Välkommen till Vimmerby IF - Årets barn- och ungdomsförening i svensk fotboll 2015

Dam
Spelplats klart för Smålandsfinalen
2016-12-08 20:07, Dam

Ett lag är klart för Smålandsfinalen i FUTSAL, Vimmerby IF!

Nu är spelplatsen klar, Södra Vi:s idrottshall, lördagen den 14/1, och då kommer det avgöras vem som blir smålandsmästare och får fortsätta spela vidare i SM:et! Mer info kommer så klart!

Första terminen med Elevens val-fotboll snart slut
2016-12-05 16:52
Tjejer och killar från hela regionen
Snart har Vimmerby IF genomfört sin första termin med Elevens val-fotboll för högstadieelever i kommunen. Vi tycker det är viktigt med mer fysisk aktivitet i skolan så det har varit kul att kunna erbjuda chansen till extraträning tillsammans med Vimmerby Hockey och Vimmerby Innebandyklubb. Gynnar alla ungdomar och föreningar runt om i kommunen och kul med tjejer och killar från både AL och Vimar vi hoppas kunna fortsätta erbjuda eleverna detta val.

Frågor/kontakt:
david.lindgren@vimmerby.se
070-3190045
VIF dam vidare till SM-final
2016-12-03 17:20
Foto: Michael Nordin/Vimmerby Tidning
Vårt delmål att ta oss vidare till finalspel är avklarat men det gick absolut inte smärtfritt fram. Efter en riktig plattmatch emot Frödinge så hade vi inte allt i egna händer utan var tvungen att förlita oss på att FC Oskarshamn skulle vinna sin sista match emot just Frödinge.

Datum för finalen kommer att fastställas efter att alla grupper har spelats klart (17/12 spelas den sista omgången).

Matchreferat finns på damsidan!

Här är länken till ett långt bildsvep från SM-spelet i Totebo:

Snart alla med på resan!
2016-12-01 13:59

Matilda Strömdahl vill också vara med på vår intressanta resa 2017!!!!

Ytterligare en tjej som var med i truppen 2016 är klar för ännu en säsong. Härligt att få med Mathilda , en tjej som alltid ger 100% på match och tillför laget energi på och utanför planen. Även Hanna Ericsson kommer spela i VIF 2017, men ingen "råsatsning".  Hennes rutin betyder mycket för oss och vi är glada för de tillfällen det passar att vara med, men regelbunden träning blir det iaf från Hannas sida.

Huvudtränare Daniel har fått en perfekt start på julen, med massor med fina klappar.

Vi  hoppas VIF Dam får några klappar till innan den 24/12, vi har 2-3 etablerade spelare kvar att få med på resan i den nya serien, de vill fundera någon vecka till plus att vi hoppas kunna knyta till oss några nyförvärv innan mitten på december.

Malin Söderlund klar till nästa säsong!!
2016-11-30 21:19

Malin är klar! Glädjebeskeden duggar tätt inom dam just nu. Ikväll hade Malin Söderlund och huvudtränare Daniel Ohlsson samtal om säsongen 2017...

Detta samtal gick tydligen galant, då vi precis nåtts av det glada beskedet att, trots studier i Kalmar, ser Malin fram emot en ny säsong med VIF.

Malin som varit en back klippa i flera år har under denna säsong varit en stabil innermittare och betytt mycket för laget. Malin har verkligen vuxit med uppgiften och tagit stort ansvar. Ska bli mycket intressant att följa henne och laget under futsalen och kommande säsong.

Tack Malin för att vi får se dig på Arena Skobes även 2017.