Fotbollsskola 2019

Vimmerby IF arrangerar Landslagets Fotbollsskola för barn födda 2012-2006. En vecka fylld med glädje, utveckling och gemenskap!

Fyra dagar med Landslagets Fotbollsskola i Vimmerby IFs regi i samarbete med ICA Kvantum. Första veckan på sommarlovet under pågånde VM med Sverige och Vimmerby IFs Kosovare Asllani i spetsen. Vimmerby IF fyller också 100 år 2019 och satsar på härliga dagar som ska fyllas med teknik, lek och spel i olika former och anpassat efter ålder. Vi kortar ner dagarna för att alla barn ska orka med hela veckan och att vi fyller dagarna med energi och kvalitet.

Upplägg: Vecka 25, måndag 17/6 - torsdag 20/6 (fredag midsommar). Start 09.00 med samling i/vid omklädningsrummen. Förmiddagen fylls med fotbollsträning, frukt och festis med ledarna och spel i olika former till dagens slut 12.00. Då hinner man äta ordentlig frukost före och lunch hemma efter för att orka med att träna hela veckan.

Ledare: Huvudansvarig på plats är David Lindgren tillsammans med ledare och spelare från vår seniorverksamhet och äldsta juniorlag. Fokus i veckan på att vara en god lagkamrat där vi avslutar varje dag med att tillsammans med barnen lyfta goda exempel som hänt under dagen.

Pris: 350 kr som är kostnaden för boll, T-shirt och vattenflaska från Adidas som hämtas ut på Intersport. I övrigt tar Vimmerby IF inte ut någon egen avgift.

Anmälan: https://start.landslagetsfotbollsskola.se/show_club/9914

Sista anmälningsdatum är 17/5 för att vi ska kunna garantera att Intersport hinner få hem paketen för avhähmning innan Fotbollsskolans start.

Vi ses i sommar!
Referat: Nittorps IK - Vimmerby IF
Förlust mot Nittorps IK
2019-04-20 10:06, Dam
VIF dam förlorade på långfredagen borta mot Nittorp med 2-1. Som i premiären föll alla målen i första halvleken. VIFs mål gjorde av Natalie Johansson på straff efter att hon själv blivit fälld.
5-1 kan inte förklaras bort, VIF va mycket bättre än Tranås
2019-04-18 23:14
två delikata pass från Nickes vänsterfot

Stark 5-1 seger på Blåkulledagen, VIF startade upp med en härlig inledning av matchen 2-0 redan efter 9 minuter.  3-1 i paus och totalt 5-1. VIF va klart bättre än Tranås som ändå hade flera duktiga spelare.

1-0 Ture ass Storm, 2-0 Jafr ass Strömbom och Nicke, 3-0 Jafr  Nicke och Storm, 4-1 Ture på sin egen retur. 5-1 Sandholm i friläge efter delikat framspelning av Nicke.

Det här ger lite styrka och förtroende för killarna. GRATTIS !

Referat: Västerviks Damfotboll - Vimmerby IF B
Stryk i premiären.
2019-04-18 16:50, Dam

Stryk med 4-0 ( 3-0).

Hade vi spelat i andra halvlek som i första hade det blivit andra siffror men VVIK vinner rättvist för de ville betydligt mer än oss och var villiga att löpa mer än oss! Vi tar nya tag och laddar redan nu för hemmapremiären 28/4 mot Tranås/Torpa!

Dam
IKVÄLL: Seriepremiär Dam B!
2019-04-17 07:08, Dam

Ikväll rullar dam div 3 igång. På Bökensveds konstgräsplan möts Västerviks FF A - Vimmerby IF B. Avspark 19:00.

VIF B har ser sett starka ut på försäsongen, vi får se vart laget står när det ska börja spelas om poäng. Men det känns som om laget har tagit rejäla kliv framåt i vinter.

Hemmapremiär på skärtorsdagen, en bra början på påskledigheten
2019-04-15 21:17
HEMMAPREMIÄR, observera avsparkstiden

VIF har revansch i sikte efter lördagens förlusten mot Tord borta, nu väntar Tranås som kommer på besök till Arena Ceosvallen, match redan på skärtorsdagen 18 april så lagen får ledigt över påsken, annars är det ju match varje helg fram till hösten.

Spännande blir det och matchstarten är kl 19.30. Tranås är nykomlingar som vill etablera sig i div 3 igen efter många år i div 4 och elitfyran. Historiskt har vi haft många drabbningar med höglandslaget, främst på 80-talet.

VIF med tränaren Dragan Zivic i spetsen har lite nya grejer på gång, kom och stötta laget, de behöver er och vi på läktaren behöver laget/spelarna.  FORZA VIF 11

F06, 21/04 19:05
Dam , 20/04 10:06