UPPSTART FOTBOLL BARN FÖDDA 2013
Mer info kommer första veckan i skolan!

Ledarfortbildning
2019-08-23 12:27

Riktningen klar framåt för damlaget!
2019-08-22 19:17
Mikael Rinaldo

Vimmerby IF gick in i säsongen 2019 med ambitionen att kombinera föreningsnära resurser tillsammans med nya röster och kvalitéer in i våra ledarstaber runt seniorverksamheten. Målet är alltid att erbjuda en så bra och utvecklande miljö som möjligt för både våra ledare och spelare. Som huvudansvarig är utmaningarna många även i vår idrottsverklighet och ibland når vi inte ända fram med våra höga ambitioner. Jonas Karlsson har visat upp ett stort engagemang under sin tid med damlaget och vi har full respekt för hans beslut att kliva av i det här läget.

Damlaget kommer nu ha siktet inställt på framtiden. Fokus är nästa träning och nästa match för att avsluta den här säsongen så positivt som möjligt tillsammans. Resterande tränarstab kommer vara kvar och ny huvudansvarig blir Mikael Rinaldo som fortsätter sitt goda arbete runt laget men nu tar ännu större ansvar för helheten. Mikael har fullt förtroende från både spelare och alla i föreningen och kommer ge allt tillsammans med spelargruppen för att prestera maximalt under hösten och samtidigt bygga för framtiden. Föreningen kommer också se till att både ledare och spelare får det stöd de behöver på och utanför planen för att skapa utveckling och spelglädje i  både med- och motgång. Nu får alla vi som älskar fotboll och följer laget som publik visa vårt stöd och heja fram det här unga laget i resterande matcher!

Ny spännande match på lördag, tjejerna tror på det!
2019-08-20 11:06
Välkomna, ta med när och köra och kom till Arenan
Valinge-Derome har som vi det tufft i botten, vi går för att hitta "flowet" och glädjen. Vår attityd är stark och kan bära oss framöver
Dam
Referat: IF Eksjö Fotboll U - Vimmerby IF B
2 x 45 i regn men ändå bra fotboll, sent mål för Eksjö avgjorde
2019-08-18 21:18, Dam

Kanonstart av matchen  med VIF i ledning i början med 0-2 och 2-3 strax före paus.

Två sena mål i minut 86 och 88 avgör matchen till hemmalagets fördel. 4-3 på tavlan.

Äntligen, en go seger på hemmaplan mot Eneby
2019-08-17 18:28

1-0 av Ibra  friläge efter pass av Ture efter ca 20. Fanns lägen för Eneby men Gurra stod rätt hela matchen.

1-0 i paus och 2-0 med 5 min kvar när Jonte Fält Öhr hittade Jafr inne i straffområdet som snabbt tog ner bollen på bröstet och ryckte runt och bombade in 2-0 och segern i hamn.