Bli medlem i Vimmerby Idrottsförening

Bragge och Budo tilldelas Silverhanden för sitt ideella engagemang
2020-02-14 10:10
Eldsjälarna Budo Ericsson och Stefan Bragsjö, från Vimmerby IF tilldelas Sverige Uniteds stipendium Silverhanden 2020 för sina insatser för inkludering och mångfald. Budo och Stefan har under lång tid verkat för integration och inkludering, dels som parhästar i styrelsen men lika mycket på och vid sidan av planen. Den så kallade Vimmerbymodellen, som kännetecknas av öppna armar till andra kulturer, har fått stor spridning. (Sverige United)

Priset delades ut av förbundskapten Janne Andersson under en stor gala i Stockholm under torsdagskvällen. Ett kvitto på ett arbete och en värdegrund som de båda stått för under väldigt lång tid i sin ideella roller i Vimmerby IF. Ett inkluderande synsätt där alla barn och ungdomar ska ha sin självklara rätt till idrott och föreningsliv i Sverige-oavsett bakgrund, förutsättningar eller storlek på föräldrarnas plånbok.

Stort grattis till ett välförtjänt pris!

Exklusivt erbjudande från samarbetspartner!
2020-02-11 08:24
25% på hela fotbollssortimentet.

Passa på att utrusta dig med de senaste skorna och säsongens alla fotbollsnyheter från de största varumärkena. Den 17-23 februari Önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva fotbollsdagar hos vår samarbetspartner INTERSPORT! Som medlem får du 25% rabatt på allt inom fotboll*.

Ta med den här inbjudan till Intersport eller visa upp den via din mobil i kassan för att få rabatten. Intersport hjälper er att hitta rätt sko och att koppla köpet till Vimmerby IF.

*erbjudandet gäller 17-23 februari på ord.pris, dock ej på föreningskläder/teamkläder.

Dam
Söderlund är på!
2020-01-30 22:08, Dam
En glad Malin Söderlund!
Malin Söderlund kommer spela i VIF 2020!!
Varken Malin eller damansvariga har stressat fram något JA/NEJ utan haft regelbundna snack och härom dagen tog man ett seriöst samtal och tog i hand på ytterligaren en kul säsong tillsammans med VIF DAM.
Dam
Emilia kör redan fullt!
2020-01-30 21:59, Dam
Emilia är supertaggad!
Emilia Nilssons rehab går bättre än vi vågat hoppats på. Hon har senaste veckorna svarat grymt bra på träningarna och är inom några veckor helt ifatt. Givetvis återstår en hel del till toppfprm men det är långt till seriepremiärerna och Emilia hinner säkerligen även vara med på några träningsmatcher.
Bragge o Budo nominerade till stort integrationspris
2020-01-24 08:41
Stiftelsen Sverige United:         - Vi tror på integration med fotbollen som verktyg

Sverige United är en obunden stiftelse. Vi stöttar eldsjälar och föreningar som välkomnar nyanlända svenskar till fotbollens gemenskap. Genom vårt arbete vill vi lyfta fram goda exempel och inspirera fler att engagera sig.

Stiftelsen har funnits några år och du kan läsa mer om dem på www.sverigeunited.se

Vår forne skyttekung (80-talet) Tony Johansson nu bosatt i Danderyd men fortfarande en stor VIF-supporter nominerade våra två föreningsledare Stefan Bragsjö och Budo Ericsson till att bli en av pristagarna till årets vinnare på galan som sker 13 februari på Operaterassen i Stockholm.

Efter en gedigen utgallring genom telefonintervjuer och djupintervjuer och filmning här i Vimmerby så är grabbarna/gubbarna nu en av elva nominerade till galan. På galan får tre pris, Guldhanden-silverhanden-bronshanden där stipendiesumman är 50000-30000-20000 kr.

Stiftelsen har skrivit så här om alla nominerade:

Vi ger er bilder och resultat från galan så fort det är möjligt

P 2012, 18/02 13:53
P 2003/2004, 16/02 20:59