Bli medlem i Vimmerby Idrottsförening

Årsmöte, onsdagen 26 februari och en ny chans att se 100 årsutställningen
2020-01-19 21:29
du kommer väl?

Vi summerar klubbens hundrade verksamhetsår och stakar ut vägen för 2020 och framtiden. Utnyttja din rätt till insyn och påverkan, det gör man genom att delta på årsmötet. Platsen är klubblokalen på Maskingatan 5a.

Onsdagen 26 februari ser schemat ut så här:

kl 17.00-18.30

DROP IN för att se 100 årsutställningen och några av de filmer vi visade på banketten men även andra filmer som vi digitaliserat från VIF-historien. Kaffe och fika finns där.

kl 18.30

ÅRSMÖTE, med alla de punkter som måste avhandlas enligt förenings stadgar. En demokratisk möjlighet, det är här vi medlemmar kan påverka verksamheten. Utdelning av förtjänsttecken och juniorpriser. Har du som medlem ett förslag/motion till årsmötet så lämna det till kansliet eller via epost styrelse@vimmerbyif.org

Dam
Elin rehabad och klar för 2020!
2020-01-19 13:56, Dam
Målvakten Elin Ryd som skadade axeln under hösten och inte kunde fullfölja säsongen är nu med och tränar för fullt sedan årsskiftet. Elin fortsätter dock bygga upp axelpartiet under hela våren för att inte dra på sig nya skador.
Elin gjorde klart med VIF för några dagar sedan vilket känns riktigt bra, såklart!
Dam
Vilken dag av vårt lag som va i Rödsle Damcup idag
2020-01-12 20:00, Dam
Grym dag av vårt mixade lag i Rödsle Damcup, obesegrade i gruppspelet med fyra raka segrar, oavgjort mot slutsegraren i semin men stryk efter straffar.
Dags för KM
2019-12-31 09:25
En av jullovets höjdpunkter för spelare och publik brukar vara KM i futsal. En rolig och publikvänlig spelform. Vimmerby IF mönstrar ett spännande lag med både rutin och unga debutanter, två nyförvärv i truppen med Anton Ljungberg och Elias Hallingfors. Ett utropstecken i årets mästerskap kan bli Ali Mohammed Mustafa som dominerat träningarna och ser het ut inför 2020.

Truppen i sin helhet:
Målvakter: Gurra och Petter
Utespelare: Simon Larsson, Ludwig Strömbom, Ali Mohammed Mustafa, Anton Ljungberg, Nicklas Gunnarsson, Rikard Thuresson, Mohammed Jafr Mostafa, Joakim Storm, Elias Hallingfors och Jacob Johansson

KM spelas den 4/1 i Idrottshallen. Välkomna!
Mer från cupen!
2019-12-29 09:46, Dam
Här kommer resultat och målskyttar från Vimmerby Sparbank Futsal Cup och lite skyttedrottningar!