Ännu en seger för VIF Dam C
2016-08-25 22:48

Det blev en storseger ikväll när laget var på Virumsvallen för att lira mot VSGF. Liksom i förra matchen häromkvällen mot Rosenfors kom första målet tidigt i matchinledningen sen rullade det på, till slut var målfabrikationen uppe i 10 mål framåt och 0 bakåt. Mv-posten delade tre spelare på Johanna Johansson/Matilda Khan Ngoen/Tahmina Mohammad. Kul att stå vid sidan och se tjejerna spela enkel vägvinnande fotboll.

Ny match på lördag då Ankarsrum B kommer till Skobes Arena kl 11.30, får ses som en förmatch till den stora drabbningen mellan VIF Dam och Runsten Möckleby kl 15, där har VIF mycket att spela för.

Ses där !

Kalvar på grönbete
2016-08-25 11:42
Igår startade Vimmerby IF upp verksamhet för de barn som är födda 2010 och precis börjat förskoleklass. Det är alltid roligt att välkomna nya tjejer och killar som är sugna på att testa på världens största och populäraste idrott och det var verkligen som att släppa ut kalvar på grönbete för första gången. Det är gratis för alla som vill att testa på under hösten och de kommer träna och leka varje onsdag mellan 18.00-19.00 i bollhallen. Varmt välkomna!

Frågor/kontakt:
david.lindgren@vimmerby.se 070-3190045
martina@hotellronja.se 070-2772040

VIF slog Husqvarna och är i final i Hyundai Cup
2016-08-24 21:57
bild från Dagens Vimmerby

1-0 seger efter mäl av Karlo Goranci en bit in i andra halvlek. Nu väntar en final mot segraren mellan OAIK o Östers IF, den matchen spelas 31 aug.

VIF gjorde en kanonmatch och jobbade kopiöst i försvaret och var inte helt ofarliga framåt. Målet var en riktig delikatess både uppspelet och inspelet och avslutet. Grattis VIF !!

Tillslagsutbildning den 18/9 med Vimmerby IF
2016-08-24 11:32

En unik och inspirerande möjlighet för ledare att ta till sig och utveckla kunskaper om olika tekniker för passning och skott tillsammans med Eija Feodoroff.

Varför tillslagsträning?

Eijas grundläggande budskap är att alla fotbollsspelare ska besitta förmågan att ”bestämma över bollen” och ha kunskap om de olika verktyg som finns gällande tillslag, för att få fungerande tillslagsteknik i de olika situationer som en spelare ställs inför.

Eija har förmedlat sin kunskap till utvecklingsbenägna ledare och spelare i såväl allsvenska klubblag , svenska landslag som i internationella klubb- och landslagsmiljöer.

Läs mer om Eija Feodoroff på facebook/tillslag.se

Frågor/anmälan:

david.lindgren@vimmerby.se 070-3190045

Massor med tjejer på tisdagsträningen!
2016-08-24 06:47
I tisdagskväll var det gemensamträning med våra damseniorer och vårt äldsta flicklag och det kom mycket tjejer!!! Detta trots några återbud pga skador, sjukdomar, jobb och semester. Huvudtränare Daniel Ohlsson körde gemensamuppvärmning och bollövning i ca 30 min, sedan delades den 40 tjejer starka gruppen i två halvor och tränade vidare i dryga timmen. De 8 ledarna jobbade på bra och myste över allas insatser och visad fotbollsglädje.   En härlig kväll i sol och värme som verkligen visar en stor bredd i dam/tjejfotbollen i VIF.