Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Årsfesten
inbjudan till just dig

Frågor kring festen eller om du behöver specialkost eller har tips på roliga inslag i festen så hör av er till Kjell på kansliet


Vi tror på mycket folk i år, vi ska ha all-time-high i Mässhallarna !!

Dam
Referat: IF Eksjö Fotboll - Vimmerby IF
2-2 i sista matchen räcker gott!!!
2018-10-08 16:43, Dam

I söndagens sista match säkrade VIF Dam div 1 spel även 2019.

"Vi har skrivit historia". Sant, första gången VIF hänger kvar, 2014 åkte vi ur med 3-4 poäng för lite. 2018 räcker poängutdelningen till en 8:e platsen, vilket vi är jättenöjda med. Utan alla skador, graviditeter och studier hade vi säkerligen lyckats klättra 1-3 placeringar till.

DET STORA MÅLET ÄR UPPFYLLT- KONTRAKTET SÄKRAT för 2019!!!!

Så alla heder åt ALLA tjejerna i seniortruppen som jobbat och slitit särskilt nu under hösten.

Dam
Kontraktet bärgat och alla drog en lättnadens suck
2018-10-07 20:46, Dam
lite bilder från em på Ränneborg
2-2 borta mot Eksjö räckte för att hålla Värnamo bakom oss....
Ytterligare ett steg närmare 100 årsjubileumsåret 2019
2018-10-06 22:12
många gamla VIF-ansikten

Idag träffades närmare 30 utvalda personer från VIFs historiska tidsera för att diskutera hur/när/var den 100-åriga högtiden ska firas under kommande år. Vi vill få till en flerpunktslista där vi uppmärksammar 100 åringen vid olika aktiviteter och olika tidpunkter under året.  


Har du som medlem idéer kring jubileumsåret 2019 så hör av dig till kansliet via telefon 0492-13777, eller epost info@vimmerbyif.se eller helt enkelt besöka kansliet på Maskingatan 5a under förmiddagar mån-fre.


Bilder från dagens möte, där bla många andra legender och föreningsikoner fanns föreningens meste och äldste medlem på plats (som alltid) P-O Olsson 91 år är som en uppslagsbok och en mycket bra historieberättare, här är en guldgruva som vi ska ta väl hand om.


Vi avslutade mötesdagen på Skobes Arena för att se säsongsavslutningen för VIF-herrarna mot Tenhult.

Macke Ahl årets mittback från Bernt Lindgrens Minnesfond
2018-10-06 22:08
bilder från dagens utdelning, Cornelia Lindgren (barnbarn till Bernt) delade ut priset till Markus Ahl

En fin titel att avsluta säsongen med, alla de starka sidor som framlidne Bernt "Mumma" Lindgren hade som mittback/ungdomstränare/lagledare/föreningsmänniska har även Markus Ahl, därför var han det självklara valet när ville dela ut det första minnespriset till minne av Bernt Lindgren som lämnade oss för drygt fyra månader sen.


Grattis Macke!

Förlust i sista matchen, 4a i div 3 är ändå bra
2018-10-06 16:26
Ska vi va ärliga så nådde dagens match mot Tenhult inte intensiteten och nerven några högre höjder. Matchen kändes mer som en träningsmatch, båda lagen hade inte att spela för. VIFs kvalchans var några matcher bort och Tenhult hade säkrat kontraktet. 

Visst fanns det matchmoment som var trevliga att se och höll bra klass, men emellanåt blev det lite avslaget. I paus stod det 0-1 efter ett friläge, 0-2 kom på nick efter en frispark. VIF recuerade med 7-8 min kvar genom Mojeb nån halvchans dök upp men förlusten blev 1-2

Innan avspark delades priset till Årets Mittback som instiftat för Bernt Lidgrens Minnesfond. Priset gick till Macke Ahl, ett pris som var välförtjänt då Markus en stark förebild och en stark och resolut mittback. 

Applåder fick även André Nunes som om nån vecka flyttar hem till Brasilien igen efter 2 säsonger hos VIF och en säsong i Kista. Synd att han va avstängd denna sista match, vi önskar han lycka till i framtiden både på planen och i livet. 

Tack för denna säsong
Nyheter från våra lag