Bli medlem i Vimmerby Idrottsförening
Information från SvFF och Vimmerby IF uppdaterad 28/3

Vårt förhållningssätt i rådande läge är att anpassa vår verksamhet och vidta de åtgärder som situationen kräver. De beslut vi tar baserar vi på den information som finns tillgänglig, och på regeringens och ansvariga myndigheters direktiv. Samtidigt är vi medvetna om att situationen förändras hela tiden och att vi kan behöva ompröva ställningstaganden.

Alla vi som tillsammans är svensk fotboll har också ett ansvar att upprätthålla och fortsätta att driva vår verksamhet i den utsträckning situationen tillåter. Vår bedömning just nu är det fortfarande är möjligt att spela och träna fotboll, både på senior- och ungdomsnivå. Däremot avråder vi från alla typer av möten och sammankomster som inte är direkt verksamhetskritiska. Fotbollen är en positiv kraft i samhället, som säkert även i det rådande läget kan bidra till välmående och sammanhållning.

Det betyder att Vimmerby IF kan och bör fortsätta följa dessa direktiv och fortsätta träna/spela enskilda matcher men vi betonar att verkligen tänka på hygien/tvätta händer, undvika handhälsningar, noga med egen vattenflaska och att absolut inte träna eller delta vid förkylningssymptom.

Vi fortsätter följa alla råd från myndigheter och förbund. Vi har alla ett ansvar, dels att inte skapa mer oro än nödvändigt och också som individer och tillsammans som förening bidra till att inte sprida smittan vidare om vi kan undvika det. Det gör vi bäst genom att följa de centrala riktlinjerna. Förbudet på att inte ses i folksamlingar med mer än 50 personer är anpassat för att skola, arbete och träning för friska barn, ungdomar och vuxna ska kunna fortsätta bedrivas. Vi flyttar dessutom under nästa vecka ut all vår verksamhet ut i friska luften.

Vi kommer att följa alla anvisningar och direktiv som kommer och går direkt ut med vidare information om något ändras.

Rea för VIF-medlemmar på Intersport
2020-03-23 09:25

Den 23–29 mars önskar vi alla medlemmar välkomna på exklusiva föreningsdagar hos vår samarbetsparter INTERSPORT!

Som medlem får du 25% rabatt på allt*. Passa på att inhandla vårens sportmode och allt för en ny härlig idrottssäsong. Visa upp detta inlägg i någon av våra butiker för att erhålla rabatten eller använd rabattkoden FORENING25 på intersport.se.

*Erbjudandet gäller 23–29 mars på ord.pris, dock ej på cykel, presentkort, elektronik, föreningskläder/teamkläder eller beställningsvaror.

Dam
Referat: Vimmerby Idrottsförening - Västerviks FF
VIF C - IFK Västervik/VFF B
2020-03-22 16:01, Dam

Blev en komfortabel seger med 2-0 vi spelade i perioder bra men defensivt hotade våra motståndare oss några fåtal gånger.

Målen kom efter bra spelsekvenser

Hemma igen från Para SM, avslutades bra
2020-03-08 22:02, Fotboll för alla
bildsvep från sista dagen
Vilka spelare, vilken sammanhållning och vilken attityd. Trots för lite spelera, trots tufft motstånd så stod vi upp och gjorde fantastiska matcher. Slutade med att div 5 gänget tog brons i B-slutspelet. Vårt div 3 lag kom också till B-slutspel där de blev fyra efter två ruggigt jämna söndagsmatcher
Fotboll för alla
Glatt humör och mycket leenden, trots detta B-slutspel för båda lagen i Halmstad
2020-03-07 21:31, Fotboll för alla
goa gubbar och en go gumma !!!

Tuffa matcher i Halmstad, båda lagen har mött lag som kanske borde spelat i en högre division. Vinner man med 8-10 mål så har man garanterat anmält sig till fel division.

SM-arrangörerna måste nog gå tillbaka till de gamla rutinerna där man har en kvalifikationsrunda första dagen på mästerskapen där arrangörerna ser på kvaliteten och divisionerar dem därefter.

Trots tuffa inledningar så lyfter sig båda lagen och spelar fin fotboll resten av dagen

Fotboll för alla
Para SM i Halmstad, vi är på plats och är supertaggade
2020-03-07 08:58, Fotboll för alla