Dam
Referat: Vimmerby IF B - Nässjö FF
Kanonmatch men förlust!
2019-05-19 19:43, Dam
Topplaget Nässjö FF var skärrade, VIF B gjorde en mycket bra match och hade energi och fullgas ikväll. 0-0 paus, 0-0 med 15 kvar. Mer kraft framåt för VIF som gick för seger. Med 5 min kvar hade VIF haft några riktigt bra lägen. 2 snabba omställningar mitt i VIF pressen sista 5 minuterna avgjorde tyvärr matchen till gästernas fördel. Inre alls rättvist, men VIF tar med sig massor positiva vibbar framåt.
Fotboll för alla
Bra fart på sammandraget på Ceos, Para-fotboll äger !!
2019-05-18 21:18, Fotboll för alla
Bilder från dagen
VIF arrangerade och Svenska Fotbollsförbumdet var där och utvärderade hur parafotbollen ska spelas i framtiden. SvFF står i begrepp att ta över para-fotbollen och testade både 3mot 3 samt traditionell 5-manna oh 7-mannafotboll.
Lindö straffade VIF som var lite för uddlösa idag
2019-05-18 21:00

VIF som tidigare varit rappa och offensiva i tidigare hemmamatcher fick inte till det idag, Den rappa offensiven och tunga pressen var inte som den brukar.

0-1 på frispark efter flera misstag på egen planhalva. Vi kvitterar efter snygg omställning på djupet, där Mohammad Jafr var före mv och stöter in kvitteringen.

Strax innan paus fick Lindö hörna som VIF:arna inte får bort och på nåt sätt studsar bollen in över mållinjen. Såg lite tamt ut från sidan.

VIF-lagledningen försöker få till en förändring och gör två byten i paus. Lindös hotande djupledsspel försvinner delvis, men VIF skapar för få lägen, dock har både Jafr, Ture mfl bra lägen som ändå kunnat ge en poäng till VIF.  En sista ansträngning och forcering uteblev, vi fick inte folk in i boxen.

Ny vecka, ny match, ny revanschchans. Tenhult borta nästa helg väntar, poängchans finns.

Dam
Effektivt västkustlag tog 3 poängaren
2019-05-18 20:55, Dam
5-1 visar inte matchbilden men VIF va med ordentligt i 1a
Herr mot Lindö på hemmaplan imorgon lördag
2019-05-17 13:19

Ny tuffmatch hemma imorgon lördag, men just på hemmaplan är VIF vassare och tryggare. Både mot Tranås och Högsby va VIF bra både framåt och bakåt, finns självförtroende i laget så det blir full far framåt imorgon. Några osäkra kort finns mht skador men alla som blir uttagna är supertaggade.

Vi hoppas på ny seger, match kl 16, notera förmatcher på Ceos så kom tidigare och kolla på VIFs FFA.lag lira turerning på hemmaplan.

Imorgon lördag fin Para-fotbollsturnering på Ceos
2019-05-17 12:47
goa matcher och goa spelare !!
VIF arrangerar första sammandragningen i Para-fotboll, blir matcher från kl 10-15 kom ner och kolla och ta en fika och förstå hur viktig fotbollen är för dessa ungdomar som har någon form av funktionsnedsättning.