Kosovare Asllani fick nyss Årets Diamantbollen
2017-11-20 22:41
Vilken tjej, vilket kharma och hennes tal var bättre än allt annat

Vilket tacktal hon höll, det var det bästa tal vi någonsin hört, hon förstärkte sin roll som den bästa förebilden för svenska fotbollstjejer.

Starka ord och några kängor till några som sagt fel saker till henne under uppväxtåren gjorde starka intryck på alla tittare runt om i fotbolls-Sverige.


Detta pris var hon verkligen värd, trots att hon ansågs tappa landslagsklassen för bara nåt år sen och valde att komma hem till Sverige igen efter utlandsspel i både Frankrike och England. Hon visade de som tvivlade och fick stort förtroende av Pia Sundhage i våras och även nu med nye förbundskaptenen Peter Gerhardsson där hon fick en central roll på mitten där hon alltid trivts bäst.


Vi gratulerar henne med hela vårt klubbhjärta och önskar henne fortsatt lycka till för vi vet med hennes attityd är hon inte färdig med detta, hon siktar mot nya mål och nya utmaningar, hon vill alltid bli bättre.


Vårt eget projekt med Asllani Court får kanske en liten extra skjuts av denna utnämning.

Serieförslaget för div 1 Mellersta Götaland har kommit
2017-11-19 20:06
Serieförslag för damernas div 1 blev klart i fredags, det blir mycket resor för VIF Dam men en rejäl sportslig utmaning:
Onsala BK, Valinge IF Varberg, IFK Värnamo, Mariebo IK; VIF, Bergdalens BK Borås, Nittorps IK, Sjömarkens IF, IFK Norrköping DFF, Vadstena GIf och två Göteborgslag (något av Göteborgs DFF, Hovås-Billdal, Jitex, Qviding)

Mer info på SvFFs hemsida:
Årets Ungdomsledare, VIF utsåg Mikael Rinaldo
2017-11-19 17:38
Micke blev mycket rörd och fann inga ord, men han såg verkligen tagen ut av den fina utnämningen, ordf Budo nöjd över valet
Motivering för årets ungdomsledare: ”Med ett ledarskap där alla individer är lika viktiga i en uppmuntrande träningsmiljö där föreningens ledord gemenskap, utveckling och glädje verkligen står i centrum. Med nya utmaningar under säsongen har årets ungdomsledare lyckats bygga en stark teamkänsla tillsammans med övriga ledare genom roliga aktiviteter både på och utanför planen. Årets ungdomsledare har följt sitt lag från barn- till ungdomsfotboll och kommer förhoppningsvis få många spelare med sig upp på seniornivå. Ett starkt bevis på att utvecklingsfokus och att alla får vara med efter sina egna förutsättningar med laget i fokus även ger vinster på fotbollsplanen”.
Bildsvep från festen
2017-11-19 02:18
fler bilder kan ko
Vi hade alla trevligt och kan nu avrunda av 2017 års säsong med gott betyg och goda minnen. 

Tack till alla som bidrog till festatmosfären, och tack till alla som ett eller annat sätt bidraget med sin insats för VIFs bästa, ingen nämnd och ingen glömd, men vi över 800 personer om på något sätt jobbet med och för klubben. TACK !!
Summering från en ÅRSFEST som gick i glädjens tecken
2017-11-19 01:55
Oskar och Natta fotas efter utdelningen av årets spelare-priser
Högt i tak och full rulle från första minut till musiken från DJn tonade ut strax före kl 01.

Inledningsvis korta resuméer från respektive utskott: FFA-Herr-Dam-Ungdom-Bullerby Cup-Sociala projekten.
Först ut lite extra firande för FFA som vann sin div 3 serie i år. Därefter Årets Ungdomsledare som blev Mikael Rinaldo som mållös och rörd tog emot priset av ordförande Budo Ericsson
Innan maten fick vi en sång och underhållningsstund med Pontus Kägo Bragsjö och Saga Niklasson som sjöng några låtar från sina karriärer på ALVs scener och avslutade med en klockren version av en Kents stora hits. 
Go mat från Prime-köket
Ett Trix ville som alltid dela med sig av sitt överskott från sina kiosker. De senaste åren har de överlämnat otroliga 2 165 000 kr. Årets peng blev 250 000 kr varav 150 tkr till ungdom och 100 tkr till Dam/Herr/FFA. Supporterklubben ger oss fina gåvor och gör ett ovärderligt jobb för vår förening. 

Årets Spelare Dam: Natalie Johansson
Årets Spelare Herr: Oskar Stejdahl
Årets Spelare FFA: Mohammad Faras Idris

Damlagets serieseger fick givetvis stort utrymme, det är inte var dag ett lag kliver upp i division 1. Stor insats och stora ord från tränaren som nu lämnar för Ggoif Danne Olsson, spelaren Matilda Strömdahl höll ett innehållsrikt tacktal. Damtrupperna hade inte så mycket till vila, veckan seriesegern startade frivilligträningen, alla älskar fotboll och när man byter upp ett snäpp i seriesystemet så taggas tjejerna av utmaningen att prestera på hög nivå även 2018

U21 Herr och J18 med mer eller mindre samma stomme av spelare från vårt framgångsrika P99-gäng nämndes och applåderas. Laget har tränat otroliga 190 pass hittills i år och de är fortfarande igång med två pass i veckan. 

Årets Juniorpriser tillkännagavs på årsfesten men får sina fina hantverkspriser på årsmötet i februari, för dam Greta Koponen och för herr Gustaf Johansson, bra val och riktigt bra tacktal

50/50 med storpott drogs hem av Johan JC Carlsson, weekendbilarna från Skobes Bil och Holmgrens Billaffär vanns av Berit Lundqvist och Tomas Gustafsson

DJ Strömbom drog upp volymen och fick igång dansen rätt snart. Med detta så kan vi avsluta året med högt huvud, vi många bra saker inom klubben men som alltid hittar vi nya möjlighet till utveckling, vi blir aldrig nöjda utan vill så mycket att vi söker nya utmaningar hela tiden. Tack alla för ert engagemang och driv. 
Ungdomsledare gjorde det perfekta upplägget inför årsfesten
2017-11-19 01:47
De ungdomsledare som i eftermiddags hade superkul en timme i Bollhallen
En del av våra ungdomsledare hade hörsammat uppropet att göra det optimala upplägget inför årsfesten samma kväll. 
Först fotboll en timme i högintensivt varvat med väldigt lågintensivt spel. Målglatt blev det, glädjen över att lira boll var starkare än tempot, mycket spel på djupet men tanken var snabbare än löpstegen, men kul hade alla. 
Dusch sen mingel i vår föreningslokal vid Skobes, därefter minipingis-turnering, där alla deltagare tidigt bestämde sig för att släppa fram Håkan Carlsson som aldrig tidigare vunnit något i sin idrottskarriär, kul för Håkan som nu är titelförsvarare till nästa års tävling. 
Därefter blev det en rask men kort promenad bort till Mässhallarna där årsfesten började kl 18.30

- upplägget för ungdomsledare kändes helt rätt, det ska vi utveckla till nästa år , sa alla unisont

TACK ALLA INOM UNGDOMSSKOTTET FÖR ETT GOTT MED ERA UNGDOMSLAG 2017
Nyheter från våra lag
Dam , 20/11 17:34 
Dam , 15/11 19:31 
Fotboll för alla, 15/11 10:27 
Fotboll för alla, 10/11 23:32 
Fotboll för alla, 10/11 23:27