Bli medlem i Vimmerby Idrottsförening
Föreningsloppis!
Rensa ut inför hösten och låt dina saker komma till nytta samtidigt som du stöttar föreningen!
Referat: Vimmerby Idrottsförening - Tranås FF
Seger i första hemmamatchen
2020-08-04 21:47, Herr

VIF betvingade Tranås med 3-1 efter 3-0 i paus.

Första 3-4 minuterna var det full gas framåt för båda lagen , flera målchanser blev det Jafr friläge, Jocke skott, Niklas frispark som Macke nickar i mål dock avvinkad för offside. Även Tranås hade läge då.

Efter 1-0 i 23e där Ludde stöter in bollen från nära håll ass Ahl, sen va det VIF resten av halvleken

Se herrarnas hemmapremiär!
2020-08-03 17:01

Imorgon har Vimmerby IF:s herrar hemmapremiär. Efter att ha vunnit sina två senaste tävlingsmatcher innan uppehållet med 7-0 möter man nu Tranås hemma i återstarten. Den här gången kan ni följa matchen via länk från Vimmerby Tidning och som vanligt kan ni stötta föreningen med ert inträde:

Stötta VIF och se matchen genom Swishnummer: 123 135 97 51 (Vimmerby IF Svart)

Nu laddar vi för en spännande match!

Länk till matchen:
Dam
Vi provsänder VIF-Egnahem
2020-07-31 16:05, Dam
Vi provar att sända lördagens träningsmatch mot Egnahem via Youtube.
Matchstart kl 14.00. Välkomna
Chans att se Vimmerby IF-Södra Vi IF och samtidigt stötta föreningen!
2020-07-02 11:00
Imorgon kl. 19.00 möter herrarna Södra Vi IF i cupen hemma på Ceos. I vanliga fall skulle det innebära en publikfest att se dessa lag drabba samman. Nu får vi inte ta in någon publik och därför har vår ideella hjälte Nicklas Johansson kämpat för att kunna sända matchen digitalt. Till sin hjälp har vår samarbetspartner Byggklason satt upp en ställning att filma matchen från, vi är oerhört tacksamma för alla som hjälper till!

Nu hoppas vi också att alla fotbollsintresserade som vill se matchen också stöttar föreningen och vår verksamhet. I stället för att betala inträde så swishar man valfri summa, varje krona är viktig i år då väldigt många intäkter som möjliggör inkluderande verksamhet för så många barn och ungdomar försvinner.

Båda lagen kommer från starka serieresultat och är säkert laddade för en prestigekamp om segern. Vimmerby IF mönstrar i stort sett samma trupp som i gårdagens 0-7-vinst mot IFK Västervik. Nicklas är (ännu) ingen professionell kameraman men utlovar att ge 100% för att låta oss alla njuta av matchen!

Stötta VIF och se matchen genom Swishnummer: 123 135 97 51 (Vimmerby IF Svart)

Så nu kan du inleda semestern eller bara fira in helgen med lokal fotboll hemma i soffan!
Dam
Referat: Vimmerby IF - Växjö BK