Välkommen till Vimmerby IF - Årets barn- och ungdomsförening i svensk fotboll 2015

Fler bilder från dagens planeringsmöte
2017-02-19 16:56
goa gubbar !!
Fotograf Weine Juneskog
VIFs 100 årsjubileum närmar sig
2017-02-19 16:35
Oldboys är bara förnamnet, här finns rutin från VIF-spel redan på tidigt 40-tal och framåt.

VIF bildades 1919 och firar därmed 100 år 2019, Idag samlades ett gäng med otroliga VIF-meriter på klubblokalen för att lägga upp planerna för firandet 2019.

Vi som var där var Micael Lindgren, Leif Lätt, Bosse Olsson, Bertil Fors, Weine Juneskog, Stig Svensson, Bernt Lindgren, Tryggve Ericsson, Bertil Fors, Sten Karlson, Per-Olof Olsson äldst med sina 89 år och initiativtagaren Budo Ericsson yngst med sina 57 år. Många hade förhinder men kommer att ansluta till nästa planeringsmöte.

Planerna är bara i sin linda men en rejäl skärmutställning för att summera de 100 åren är definitivt ett spår som känns rätt. Våra arkiv är digra och allt finns dokumenterat av framlidne Yngve Kantus och Tryggve Ericsson och är arkiverat i stadshusets föreningsarkiv för att förvaras brandsäkert. Att digitalisera gamla super 8-filmer, videos osv är ett annat spår som måste utredas.

Alla ni 1300 medlemmar som läser detta och har en idé för hur vårt jubileum ska firas kan höra av sig till Budo eller kansliet för att framföra sina idéer.

VIF fick några goda svar efter dagens matchpremiär
2017-02-19 00:17

Tränaren JC ville se attityd och ett gott engagemang på planen, det fick han trots att det på andra sidan stod ett div 1 lag som redan lirat en drös med träningsmatcher.

I och för sig fick VIF stryk med 3-1 borta mot Husqvarna FF men det fanns många punkter som man glädja sig över. Målet av inhopparen Ludvig Lundqvist som tillsammans med Macke Ahl gjorde pigga inhopp. Mittbacken som gjorde debut i laget André Nunes var också stabil och säker.

Imorgon söndag spelar VIF U21 (våra junior 18-19 år) mot IFK Tuna A på konstgräset kl 12

Vimarvallen mer eller mindre nerplockad nu !
2017-02-18 14:48
Soliner skiner över alla minnen från Vimarvallen

I veckan har Rumskulla Maskiner skött årensningen i Lillån, där eventuell granulat från dagvattenavrinningen skulle tas bort.

Men de har också hunnit att plocka ner resterande delar av läktaren på Vimarvallen, i veckan som kommer allt flyttas ner till Skobes Arena. När återuppbyggnaden kan starta upp där har vi ingen information om.  Här är några bilder från idag......

VIFs årsmöte tisdagen 28 februari kl 18.30 i vår klubblokal
2017-02-17 22:31

Boka upp denna tisdagkväll i era kalendrar, årets viktigaste möte för medlemmar att påverka föreningens verksamhet. Det är här man utnyttjar sina demokratiska rättigheter som medlem i en ideell organisation.

Som medlem har du också möjlighet att lämna in motion/förslag, dessa ska ha kommit styrelsen tillhanda senast 4 veckor före mötet dvs senast 28 jan. Kan lämnas via mail eller brev.

Har du frågor eller förslag/idéer till styrelsen kontakta gärna oss för ett givande samtal

Välkomna önskar VIF styrelsen genom Budo Ericsson ordförande

076-8155997 eller styrelse@vimmerbyif.org