Dam
Referat: Valinge-Derome DFF - Vimmerby IF
Stryk i den tuffa bortamatchen för Dam
2018-05-26 18:25, Dam
Vi visste att Valder ( Valinge-Derome)var ett bra gäng. Vi vet att v måste maxprestera för att vinna matcher. Idag kommer vi upp i 70-80% som individer och lag. Då vinner man inte matcher i denna täta serie. 1-1 i paus efter en skaplig första halvlek och ett ordentligt hemmatryck sista kvarten gör att vi inte orkar hålla emot och 2-1 målet kommer i 89:e efter en trippelhörna
Herr hade inga problem med Grebo
2018-05-26 16:37
bra mittback idag Oskar Bergman

Många mål första 20 minuterna sen va Grebo borta ur bilden, 5-0 i paus och VIF med en man mer på banan efter ca 70 min så va segern ohotad.

VIF gick på halvfart i 2a, men gjorde ändå ett mål till och vann till slut med 6-0.

Mål av Ture 2, Mohammad Jafr, Mohammed Ibra, Niklas Gunnarsson och Adam Kisitu.

Dam
Riktigt tuff bortamatch för damerna!
2018-05-25 21:39, Dam
Lördagen blir en tuff dag på många sätt. Det en av de längre bortamatcherna (  Valinge-Derome ligger utanför Varberg)  och ett lag som är betydligt bättre än vad tabellen visar. Läs bara vilka det spelat oavgjort mot, IFK Norrköping, Bergdalen och Mariebo. Ingen seger än, och ingen storförlust utan oavgjort eller ofta uddamålsförlust.
Vi hoppas VIF gänget är beredda på kamp även denna helg !

VIF Akademi vann enkelt
2018-05-23 22:47

VIF Akademi fortsätter att vara målglada framåt, denna gång blev det 5-1 mot Hammarsgärde BK, VIF lirade stabilt och vägvinnande och sattes inte på några större prov av HBK.

Målen gjordes av Ilja Hanno 2, Abdi Fatah 2 och Arbnor Mataj 1.

Invigning av Asllani Court
2018-05-21 08:34
Idag sker äntligen den officiella invigningen av Asllani Court i Vimmerby. En fotbollsplan som ska vara trygg, inkluderande och inspirerande i bostadsområdet Bullerbyn där Kosovare växte upp. Känns fantastiskt att hennes resa och framgång ska kunna få fler barn och kanske framförallt tjejer att våga tro på sig själva och att man kan nå sina drömmar. Förra årets Diamantboll-vinnare kommer ca 17.30 att klippa bandet och inviga planen med lite fotbollsspel tillsammans med några tjejer från TjeTruppen.

Varmt välkomna!