Ny match på Skobes Arena
Derby på onsdag, återigen mycket folk på läktaren !!

VIF bjöd in våra 50 årsjubilarer och 30-årsmedlemmar
2018-06-17 22:31
bildspel från träffen på dagens match

På läktarna idag fanns förutom 604 personer även spelare från 1968 års VIF-lag som spelade i div 3 för första gången i VIFs historia. På plats fanns Lillis Svensson, Arne Svensson, Leif Gunnar Svensson och Nenne Nyström. Några hade förhinder men vi mindes tillsammans också avlidna spelare som Nue, Janne Klyvner, Glassen, Magnus Biten och ledarna Yngve Kantus, Åke Härle.

Dessutom fanns många medlemmar som fått diplomet för 30 års medlemskap på plats på läktaren, där Per Olof Olsson som glatt och piggt meddelade att han varit VIF-medlem i hela 74 år, Pelle fyller 90 år senare under året men missar inte några matcher på Arenan.

Tack alla ni som kom och gjorde denna träff möjlig.

VIF tog hem segern och klev upp på position ett i tabellen
2018-06-17 22:17
lagen uppställda inför avspark.

604 personer på Skobes Arena, är en bra siffra, spelet var formidabelt i 1a, många målchanser i 2a men trots att VIF tog ledning med 3-1 så blev det spännande på slutet.

1-0 Ture assist Jafr snettinåt bakåt, klassiskt mål

2-0 Niklas Gunnarsson långskott .........igen

2-1 Emanuel Arvidsson

3-1 Ture i frilägen från vänster assist Jafr och Nicke G

3-2 Rann

Pris till bästa hemmaspelare gick till Macke Ahl som återigen va bäst på sin nya mittbacksposition. Piriset skänkt av Holmgrens Bil.

Dagens prestation skänkt av Pizzeria Shalom, målskottet av Niklas Gunarsson

Innan avspark hade vi en tyst minut för att hedra nyss bortgångna medlemmar och trogna supporters Bernt Lindgren och Hans Bragsjö.

drygt 4 timmar kvar till match
2018-06-17 11:44
Skobes Arena i em kl 16, välkomna !!

Det duggregnar men är inga problem, vi slipper bevattna konstgräset innan matchstart :-) och vi som är publik får ju tak över huvudet, läktaren slukar upp mot 600 personer, så det är bara att tränga ihop sig,

ICA-Pelle har ju bjudit in alla sina ICA Kvantum-kunder på matchen VIF - Smedby som är en liten tidig seriefinal nu i em kl 16, kan bli spännande match och trots lite regn tror vi på mycket folk. Paraply eller regnkläder eller en plats på läktaren allt är en möjlighet.  Förutom matchen händer detta:

- bilvisning av Holmgrens Bil

- bollkastning vinn presentkort på Boston

- inmarsch med 1968 års div 3 spelare

- i paus intervju med 1968 års spelare

- tyst minut innan matchstart för nyligen bortgångna VIFarna Bernt Lindgren och Hans Bragsjö

VIF mönstrar ett vasst gäng med många spelare som är i bra form, laget har även fått igång målproduktionen framåt så vi tror inte på en mållös match. På VIFs lista på icke disponibla står KV Söderqvist (3 varningar), Abdul Rahman Kharma (skadad), Viktor Gustafsson (skadad), André Nunez (långtidsskadad), men vassa ersättare finns i truppen. Nu kör vi killar och vi i publiken står upp för VIF och hejar på sitt hemmalag.

Dam
Referat: Mariebo IK - Vimmerby IF
oj oj vilken moral, VIF avgör i 90e minuten
2018-06-14 23:50, Dam
Glada målskyttar och tränare-Håkans nya coachrygga som förde tur med sig

VIF på klassiska Stadsparksvallen, nyvattnad fin-fin gräsmatta och bra väderförhållanden.

VIF tappade 3-1 ledning till 3-3 på sista kvarten med reste sig ur askan och avgjorde på stopptid, 4-3 hurra!!

Viktigt, skönt och en bra merit att slå topptippade Mariebo IK på deras hemmaplan.

Vi firar lite extra på söndag, då vi har en tidig liten seriefinal mot Smedby
2018-06-12 23:41
Här är grabbarna som vi vill hylla lite extra på söndag, 68 års lag i gamla div 3, några har tyvärr lämnat jordelivet

Vimmerby IF är en stor klubb men inte större än sin enskilde medlem eller supporter. Nu på söndag vill fira lite extra och detta gratisevenemang för några som finns i vår medlemsmatrikel

• Bjuda in de som var med herrseniortruppen 1968 och som spelade i div 3 för första gången i VIFs historia. På den tiden fanns det Allsvenskan och två div 2 serier (södra och norra) samt jag tror sex div 3-serier. Lite skillnad mot nuvarande serieupplägg. Då hade VIF ett starkt lag fyllt med mycket spetskvaliteter i varje lagdel. 50 år sen måste firas!

• Bjuda in de som varit medlemmar i VIF i mer än 30 år och med det visat att de är VIF supporters hela livet oavsett medgång eller motgång.

Hoppas du kan komma på den tidiga seriefinalen på Skobes Arena söndag 17 juni kl 16.

Vi samlas vid kioskserveringen 50 minuter före avspark dvs kl 15.10 så tar vi en fika och minglar lite. 1968 års spelartrupp går med in på planen innan avspark och i paus blir det lite intervjuer på innerplan.  Alla ni inbjudna har en särskild bokad plats på läktaren, som faktiskt har samma stomme som på klassiska Vimarvallen.

Vi kommer också hedra nyss bortgångna VIFarna Bernt Lindgren och Hans Bragsjö med en tyst minut före matchstart

Sista dag för anmälan: lördag 16 juni

Anmälan: telefon  0492-13777 (kansli)  / 076-8155997(Budo) / e-post styrelse@vimmerbyif.org

Frågor: Ring Budo 076-8155997 privat, 070-5643461 arbete