Allis tillbaka efter Elitflicklägret
2019-07-22 16:32, Dam
Allis gillar hallonsorbetglass och tycker Hedvig är bäst!
VIF:s Allis Nilsson blev uttagen till Elitflicklägret i Halmstad för ett par veckor sedan. Hon kom hem mycket nöjd och kände hon lärt sig en hel del bra grejer! Nedan en intervju med Allis..
31 aug blir det veteranträff, en del i årets 100-årsfirande
2019-07-22 00:17
Hallå där VIF:are, vi firar som du säkert vet 100 år i år 2019 och vill ha till lite olika event som sätter prägel på firandet under året. Banketten i november är crescendot men dessförrinnan händer det mer saker.

Kolla den bifogade inbjudan till en spelarträff som riktat till sig de som lirade herrseniorfotboll i VIF någon gång mellan åren 1977-2010. Vi hoppas många kan komma, inbjudningar har gått ut till ca 350 spelare som vi fått fram från våra historiska handlingar.

Tanken är att även köra en liknande träff för våra äldre damspelare. Vi återkommer med datum, orsaken till skilda event är att hitta lokal som kan ta emot alla.

Undrar du något kring evenemanget så hör av dig till Budo eller Bengan för mer info och anmälan

Kul kommer det garanterat bli hela denna lördag, mycket glada minnen ska reciteras och lie bollspelande hinns nog med samt att vi hejar fram VIF Herr mot Tenhult samma em. Vi tänker avsluta dagen med en kamratmåltid som når sin kulm framåt nattkvisten.

Årets Bullerby Cup-golf avgjord i både regn och sol
2019-07-21 23:51
vinnarna på bild Tryggve-Stig-Karlsson samt Leif och Björn

Som rutinerna är ska alltid en golftävling inför cupen avgöras där funktionärer från cupens alla arbetsgrupper träffas och tävla om hedern och medaljer.

Årets tävling gick av stapeln idag söndag i både regn och solsken.

Vädret för dagen, "sådär" till en början. Sedan kom solen perfekt golfväder. När boll 3 var på sista hålet kom regnet. Åskan hade då mullrat en stund.

Det var tight och tufft ute på banan alla ville göra bra ifrån sig och göra bra hål som till slut skulle leda till en slutseger.

Vinnare i "Deltävlingarna" var Leif Carlsson som kom närmast hål på två korthål. Long Drive-tävlingen vanns av Björn Pettersson som fick bra längd med sin träklubba och rakt va det vilket ledde till i drivingdelen.

Slutsegrare detta år blev oldtimern Stig Svensson följd av en annan ålderman Tryggve Ericsson , båda spelar som maskiner rakt, enkelt och vägvinnande. Trea blev Håkan Karlsson som är funktionär inom SVIF som har hand om förläggningen vid Södra Vi Skola. Grattis till medaljörerna.

Nu laddar vi några dygn så drar vi igång jubileumsupplagan av BC 2019. VIF 100 år är inte illa för en liten förening med lång och gedigen historia.

Resultat:
1)  Stig Svensson                 69 slag netto.
2)  Tryggve Ericsson            72.
3)  Håkan Karlsson (S.Vi IF) 74.
4)  Pernilla Ståhl                  74.
5)  Lasse Gunnarsson           77.
6)  Leif Carlsson                  78.
7)  Björn Pettersson             78.
8)  Lars-Olof Svensson        80.
9)  Stefan Bragsjö                81.
10) Pontus Bragsjö               84.
11) Leif Lätt                         86.

Dam
Malin Engström- så mycket på G!
2019-07-12 13:34, Dam
Malin Engström är snart i matchspel!

Malin Engström – snart i matchtröjan igen!

Mycket positivt i VIF lägret är att Malin Engströms rehab efter sin allvarliga knäskada juli 2018 går helt enligt plan. Hon är sedan ett par veckor i full träning och sliter hårt nu under uppehållet. Vi räknar med att Malin är i matchspel inom närmaste 4-7 veckorna. Ett mycket bra ”nyförvärv” som verkligen har rutinen och en mycket bra vinnarskalle.

Hon kommer betyda mycket för VIF i höst!

Vilma Winqvist flyttar till Linköping!
Som medierna redan rapporterat så lämnar Vilma VIF efter en vårsäsong......
Alicia lämnar!
2019-07-12 13:19, Dam
Alicia Strand jublar efter en av sina alla assister!

Efter ca 10 år i föreningen lämnar Alicia Strand Vimmerby IF och spel i div 1. Efter korsbandsskadan 2017 kom hon tillbaka 2018 starkare och mer vältränad än nånsin. Under årets säsong 2019 har hon haft några bakslag med det opererade knäet och vilat några matcher.

Alicia väljer nu under uppehållet att lämna VIF och lira med Tjust IF (div 3 ) under hösten. Hon har flaggat för detta under senare delar av vårsäsongen så det kommer inte som en total överraskning.

Referat: Vimmerby IF B - Holsby SK
Andra raka för B!
2019-06-30 16:48, Dam
I  graders värme på Ceosvallen spelade idag VIF Dam B hem andra raka segern 2-0 (2-0). Andra matchen på raken som tjejerna tillsammans lyckas hålla nollan!B-laget går till sommaruppehåll med ett skutt upp i tabellen!!
P09, 23/07 14:13
Dam , 19/07 17:11