Dam
Dam B tog stabil seger!
2016-08-28 20:17, Dam
Borta mot IFK Västervik vann B med 4-3 efter paussiffrorna 3-1. Målskyttar för VIF Alice Fröjd 2 ,Mia Anspach och Greta Koponen var sitt. Segern var såååå mycket mer stabil än siffrorna visar, trot eller ej!
Nostalgimatchen mellan VIF och HFKs P66
2016-08-28 20:05
Goa Gubbar

Resultatet var ganska oviktigt, att bygga kamratskapet från förr var viktigare, men när väl domaren blåste till spel så kom tävlingsinstinkten krypande i nästan alla spelare. Viljan överskred mångas konditionsnivå men den kommer man långt med.

Urkul hade alla, även om det troligen finns några med stora smärtor av träningsvärk både idag och imorgon. Kamratmåltid efter matchen där det drogs många skrönor från förr och det blir ju några år och bataljer som passerats sen man lirade pojklagsfotboll mot varandra för 30-35 år sen.

Kul initiativ av Spätta och Hajen, fler får gärna kopiera idén och dra ihop sina gamla pojk och flicklag för dylika träffar.

VIF U2 går från klarhet till klarhet
2016-08-28 19:46

Våren var inskolning, nu bär träningen och matchandet frukt, idag ny poäng mot Horn Hycklinge B där killarna hämtade upp två underlägen till 2-2, målen av:

- Rubollah Gorbani frispark i krysset till 1-1

- Javad Karimi friläge där han rundar målvakten till 2-2

Verkligen kul att följa detta lag, mycket energi och mycket hjärta, nu i höst börjar pusselbitarna falla på plats och man har ett bra positionsspel och både defensiv och offensiv är synkade. Grattis till poängen killar !

Dam B vann borta
2016-08-28 19:44

IFK Västervik 3

Vimmerby IF 4

VIF tog ett bastant grepp i matchinledningen och hade 0-3 efter en dryg kvart, då laget presterade drömfotblll. Blev onödigt jämnt i 2a då det mer kampspel och ett IFK som får full utdelning på sina lägen, men ändå ganska klara 3p till VIF, referat kommer under kvällen.

VIF Herr tog ledningen men tappade
2016-08-28 19:41

Drömöppning i Katrineholm genom Karlo Goranci (15 min) , men Värmbolskvittering strax därefter samt ett segermål av hemmalaget då klockan stod på 30 min, sen var det få chanser åt båda hållen.

JC inte nöjd med inställningen och attityden, - vi kom inte upp den spelnivå jag förväntade mig sa JC.

- Vi gör inte alls någon bra match. Vi hade helt enkelt inte den rätta inställningen, vilket gör mig mycket frågande. På den här nivån ska man inte behöva tjata om attityd och inställning. Den ska bara finnas där, säger "JC" till VT/KP

Nu väntar en viktig match mot Södertälje hemma nästa helg, ett Södertälje som ligger strax bakom på kvalplatsen.

P05, 29/08 08:44
Dam , 28/08 20:17