Seriefinal ikväll på Skobes Arena
2017-08-18 08:40
Missa inte nån av dessa matcher, först ut, damerna redan ikväll kl 19

Ska VIF Dam hänga av Kenty från att ha tätkänning i div 2-fotbollen? Svaret får vi efter kl 20.45 ikväll då matchen mellan VIF och Kenty är avslutad.

Matchen börjar kl 19 och vi hoppas många VIFare bänkar sig på läktaren eller tar plats runt arenan. Blir nog spännande hela vägen. I våras gav Kenty VIF däng, vilket också är enda förlusten hittills för VIF-tjejerna.  - då gjorde vi ingen bra match säger tränaren Daniel Ohlsson men vi hade ändå en uppsjö av målchanser bla rena frilägen. Jag tror på mitt lag och vi går för tre poäng

Truppen har några ändringar bla är Natalie Johansson som ligger i skyttetopp bortrest, men det finns ersättare som kan komplettera jämte det andra anfallsesset Anna Karlsson.

MV Kicki Rödin

HB Moa Torstensson

MB Natti Milton

MB Malin Söderlund

VB Emilia Nilsson

HM Maria Anspach

CM Greta Koponen

CM Emilia Rosenqvist

VM Matilda Strömdahl

FW Anna Karlsson

FW Brendah Henrysson

Bänk: Amanda Lundberg, Alice Juneskog, Julia Rosin och Alice Fröjd

Välkomna till Skobes Arena så hejar vi fram VIF-tjejerna till en viktig 3 poängare

Dam
Skön seger för dam B!
2017-08-17 21:52, Dam
Ikväll vann Dam B matchen mot Krokstorp med - efter ett mycket vackert frisparksmål signerat Amanda Törngren. Resultatet speglar matchbilden och VIF vann rättvist mycket tack vare en otrolig abrbetsmoral av alla 14!! I och med segern lämnar VIF över den så tråkiga jumboplatsen till just Krokstorp.
Lek & Boll för barn födda 2011 med Vimmerby IF
2017-08-14 11:55
Efter sommarlovet kommer vi erbjuda barn födda 2011 att testa på att börja spela fotboll i Vimmerby IF. Vi är stolta över vår breda Barn- och Ungdomsverksamhet med ledorden Gemenskap, Utveckling och Glädje och som lockar lika mycket tjejer som killar. Prata med era barn om de tillsammans med sina klasskompisar vill vara med på fotbollsträning i en lekfull miljö!

• Tid & plats för att prova på är i Bollhallen på Ceos kl. 11.00-12.00 söndagarna den 3/9 och 10/9.
  • Allt är gratis. Kom ombytta och klara och ta gärna med fotbollsskor, benskydd och vattenflaska om man har annars räcker det med ett gott humör och en förälder/anhörig.
  • Tjejer och killar tränar till en början samtidigt men vi kommer dela upp oss i tjej- och killgrupper.
  • Mer info om förutsättningar för att fortsätta att träna och spela kommer att ges på plats i samband med dessa två prova på-tillfällen.
Vi söker nu även Er engagerade föräldrar med barn födda 2011 som kan tänka sig ett av de roligaste uppdrag som finns genom att bli ungdomsledare för ert och andras barn i Vimmerby IF. Det är en förutsättning för att kunna starta upp verksamhet och föreningen kommer att stötta Er med allt ni behöver för att komma igång med bra verksamhet för barnen framöver. Är du intresserad så hör av dig!

David Lindgren:

david@vimmerbyif.se 070-3190045

Natta Johansson satte ett hat-trick och 3 nya poäng till VIF
2017-08-13 19:53

VIF presterade inte toppfotboll men svar stabila bakåt och hemmalaget Skenninge IK hotade inte nåt nämnvärt. 0-2 i paus blev slutligen 0-3, enkel seger för serieledarna.

Det fanns mer att önska av VIF-tjejerna men att vinna är ju huvudsaken i denna sport precis som i alla andra sporter. Ny match på fredag, då hemma och då kommer tuffare motstånd. VIF är medvetna om vad som gäller, spelartruppen och tränare/ledare har satt upp en plan för hösten.

Mohammad Jafr gjorde sitt första VIF-mål men det blev ingen poäng
2017-08-13 19:50

IFK Malmö vann med 3-2 efter att VIF kvitterat två gånger först genom Mohammad Jafr Mostapha på nick sen Oskar Stejdahl med en frispark.

IFK hade spelet med deras mål (2st) var av karaktären turmål eftersom VIF:are var sist på bollen. VIF var definitivt bättre än sist och får gott betyg för sin insats men poängen uteblev.

Vilt kämpande Dam B nära poäng i Kalmar
2017-08-12 21:58
Ungt men ambitiöst VIF-gäng va nära att ta både en eller tre poäng i Kalmar idag, chanser fanns men bolluslingen ville inte in. Istället fick IFK Kalmar ett lite turligt mål i 2a, sett till målchanser skulle nog VIF ha vunnit, men som lag på nedre halvan har man inte turen med sig.

VIF-ledarna var grymt nöjda med tjejernas inställning och spelet höll bra klass jämfört med i våras.
Referat kommer under söndagen.