Välkommen till Vimmerby IF - Årets barn- och ungdomsförening i svensk fotboll 2015

Vinst för U21
2017-05-29 21:00
Vimmerby IF U21 spelade ikväll sin tredje match i serien och inkasserade sin tredje raka vinst. Från början bjöd laget på fin fotboll och dominerade matchen med fina anfall. Efter hand började orken tryta och 4-1 i halvtid blev till slut en seger med 6-4 vilket är helt ok med tanke på att många spelade 90 min i gårdagens vinst för P18 mot Husqvarna FF. Tappra spelare kämpade hårt med tunga ben till slut. Idag var spelarna från A-truppen lite extra nyttiga med sin pigga ben och Gustavo Borges, Adam Kisitu och Markus Oskarsson Johansson stod för fina prestationer. Även roligt att se Simon Karlsson göra en fin comeback efter mycket sjukdomar under försäsongen.
VIF slog serieledarna
2017-05-28 21:14
Glatt hemmalag efter viktorian mot serieledarna, spanar tränare-Danne redan efter nästa match?

5-3 (3-0) mot serieledaren Smedby AIS smakar mumma, alltid skönt att slå lag som ska vara bra. VIF gjorde fin-fin 1a och hade 3-0 i paus efter mål  av Anna Karlsson, Mia Anspach, Matilda Strömdahl.

Inledningen av 2a mötte VIF ett helt annat motståndarelag, både 3-1 och 3-2 kom snabbt. VIF red ut stormen och tog en meriterande seger. Matchreferat finns på damsidan.

VIF fick inte till det mot Räppe
2017-05-28 21:12
3-0 på bortaplan känns inte bra, men vi fick inte till det alls denna söndagseftermiddag. Räppe var bolltrygga och framförallt rappa med bollen på mittplanen vilket VIF hade problem med större delen av matchen. Fanns dock några få ljuspunkter, vi får ta med oss dessa och jobba på i veckan, nästa helg kommer Asarum på besök, då krävs ett annat VIF-spel för att ta poäng. Allt är möjligt, se positivt på varje match.
Intensiva dagar på Bosön
2017-05-28 17:51
På bilden syns VIFs representanter tillsammans med Poskodsstiftelsen som var svenska värdar.
Vimmerby IF var representerade på Laureus Sport for Goods stormöte i Europa. Vi fick tillsammans med andra sociala idrottsaktörer runt om i Europa dela med oss av våra erfarenheter och också få input på vår egen verksamhet. Högst upp på agendan stod hur vi tillsammans kan arbeta mot FNs Globala Mål för hållbar utveckling.
Leif Carlsson vår nye medarbetare
2017-05-25 21:27
Leif Carlsson har redan installerat sig och Ade samt Budo är nöjda med nyanställningen och hälsar Leif välkommen till stt nya jobb
VIF senaste nyförvärv: Leif Carlsson blir den som ska leda och utveckla VIFs kansli.

Populäre och duktige Carina Carlsson har ju som bekant gått vidare till andra utmaningar inom besöksnäringen.
Rekryteringen av Leif Carlsson var självklar, han har ett mångårigt engagemang inom VIF först som spelare, sen ledare, därefter i styrelsen och de senaste 20-25 åren varit ansvarig för vårt flaggskepp Bullerby Cup.

Leif började sin VIF-anställning (75%) i måndags och kommer tillsammans med Örjan Lundqvist under tiden fram till oktober månad framförallt jobba med förändringsarbetet som VIFs organisation kräver men anledningen av den positiva utveckling klubben nu är i. Förutom förändringsarbetet har Leif fokus på personalledning, Bullerby Cup och offensivt marknadsarbete.

Leif kan nås på leif.carlsson@vimmerbyif.se  eller 0492-13777
Dam , 29/05 17:17