VIFs bästa ambassadörer behöver en tränare till
VIFs FFA vill ha ytterligare en tränare till

VIFs FFA-lag behöver dig som vill ha en 1½ timme per vecka där du sjuder av glädje och sprider ditt viktiga och kunniga ledarskap till alla de ungdomar som finns kring lagen.

Laget behöver två tränare och Budo finns där redan, men gruppen och FFA-verksamheten behöver dig som brinner för allas rätt till fotboll och ett gott liv där ödmjukhet, glädje och kamratskap är de viktigaste komponenterna.

Kontakta Budo för mer info och/eller diskussion  styrelse@vimmerbyif.org

Referat: Egnahems BK - Vimmerby IF
Vi gjorde det, SMÅLANDSMÄSTARE
2019-01-20 22:41, Dam
Perfekt avslutning på futsalsäsongen = SMÅLANDSMÄSTARE

Vi hade bestämt oss, pokalen skulle hem till Vimmerby, 6-0 mot Egnahems BK och 3-1 i finalen mot div 1-kollegan Färjestadens Goif.

Rättvist och bra matcher av VIF Dam

SMÅLANDSFINAL FUTSAL!
2019-01-20 09:48, Dam

Idag, söndag, ska det avgöras vilket lag som är det bästa FUTSAL-laget i Småland. Färjestadens GOIF är storfavoriter, de har gått fram som en ångvält i alla cuper de ställt upp i under hösten/vintern. De har matchat nästan varje helg. VIF har gett dem riktigt täta matcher med stor dramatik när de har möts, men där FGoIF segrat varje gång hittills, oftast med uddamålet, sista mötet avgjorde FGoIF med 5 sek kvar. Ny dag, nya möjligheter!

Gamla rivalerna IK Tord borta i div 3 premiären
2019-01-17 22:55

13 april drar div 3 herr igång och VIF får möte IK Tord på bortaplan i Jönköping. Hemma premiären blir helgen därpå mot Tranås FF, som 2017 vann div 4 före bla Gullringen.

Dragan och hans manskap är i full gång för att preparerar sig på bästa sätt inför årets säsong

Dam
JITEX hemma i seriepremiären!
2019-01-17 15:31, Dam
Idag blev det klart vilka VIF möter i seriepremiären i damernas div 1 Mellersta Götaland. Det blir seriefavoriten Jitex Mölndal BK på vår hemmaplan.

13/4 kl 16:00 Vimmerby IF- Jitex BK

Då är tanken att det ska vara avspark! Tuff nöt att ta sig an i premiären, men vi gillar rejäla utmaningar.
VIF:s årsmöte onsdagen den 27 februari 2019, kl. 18.30 i klubblokalen
2019-01-14 13:23
Dags för årets viktigaste möte. Här kan du som medlem påverka och utveckla föreningens verksamhet genom att exempelvis lämna in motioner/förslag till årsmötet att ta ställning till. Kan mailas eller skickas via brev. Ska vara styrelsen tillhanda senast 27 januari 2019.

På årsmötet presenteras föreningens verksamhetsberättelse 2018, verksamhetsplanen för 2019 och budget för 2019. Passa på att få relevant information om din förening!

Välkommen till årsmötet hälsar styrelsen i Vimmerby IF genom Budo Ericsson, ordförande.
076-815 5997, styrelse@vimmerbyif.org

Dam , 20/01 09:48