cupmatch på onsdag, hoppas du kommer !

Dam B tappade sista 25 i Hultsjö
2018-05-27 21:28, Dam

Vi va inte dåliga och vi heller inte jättebra, men Hultsjö Atom var till slut mer bestämda och rejälare i allt vad de företog sig. Vi stod emot bra i 1a och hade några bra lägen.

0-0 i paus och tränarna sa att hemskt va det va tillknäppt, då hände allt, först 1-0 till dem efter hörna, vi kvitterar några minuter senare när Maja spelare släpper till Alicia som drar till från 25 meter högt upp i bortre hörnet, ursnyggt va det. Däreffter har vi nåt mer läge där Kujtese skjuter och mv räddar snyggt.

Sen kommer Hultsjös bästa period med hörnor, frisparkar där de helt enkelt kör över oss, de var starkare på detta sätt att spela fotboll. Målen rinner in i jämn ström från minut 68 till 85 min.

Vi får ladda om batterierna och se fram mot veckans träningar och matcher. Plus till Moa Nyström som var duktig både som yb och mb

Veckan som kommer= B har FBSK borta på fredagkl 19  medan C har Vetlanda hemma på onsdag kl 19 och vårt A hemma lördag kl 14 mot Sjömarken. Detta ska bli VIFs vecka

laget:

Ellen

Thea-Lollo-Elin-Nypa

Maja-Andrea-Alle-Molly

Kujtese - Stina

avbytare in 22 Olivia och Brendah

Referat: Valinge-Derome DFF - Vimmerby IF
Stryk i den tuffa bortamatchen för Dam
2018-05-26 18:25, Dam
Vi visste att Valder ( Valinge-Derome)var ett bra gäng. Vi vet att v måste maxprestera för att vinna matcher. Idag kommer vi upp i 70-80% som individer och lag. Då vinner man inte matcher i denna täta serie. 1-1 i paus efter en skaplig första halvlek och ett ordentligt hemmatryck sista kvarten gör att vi inte orkar hålla emot och 2-1 målet kommer i 89:e efter en trippelhörna
Herr hade inga problem med Grebo
2018-05-26 16:37
bra mittback idag Oskar Bergman

Många mål första 20 minuterna sen va Grebo borta ur bilden, 5-0 i paus och VIF med en man mer på banan efter ca 70 min så va segern ohotad.

VIF gick på halvfart i 2a, men gjorde ändå ett mål till och vann till slut med 6-0.

Mål av Ture 2, Mohammad Jafr, Mohammed Ibra, Niklas Gunnarsson och Adam Kisitu.

Dam
Riktigt tuff bortamatch för damerna!
2018-05-25 21:39, Dam
Lördagen blir en tuff dag på många sätt. Det en av de längre bortamatcherna (  Valinge-Derome ligger utanför Varberg)  och ett lag som är betydligt bättre än vad tabellen visar. Läs bara vilka det spelat oavgjort mot, IFK Norrköping, Bergdalen och Mariebo. Ingen seger än, och ingen storförlust utan oavgjort eller ofta uddamålsförlust.
Vi hoppas VIF gänget är beredda på kamp även denna helg !

VIF Akademi vann enkelt
2018-05-23 22:47

VIF Akademi fortsätter att vara målglada framåt, denna gång blev det 5-1 mot Hammarsgärde BK, VIF lirade stabilt och vägvinnande och sattes inte på några större prov av HBK.

Målen gjordes av Ilja Hanno 2, Abdi Fatah 2 och Arbnor Mataj 1.