Futsal-DM omgång 1 i Västra gruppen spelas i Södra Vi imorgon
2018-11-16 13:03, Dam
Missa inte detta !
VIF Dam gillar futsal

- Vi anser att det är det perfekta avbrottet från fotbollssäsongen som slutar i oktober, med futsal får vi träna och spela med teknik, spelförståelse, taktik och snabba fötter, vi bibehåller vår fysiska status. Allt detta kan vi ta med oss in i 2019 års seriespel med våra damlag i div 1, 3 o 4. Dessutom gillar VIFtjejerna futsal och vill spela så många turneringar som möjligt.

- vi deltar i Smålands DM med två lag ett i den västra gruppen och ett lag i den östra.

- för dam U blir det spel redan nu imorgon lördag och det är i Södra Vi Sporthall. Dam A drar igång kommande helg och även det sker i Södra Vi.

Vintern är fulltecknad och innehållsrik. Redan nu är närmare 40 tjejer igång med futsalträningen
Dam
Fightern är klar för VIF 2019!
2018-11-12 14:09, Dam
Alicia Strand kör med VIF 2019!

Oj vad skönt. En av våra viktigaste spelare är klar för ytterligaren en A-säsong. I helgen blev det klart att Alicia Strand, vår mittfältskrigare, är sugen och motiverad för fortsatt spel hos oss.

Man ser på "Alles" ansiktsuttryck på bilden vad hon har för speltid, stentuff och härlig vilja. Hon löper alltid bland de mesta i laget, match efter match. Under säsongen 2018 var Alicia mycket duktig och tog stort ansvar, särskilt under hösten när det gick lite tyngre. Troligen Alicias bästa säsong i VIF, hittills!

Alla vill ha en "Alle" i sitt lag och vi är mycket glada över att hon är med i vårt gäng även 2019.

- Vi har mer på gång och räknar med att fler kommer bli helt klara under närmaste veckorna säger utskottet till hemsidan.

Årsfesten i Mässhallarna gick galant
2018-11-11 20:42
lite bilder från kvällen

VIFs 99e årsfest innebar sedvanlig avslutning av året som gått. VIFs ordf Budo Ericsson pratade om alla hjältar som driver och är verksamma i klubben som ledare, funktionärer, spelare, tränare, styrelse, aktiva supporters. Utan allas engagemang är vi ingenting men tillsammans gör vi skillnad i stan och i regionen. Vi är en unik klubb och har fantastisk fotbollsverksamhet Bullerby Cup, FFA, veteran , ungdom, dam o herrverksamhet. Vårt sociala ansvarstagande sticker ut ordentligt . Tack till alla !!

Priser som delades ut:
Årets Damspelare : Natalie Johansson
Årets Herrspelare : KV Söderqvist
Årets FFA spelare: Alexander Paulsen
Årets Ungdomsledare : Victoria Lundgren

Supporterklubben överraskade oss med totalt 250 000 kr till ungdom o senior. Otroligt stöd och ovärderliga pengar. Vilket gäng vi har !!

Tacktalen från pristagarna var koncisa och direktverkande. FFA Alexander gav oss starka ord som gick rakt in i hjärtat, stort och respektfullt💕

Rebecca Wetterqvists sång till damlaget var också en höjdare .

Vi tillkännagav vilka som skulle få årets juniorpriser på årsmötet i februari, det blev två mycket bra val, Joakim Storm och Sofie Johansson

50/50 lotteriet vanns av Malin Blidfors blir nog en bra peng till en racerbarnvagn.........

Nu laddar vi till jubileumsåret 2019 , klubbens hundra år ska visas på olika sätt.

Serieförslag dam div 1!
2018-11-11 18:53, Dam
Under helgen kom förslaget till dam div 1 mellersta Götaland. Det blir en del nya lag, bland annat 3 nykomlingar och en hel del bekantskaper från 2018.
Mycket intressant serie och något lite bättre resor då det är 2 lag från Norrköping och 2 från Jönköping.
hela serieförslaget nedan:
FUTSAL-säsongen är igång!
2018-11-06 16:54, Dam
Skönt att vara tillsammans igen efter 27 dagars vila!
I måndagskväll körde A-damerna igång sin FUTSAL-säsong under Malin Engströms ledning. 21 tjejer är bra. Det var ett bra pass där det direkt kändes att alla längtat efter att få vara igång igen efter 27 dagars ledigt. Bra spel och några riktigt fina "pizzamål" förgyllde kvällen. Full fart från början så ledes!
Härlig höstdag med fokus på tjejer och kvinnliga förebilder!
2018-11-03 14:48
Mellan 10-12 ordnade Vimmerby IF fotboll tillsammans med Kosovare och tjejerna från Bollihop, efter det fortsatte TjejTruppen och Kosse till Astrid Lindgrens Näs och Bollihop till Astrid Lindgrens Värld. Vilka härliga ställen vi har i Vimmerby och vilka häftiga förebilder som växt upp här!

Stort tack till Astrid Lindgrens Värld och Astrid Lindgrens Näs för ett gott samarbete under dagen.

Frågor/kontakt:
david@vimmerbyif.se 070-3190045