Vimmerby IF välkomnar till nystart med U2
2016-07-25 11:19
Ikväll kl. 17.30 drar träningen igång för många av våra killar i träningsgruppen U2. Det är en träningsgrupp där killar i åldrarna ca 16-20 år enkelt och tryggt kan börja spela fotboll. Vi välkomnar både våra gamla och nya spelare som vill testa på!

Frågor/kontakt:
david.lindgren@vimmerby.se
070-3190045
Nicklas Johanssons Minnesfond
2016-07-25 11:09
Under Bullerby Cup ska den första utdelningen från Nicklas Johanssons Minnesfond ske. Ungdomsledare med spelare mellan 10-16 år, alltså födda 00-06, kan nominera antingen hela grupper eller enskilda spelare. Nomineringarna tillkännages inte utan bara vinnarna/vinnaren utnämns. Kriterierna är enkla, man ska nominera någon/några som i Nicklas Johanssons anda står för god kamratskap och Fair Play-spirit i Vimmerby IFs Barn- och Ungdomsverksamhet. Några korta rader som beskriver varför just den här killen/tjejen eller gruppen står för goda värderingar som skulle vara värda att föras fram till minne av Nicklas.

Skicka era nomineringar snarast så ska jag vidarebefordra dem till minnesfondens berörda parter.

Frågor/kontakt:
David Lindgren
070-3190045
david.lindgren@vimmerby.se
Hedersamma förluster är inte kul, VIF föll i höstpremiären
2016-07-24 23:18

3-2 borta mot topplaget Eskilstuna kunde varit minst 1 pinne enligt JC, men nu fick VIF jobba i motvind men hämta upp 2-0 till 2-2 med två straffmål av Ture.

Eskilstuna City avgjorde sen själva med ett straffmål som visade sig vara ett segermål. Inte ofta det blir tre straffar i samma match.

VIF var som sagt med i matchen men fick inte med sig några poäng mot City. Nu jagar VIF svett och attityd i en ny vecka innan det blir lite av ett derby hemma mot FC Linköping City på lördag kl 20,45, internationell matchtid och en match som ska bli lite av allt vad gäller inramning och förhoppningsvis även vad gäller spel och hemmamål. Sprid till alla dina vänner och kollegor.

Årets BC-golf avklarad
2016-07-24 23:07
LO Svensson, Stig Svensson, Stefan Bragsjö och tävlingsledaren Tryggve Ericsson

PÅ sommarens hetaste dag spelade åter den traditionella Bullerby Cup-golfen där föreningens ledare och funktionärer kring cupen får möjligheten att jaga varandra med bra slag på Tobos fina golfbana.

Här nedan följer resultatlistan där segraren Stig Svensson var väldigt nöjd med sin runda:

2016 år Bullerby Cup golf spelades söndagen den 24 juli i ett fantastiskt fint väder, sol och 28-30 grader varmt. Kanske bidrog värmen till att startfältet var mindre än tidigare år, då ca 20 st spelare brukar finnas i startfältet.

RESULTAT: 1) Stig Svensson   70 slag netto. 2) Lars-Olof Svensson 73 3) Stefan Bragsjö 74 4) Leif Carlsson 76 5) Tryggve Ericsson 78 6 Thomas Nilsson 82 7) Mats Carlsson 89 8) Leif Lätt  91 9)  Nicklas Einarsson 91 10) Pernilla Ståhl 91

I deltävlingarna: Närmast hål på  5:an (g:a14),    Leif Carlsson 207 cm.

-”-         ”     ” 12:an (g:a 3) på två slag, Leif Carlsson 81 cm.

Long drive på    9:an (g:a 18)   Nicklas Einarsson.

Nu kan vi fokusera helt på finslipningen av detaljerna kring cupen som börjar på torsdag morgon, det enda som vi inte kan påverka är vädret som varit och som kommer att va. Alldeles för lite regn hela våren och försommaren har inneburit att kommunen tvingats till att införa bevattningsförbud, vilket givevis har gett gula och sönderbrända planer vilket vi annars inte varit bortskämda de 40 åren som cupen funnits. Men vi får gilla läget och hoppas att våra besökande lag förstår att vädrets makter kan vi inte påverka.

Då sparkar VIF-killarna igång andra halvan på allvar
2016-07-19 22:50

Imorgon onsdag väntar en tuff cupmatch mot länsantagonisterna Lindsdals IF på bortaplan (Fjölebro IP konstgräs), Ted som är inlånad startar troligen på en yb, Allan & Ola rehabar fortfarande men Ola är på G framöver. Dreco är utomlands i forna hemlandet. Men JC lovar fullt fokus på cupmatchen dels är det viktigt att känna att allt stämmer inför seriestarten och sen är det viktigt att nå kvalifikation till Svenska Cupen 2017.

VIF:s trupp mot Lindsdal

Startelva: Nic Rydholm – Ted Åström Åberg, Johan Lundin, Alexander Jonsson, Magnus Eriksson – Jimmy Svensson, Oskar Stejdahl, Markus Ahl, Karl-Viktor Söderquist, Karlo Goranci – Rickard Thuresson.

Ersättare: Gustav Johansson, Oskar Eriksson, Gustavo Borges, Simon Larsson, Jonatan Fälth-Öhr.

Tuffa matcher väntar de närmaste veckorna, men JC säger att killarna ser vältränade ut och är förberedda på att klara ett tufft matchschema som ser ut så här:

• * Hyundai Cup borta mot Lindsdals IF, åtta i division två södra. onsdag 21 juli
  • * Seriematch borta mot Eskilstuna City, höstupptakt, fyra i division två. söndag 24 juli
  • * Seriematch hemma mot Linköping City, tvåa i division två. lördag hemma 30 juli kl 20.45
  • * Svenska Cupen hemma mot Oskarshamns AIK, tia i division ett södra. Tisdag 2 aug kl 19

• Nu trummar vi pojkar !! Vi på läktaren ser att komma mangrant till hemmakamperna 30/7 och 2/8 med tanke på Bullerby Cup den 30 juli borde det bli fullt hus på Arenan och OAIK borde ju dra lite extra med tanke på länsderby plus att segraren får möte IFK Göteborg på hemmaplan i kommande cupomgång.

Forza VIF

Fotboll för alla, 17/07 19:58