Dam
Massor av bra damfotboll på söndag!!
2019-06-13 20:16, Dam
Söndag= Fotbollsdag!
Kl 13:00 Vimmerby IF - IFK Örby.
VIF Dam A möter nykomlingen IFK Örby som gått riktigt bra under våren och ligger 6:a. VIF laget är superladdat för hemmamatch efter 3 jobbiga bortamatcher på raken.
Kl 15:00 Sverige - Thailand. Stora frågan är om våran Kossen dundrar in någon balja, för vinna ska vi väl kunna göra, eller??

Vårt tips: Köp två korvar i paus i Trixkiosken så klarar du Sveriges match med bara en kaffe hemma i soffan.

Ny helg och nya hemmamatcher väntar !!
2019-06-10 23:47
Dubbla hemmamatcher i helgen

Herr hemma lördag och frågan är om 4e raka ska komma.

Dam har hemma söndag, viktig matcher, och på hemmaplan har VIF spelat bra och tagit sina poäng.

Vi vill gärna se dig på våra matcher, välkommen

Referat: Husqvarna FF - Vimmerby IF
Huskvarna avgjorde i 2a
2019-06-09 18:29, Dam
Vi va inte med i 1a, bra snack i paus och helt nytt lag på plan i 2a, kvitteringen kom rätt fort i 2a....
Tredje raka segern
2019-06-08 16:33
Mohammad Jafr 2 baljor idag

2-4 borta mot Skärblacka stärker laget och dessutom positionen i tabellen, Inhoppande Mohammad Jafr nätade två ggr.

Asllani på plats vid courten under VM-sommaren
2019-06-08 14:03
Fyra moderklubbar har fått sina fostrade landslagsstjärnor avbildade och Vimmerby IF har nu Kosovare Asllani på plats vid courten i sommar. Svenska Fotbollsförbundet står bakom initiativet tillsammans med Coca Cola där man vill lyfta kvinnliga förebilder i samma anda som Vimmerby IF. Blev verkligen mäktigt att ställa av statyn här i Vimmerby. Nu håller vi tummarna för Kosse och Sverige under Fotbolls-VM!
Referat: Forserums IF - Vimmerby IF B
Bandysiffror i B matchen!
2019-06-08 07:14, Dam
Snyggt spel? Nä!
Snygga mål? Ja, nästan alla 10!
Kamp och kötta i 90? Ja!
Vilja i 90? Ja!
Nöjda med arbetsinsatsen? Ja!
På rätt väg? Ja!
Forserum - VIF B 5-5 (2-4)