Bli medlem i Vimmerby Idrottsförening
Vimmerby IF:s verksamhetsbeslut om matchspel

Föreningslivet fick igår nya direktiv från Folkhälsomyndigheten som möjliggör matchspel för enbart ungdomslag om man förhåller sig till övriga direktiv. Eftersom att direktiven från myndighet och förbund fortfarande är öppna för tolkningar så känner Vimmerby IF ett behov att utifrån de direktiv som finns förtydliga vad som gäller för alla lag i vår förening.

Det finns en väldig tydlighet i att barn, ungdomar och vuxna bör fortsätta träna fotboll i enlighet med gällande restriktioner. Vi är glada att vi kan ta på oss den samhällsfunktionen för våra ca 500 aktiva. Idrott och lagsport har alltid en viktig roll för folkhälsan och fostran men i den unika situation vi är i blir vår roll kanske ännu viktigare.

Efter maj månad kommer seriespel osv åter vara igång i vissa ungdomsserier och då släpper vi också på föreningens beslut om träningsmatcher på ungdomssidan.

Vimmerby IF,

genom David Lindgren- verksamhetsansvarig

070-3190045 david@vimmerbyif.se

Chans att se Vimmerby IF-Södra Vi IF och samtidigt stötta föreningen!
2020-07-02 11:00
Imorgon kl. 19.00 möter herrarna Södra Vi IF i cupen hemma på Ceos. I vanliga fall skulle det innebära en publikfest att se dessa lag drabba samman. Nu får vi inte ta in någon publik och därför har vår ideella hjälte Nicklas Johansson kämpat för att kunna sända matchen digitalt. Till sin hjälp har vår samarbetspartner Byggklason satt upp en ställning att filma matchen från, vi är oerhört tacksamma för alla som hjälper till!

Nu hoppas vi också att alla fotbollsintresserade som vill se matchen också stöttar föreningen och vår verksamhet. I stället för att betala inträde så swishar man valfri summa, varje krona är viktig i år då väldigt många intäkter som möjliggör inkluderande verksamhet för så många barn och ungdomar försvinner.

Båda lagen kommer från starka serieresultat och är säkert laddade för en prestigekamp om segern. Vimmerby IF mönstrar i stort sett samma trupp som i gårdagens 0-7-vinst mot IFK Västervik. Nicklas är (ännu) ingen professionell kameraman men utlovar att ge 100% för att låta oss alla njuta av matchen!

Stötta VIF och se matchen genom Swishnummer: 123 135 97 51 (Vimmerby IF Svart)

Så nu kan du inleda semestern eller bara fira in helgen med lokal fotboll hemma i soffan!
Referat: Vimmerby IF - Växjö BK
Avancemang i Toyota Cup
2020-07-02 00:38, Dam
Natta gjorde ikväll sitt 100:e mål i VIF-tröjan
Vimmerby Dam vidare till kvartsfinal i Toyota Cup efter seger mot Växjö BK
P 2003/2004
Referat: Västerviks FF - Vimmerby IF
P04 tog en fin skalp, seger mot seriefavoriten
2020-06-30 22:37, P 2003/2004
"segergänget"
3-2 seger borta mot Västerviks FF är en fin merit, VFF är definitivt ett av tre lag som kan vinna serien. 2-2 i paus efter 1-0 ledning men 1-2  i mitten av första. Segermålet kom med 17 min kvar av matchen. Rättvist? Finns alltid två versioner av en match, men vi skäms inte för att säga att vi va bra och vann med vilja och kvalité
Referat: Nässjö FF - Vimmerby IF B
Dam B krossade Nässjö efter en gedigen insats
2020-06-22 23:28, Dam
En liten avvaktande inledning sen tog vi över taktpinnen i ett annars regntugnt Nässjö. I 2 äger vi totalt och vinner med klara 4-0 mot Nässjö A i div 3-premiären.
Referat: Linköping BK Tinnis - Vimmerby IF
Så nära...
2020-06-21 21:40, Dam
Uppvärmning inför seriepremiären
Seriepremiär i Linköping mot BK Tinnis, och bara sekunder från att åka hem med 3 poäng i bussen.
F 2010, 02/07 08:07
Dam , 02/07 00:38