte bygga upp något scenario inför serieupplösningen om en månad. Tränare-Danne står där tillsammans med ass-June och vet vad som behövs med en härlig mix med trygghet-eget spel-fokus i defensiven-sätta lägena-och lite tur i vissa lägen. Träningarna har sett jättebra ut i höst där framförallt de intensiva passen i bollhallen gett laget en extra knuff framåt. -Vi tar inte lätt på uppgiften, borta i våras blev det 1-1, säger Daniel Ohlsson som tror på sitt lag inför seriens avslutning.

Kom nu och titta på tjejerna på Skobes Arena kl 15 imorgon lördag. Lite senare ikväll kommer mer på lagets blogg, se länk härintill.

Vimmerbys lag mot Runsten/Möckleby:

Målvakt: Kicki Rödin.

Backlinje: Moa Thorstensson, Nathalie Milton, Hilda Ingvarsson, Amanda Lundberg.

Mittfält: Malin Engström, Alicia Strand, Malin Söderlund, Matilda Strömdahl.

Anfall: Nathalie Johansson, Anna Karlsson.

Bänk: Alice Juneskog, Alice Fröjd, Emilia Nilsson och Maria Anspach.

VIF har allt i egna händer men flera svåra matcher återstår.

Här är tabellen

Team Södermöre1281333-16  25 p