Det här vill ju ingen missa, årets publikfest !
Spelschema kommer inom kort

VIF-ungdomarna tog hem pokalen för evigt efter seger mot HFK
2019-03-17 22:02
De lag som avslutade turneringen, VIFs och HFKs P03/04-killar

Efter 34 matcher där knappt 1/3del va tävlingsmatcher stod VIF som slutsegrare efter att HFK hade två inteckningar och VIF också två i Vimmerby Sparbanks Pokal

Otrolig mycket folk över 900 räknades in under söndagen, stort publikrekord.

Mycket mål, mycket glädje, mycket roliga incidenter, mycket fair play och mycket spänning, just detta gör breddturneringen till ett unikt evenemang, troligen utan konkurrens i fotbollssverige.

Imorgon kommer mer uppgifter och mer bilder

Förlust mot Färjestaden
2019-03-17 09:39, Dam
Frida Pöder kvitterade till 1-1
VIF Dam förlorade lördagen träningsmatch mot div 1 laget Färjestadens GoIF med 1-2, alla mål gjorda i första halvlek. Målskytt för VIF denna lördag var Frida Pöder framspelad av Nathalie Johansson .
Dam
Färjestadens GoIF istället för BK Tinnis!
2019-03-15 17:39, Dam
Bk Tinnis lämnade återbud till lördagens träningsmatch i fredags eftermiddag. I onsdags lämnade de återbud till söndagens B-match mellan föreningarna. Svagt tycker vi. B lyckades vi inte hitta nya motståndare till men till A fick vi efter mycket om och men napp. Jakten slutade med att vi hittade Färjestadens GoIF som också fått sent återbud till sin match.Vi tackar för att de vill gästa oss med kort varsel.
Samma tid och samma plats, alltså avspark imorgon lördag kl. 14:00 på Skobes Arena!
Match mellan div 1 lagen Vimmerby IF - Färjestadens GoIF
Välkomna!
Dam
Referat: Vimmerby IF B (D3) - FC Vetlanda Dam (D2)
2019-03-10 18:07, Dam
Rexha målskytt för B!
VIF B spelade i förmiddags mot div 2 laget FC Vetlanda. 1-1 blev slutresultatet efter att Vetlanda tagit ledningen. VIF laget hade bra fart under i stort sett hela matchen och resultatet får väl anses som rättvist.
Referat: Bk Kenty - Vimmerby Idrottsförening
3-3 mot ett bra Kenty
2019-03-10 07:59, Dam
Vilma Winqvist gjorde två mål.
På Lördagen åkte Vimmerby A till Linköping för match mot Kenty, ett riktigt bra Kenty skulle det visa sig. Matchen slutar 3-3 efter 2-2 i paus. Vimmerby lyckas kvittera i 87 minuten och resultatet får vi nog vara nöjda med denna lördag.