Nostalgimatch på Skobes Arena
2016-08-26 23:49
Snygga pojkar och ledarna är legenderna Björn Petersson och framlidne Sven Lilja

Fullt schema imorgon lördag först en förmatch med dam C kl 11.30 följt av damlagets viktiga match mot Runsten kl 15 för att sen runda av med en nostalgimatch där killarna som i år fyllt/fyller 50 år ska mötas i en grannfejd, där VIF P66 möter HFKs dito.

Initiativtagare är Spätta Hellenstierna (fd Arvidsson) VIF och Kennet Hajen Johansson i HFK, förutom machen blir det mycket "gubbaljug" i klubblokalen efter matchen.  Mycket glada skratt både på planen och efteråt.

På Bilden VIFs P66 från nåt år in 80-talet

Övre raden från vänster: Björn Pettersson (Tränare) , Peter Hellenstierna (Arvidsson), Kjell Andersson Johan Larsson, Peter Woxö, Marcus Ankarberg,  Tommy Malmström,  och Sven Lilja (Lagledare) Främre raden från vänster: Per Nilsson,  Joachim Green, Krister Lilja,  Stefan Pettersson, och Mats Grindestam.

VIF Dam nosar på toppen
2016-08-26 22:37

Hösten har börjat riktigt bra för VIF-tjejerna, idel segrar och det mot topplagen, detta har inneburit att laget smugit upp bakom toppduon. Nu inför lördargsmatchen på hemmaplan mot öländska Runsten/Möckleby ser det ut så som nedan i tabellen.

VIF vet att det är alltid nästa match som gäller och att inte bygga upp något scenario inför serieupplösningen om en månad. Tränare-Danne står där tillsammans med ass-June och vet vad som behövs med en härlig mix med trygghet-eget spel-fokus i defensiven-sätta lägena-och lite tur i vissa lägen. Träningarna har sett jättebra ut i höst där framförallt de intensiva passen i bollhallen gett laget en extra knuff framåt. -Vi tar inte lätt på uppgiften, borta i våras blev det 1-1, säger Daniel Ohlsson som tror på sitt lag inför seriens avslutning.

Kom nu och titta på tjejerna på Skobes Arena kl 15 imorgon lördag. Lite senare ikväll kommer mer på lagets blogg, se länk härintill.

Vimmerbys lag mot Runsten/Möckleby:

Målvakt: Kicki Rödin.

Backlinje: Moa Thorstensson, Nathalie Milton, Hilda Ingvarsson, Amanda Lundberg.

Mittfält: Malin Engström, Alicia Strand, Malin Söderlund, Matilda Strömdahl.

Anfall: Nathalie Johansson, Anna Karlsson.

Bänk: Alice Juneskog, Alice Fröjd, Emilia Nilsson och Maria Anspach.

VIF har allt i egna händer men flera svåra matcher återstår.

Här är tabellen

Team Södermöre1281333-16  25 p
Glömminge IF 1281331-14  25 p
Vimmerby IF11722

29-17  23 p

Ännu en seger för VIF Dam C
2016-08-25 22:48

Det blev en storseger ikväll när laget var på Virumsvallen för att lira mot VSGF. Liksom i förra matchen häromkvällen mot Rosenfors kom första målet tidigt i matchinledningen sen rullade det på, till slut var målfabrikationen uppe i 10 mål framåt och 0 bakåt. Mv-posten delade tre spelare på Johanna Johansson/Matilda Khan Ngoen/Tahmina Mohammad. Kul att stå vid sidan och se tjejerna spela enkel vägvinnande fotboll.

Ny match på lördag då Ankarsrum B kommer till Skobes Arena kl 11.30, får ses som en förmatch till den stora drabbningen mellan VIF Dam och Runsten Möckleby kl 15, där har VIF mycket att spela för.

Ses där !

Kalvar på grönbete
2016-08-25 11:42
Igår startade Vimmerby IF upp verksamhet för de barn som är födda 2010 och precis börjat förskoleklass. Det är alltid roligt att välkomna nya tjejer och killar som är sugna på att testa på världens största och populäraste idrott och det var verkligen som att släppa ut kalvar på grönbete för första gången. Det är gratis för alla som vill att testa på under hösten och de kommer träna och leka varje onsdag mellan 18.00-19.00 i bollhallen. Varmt välkomna!

Frågor/kontakt:
david.lindgren@vimmerby.se 070-3190045
martina@hotellronja.se 070-2772040

VIF slog Husqvarna och är i final i Hyundai Cup
2016-08-24 21:57
bild från Dagens Vimmerby

1-0 seger efter mäl av Karlo Goranci en bit in i andra halvlek. Nu väntar en final mot segraren mellan OAIK o Östers IF, den matchen spelas 31 aug.

VIF gjorde en kanonmatch och jobbade kopiöst i försvaret och var inte helt ofarliga framåt. Målet var en riktig delikatess både uppspelet och inspelet och avslutet. Grattis VIF !!