Boka in Vimmerby IFs årsmöte inför Jubileumsåret
VIF:s årsmöte onsdagen den 27 februari 2019, kl. 18.30 i klubblokalen

Dags för årets viktigaste möte. Här kan du som medlem påverka och utveckla föreningens verksamhet genom att exempelvis lämna in motioner/förslag till årsmötet att ta ställning till. Kan mailas eller skickas via brev. Ska vara styrelsen tillhanda senast 27 januari 2019.

På årsmötet presenteras föreningens verksamhetsberättelse 2018, verksamhetsplanen för 2019 och budget för 2019. Passa på att få relevant information om din förening!

Välkommen till årsmötet hälsar styrelsen i Vimmerby IF genom Budo Ericsson, ordförande.

076-815 5997, styrelse@vimmerbyif.org

Plats: Vimmerby IFs föreningslokal (vid Skobes), Maskingatan 5a, Vimmerby                                Datum: Onsdagen den 27/2                                                                                                            Tid: 18.30

Dam
Referat: Vimmerby IF (D1) - Växjö DFF Akademi (D1)
Premiär på lördag!
2019-02-22 16:14, Dam
Nyförvärvet Frida Pöder spelar från start i lördagens hemmamatch!

Kl 12:00 lördag är det avspark för damerna. 8 veckors försäsong, och nu första matchen där tjejerna vi får visa upp sig för nya tränaren på storplan! Intressant! Till Skobes Arena kommer Växjö DFF Akademi som 2018 blev ett stabilt mittenlag i sin div 1 serie. Många av dem tränar regelbundet med allsvenska Växjö DFF, så det är välutbildade tjejer som gästar oss. Det blir alltså verkligen en bra värdemätare för Jonas tjejer. Förhoppningsvis en match med högt tempo och bra fotboll!

Det kommer bli kanonväder och vi hoppas på en trevlig match!

Exakt en månad kvar till årets största matchevent
2019-02-17 12:12

17 mars blir det återigen en föreningsutmaning mellan VIF och HFK, ungdomslagen spelar futsal mot varandra från kl 08.00-19.30.

Vi fyller som vanligt Idrottshallen till bredden och det förväntas underhållande fotboll från de yngsta födda 2012 till de äldsta som är födda 2003. Pokalen gick förra året till HFK som fick mest poäng för de lag som räknar poäng dvs från 13 år och äldre, övriga spelar för att det fruktansvärt kul.

Det här eventet får inte missas, under dagen bjuds det fotboll hela dagen och fika- och korvsugna blir inte besvikna. Vi hade förra året närmare 2000 besökare i Hallen under dagen, så kom i tid för det blir trångt och med härlig stämning.

Som vanligt är det Vimmerby Sparbank som är huvudsponsor för evenemanget, frågor kring evenemanget kontakta Budo eller David.

2019-02-12 10:36

Fotboll för alla
Nu har vi rekryterat en ny tränare till laget
2019-02-07 21:38, Fotboll för alla
ny tränare klar för FFA
Ny tränare till Fotboll För Alla-laget klar efter lång rekryteringsprocess
Dam
45 tjejer igång!
2019-02-03 16:42, Dam
VIF-Dam är igång med försäsongen ordentligt. Totalt är det 45 tjejer som är igång och tränar regelbundet och några till väntas in när deras andra idrotter tar slut lite mer framåt våren. När alla är på plats senare i vår ska truppen vara ca 50 tjejer stark och till hösten hoppas vi på ytterligare 1-3 rutinerade namn tillbaka in i truppen efter rehab och mammaledigheter.
Ser ut som om det kommer bli en bra säsong för VIF Dam.