Ny match på Skobes Arena
Derby på onsdag, återigen mycket folk på läktaren !!

VIF i fortsatt serieledning, slog Tenhult borta
2018-06-20 23:18

VIF hade inga bekymmer med Tenhults IF ikväll, blev till slut 2-0 efter 1-0 i paus. Målskyttar Mohammad Jafr och Rikard Turesson.

Fanns många glädjeämnen i laget och i spelet. Fortsatt gott gry i Vimmerby ! Nu midsommarledigt men helgen därpå väntar Torstorps IF på hemmaplan 30 juni kl 14.

Referat: Vimmerby IF - IF Eksjö Fotboll
Tack alla ni som såg oss i derbykrossen!
2018-06-20 22:05, Dam
Söderlund fick pris som bästa hemmaspelare!
Smålandsderbyt i damettan var inte så spännande, men mycket underhållande. Hoppas verkligen alla de 365 som kom och hejade på oss i regnet kommer tillbaka i höst. Tack för att ni kom, och välkomna tillbaka när vi Bullerby-Cup lördagen möter IFK Norrköping kl 19:30!
VIF vann med klara 5-0 (1-0)
Referat: IFK Hult/Höreda GIF (9-m) - Vimmerby IF C
Dam C växlade upp i 2a halvlek
2018-06-19 23:13, Dam
Första seniormålet av Jessie, och årets första balja Tilda
ikväll 8-0 borta mot Hult/Höreda efter 1-0 i paus, Pausresultatet kunde ha varit fem-sex mål större fanns hur många lägen som helst, men planens beskaffenhet satte lite sprätt på bollen som inte gjorde som vi ville.......sen kunde vi inte behärska oss i djupledslöpningar, men i andra bra fart! Skönt att se våra tjejer och motståndarna spela boll trots lite "knöcklig" plan! .
Truppen ser stark ut!!
2018-06-19 21:14, Dam

Återigen är det en mycket stark trupp som VIF mönstrar till match.

Onsdag kl 19:00 är det derby i ettan och VIF får väl gälla lite som favoriter om man tittar på tabellen, men derby är derby och allt kan hända.

- Vi tror på oss själva och målet är självklart en ny seger säger Håkan Ericsson. Dock ett varningens finger, fortsätter Håkan, vi är kanske för första gången favoriter vilket sätter lite extra press på tjejerna, men TILLSAMMANS är laget grymt jobbiga att möta, ju längre matcherna går ju starkare blir vi avslutar Håkan.

Vi hoppas på storpublik och en go stämning!

SMÅLANDSDERBY I ETTAN!!
2018-06-18 21:31
På onsdag smäller det!
Smålandsderby på Skobes Arena då Vimmerby IF gästas av IF Eksjö Fotboll. VIF kommer till start med en urstark trupp, hur den kommer formeras avgörs först under tisdagskvällen. Vi hoppas på en storpublik som hejjar fram våra tjejer i div 1 till en ny stark match.
Mer om matchen och truppen kommer under tisdagen!
Avspark 19:00
Dam , 22/06 11:13