Tack för er tid i VIF!
2018-08-13 07:09, Dam
Greta och Emilia... Foto : Vimmerby Tidning: Mikael Nordin

I lördagens match blev dessa två avfirade med varma applåder och ett stort tack av såväl spelare som publik.

Det är två tunga avbräck för A-laget när det återstår 8 matcher av säsongen.

Vi önskar Er all lycka och är det så....så finns våra träningstider på damlagets hemsida :-) när ni är i stan!

Derbyseger för Dam B
2018-08-12 21:04, Dam
Mycket nöjd tremålsskytt, blev nog lite godis attfesta på under söndagskvällen
Västerviks FF (A) stred tappert men räckte inte till mot ett ungt och hungrigt Dam B-gäng. En bländande första halva där det fanns bud på många mer mål än de två som VIF fabricerade.  VFF kvitterade lite snöpligt efter en hörna men VIF var först på alla dueller och skapade många fina anfall med fart och finess.

Kujtese Rexha nätade tre dvs hattrick. Goa framspelningar av Stina Kägo-Bragsjö. Och på mitten var Andrea Lundgren vass tillsammans med sin kollega Julia Rosin. Men det fanns inte en enda VIFare som inte levererade utan toppbetyg till alla.
Referat: Vimmerby IF - Bergdalens IK
Stryk med en del bra känslor
2018-08-11 16:36, Dam
Det blev en förlust mot tabellfyran Bergdalen med 0-2 efter två tidiga bortamål. VIF försökte särskilt i andra, men idag var ingen med-studs-dag. I och med förlusten gick Bergdalen om VIF i tabellen. Så VIF ligger nu 4:a inför nästa omgång.
Dam
Damerna är urstarka hemma!
2018-08-10 13:49, Dam

VIF Dam radar upp starka insatser, särskilt på hemmaplan. Damerna har bara en förlust på hemmaarenan!!

Vi hoppas att det kommer ytterligare en seger när det på lördag återigen är en hemmamatch. Tabellfyran Bergadelens IK från Borås gästar oss och båda lagen ligger på 22 poäng så det kommer bli en riktig batalj.

I hemmalaget saknas fortfarande Malin Engström som knäskadade sig mot Norrköping. Annars är det full konkurrans om platserna precis som under hela vårsäsongen.

Vi hoppas på mycket folk, ingen åska samt hemmaseger!

Lördag 11/8 Skobes Arena Avspark 14:00

VIMMERBY IF - BERGDALENS IK

Fotboll för alla
FFA laddar för SM-spelet, idag mot Eksjö
2018-08-09 21:32, Fotboll för alla
nöjda spelare och ledare efter en go kväll i Eksjö

En månad kvar till SM/Special Olympics på hemmaplan 8-9sep, vi har tränat på och idag var det lite matchutbyte med Eksjö. Som efter matcherna bestämde sig för att anmäla sig till SM-helgen i Vimmerby. Kul tycker vi att det är att fler lokala lag anmäler sig. Vi jobbar även på att få med VFF och Tjust.

Fotboll för alla, 16/08 07:12
Dam , 13/08 07:09