Fotbollsskola 2019

Vimmerby IF arrangerar Landslagets Fotbollsskola för barn födda 2012-2006. En vecka fylld med glädje, utveckling och gemenskap!

Fyra dagar med Landslagets Fotbollsskola i Vimmerby IFs regi i samarbete med ICA Kvantum. Första veckan på sommarlovet under pågånde VM med Sverige och Vimmerby IFs Kosovare Asllani i spetsen. Vimmerby IF fyller också 100 år 2019 och satsar på härliga dagar som ska fyllas med teknik, lek och spel i olika former och anpassat efter ålder. Vi kortar ner dagarna för att alla barn ska orka med hela veckan och att vi fyller dagarna med energi och kvalitet.

Upplägg: Vecka 25, måndag 17/6 - torsdag 20/6 (fredag midsommar). Start 09.00 med samling i/vid omklädningsrummen. Förmiddagen fylls med fotbollsträning, frukt och festis med ledarna och spel i olika former till dagens slut 12.00. Då hinner man äta ordentlig frukost före och lunch hemma efter för att orka med att träna hela veckan.

Ledare: Huvudansvarig på plats är David Lindgren tillsammans med ledare och spelare från vår seniorverksamhet och äldsta juniorlag. Fokus i veckan på att vara en god lagkamrat där vi avslutar varje dag med att tillsammans med barnen lyfta goda exempel som hänt under dagen.

Pris: 350 kr som är kostnaden för boll, T-shirt och vattenflaska från Adidas som hämtas ut på Intersport. I övrigt tar Vimmerby IF inte ut någon egen avgift.

Anmälan: https://start.landslagetsfotbollsskola.se/show_club/9914

Sista anmälningsdatum är 17/5 för att vi ska kunna garantera att Intersport hinner få hem paketen för avhähmning innan Fotbollsskolans start.

Vi ses i sommar!
Domarutbildning 2019
2019-03-21 10:12

Tisdag 2 April kl.17.30 är det utbildning för domare som vill döma 3v3 , 5v5 och 7v7. Alla måste gå kursen för att kunna få döma 2019. I år får spelare födda 2007 gå kursen.

Tisdag 9 April kl.17.30 är det kurs för nya domare som vill döma 9v9 och 11v11 under 2019. Som yngst för 04:or.

Torsdag 11 April kl.17.30 är det fortsättningskurs för domare som dömde 9v9 och 11v11 redan förra året.

Vi vill gärna prioritera dom som vill döma matcher och att de inför kursen förbereder och tar med fungerande kontaktuppgifter till oss.

Kurserna håller på i ca 3 h i Vimmerby IFs föreningslokal och är obligatoriska om man ska döma matcher. Informera era barn och anmäl intresserade till Magnus på kansliet:

magnus69ottosson@hotmail.com eller telefon 0492-13777

VIF-ungdomarna tog hem pokalen för evigt efter seger mot HFK
2019-03-17 22:02
De lag som avslutade turneringen, VIFs och HFKs P03/04-killar

Efter 34 matcher där knappt 1/3del va tävlingsmatcher stod VIF som slutsegrare efter att HFK hade två inteckningar och VIF också två i Vimmerby Sparbanks Pokal

Otrolig mycket folk över 900 räknades in under söndagen, stort publikrekord.

Mycket mål, mycket glädje, mycket roliga incidenter, mycket fair play och mycket spänning, just detta gör breddturneringen till ett unikt evenemang, troligen utan konkurrens i fotbollssverige.

Imorgon kommer mer uppgifter och mer bilder

Förlust mot Färjestaden
2019-03-17 09:39, Dam
Frida Pöder kvitterade till 1-1
VIF Dam förlorade lördagen träningsmatch mot div 1 laget Färjestadens GoIF med 1-2, alla mål gjorda i första halvlek. Målskytt för VIF denna lördag var Frida Pöder framspelad av Nathalie Johansson .
Dam
Färjestadens GoIF istället för BK Tinnis!
2019-03-15 17:39, Dam
Bk Tinnis lämnade återbud till lördagens träningsmatch i fredags eftermiddag. I onsdags lämnade de återbud till söndagens B-match mellan föreningarna. Svagt tycker vi. B lyckades vi inte hitta nya motståndare till men till A fick vi efter mycket om och men napp. Jakten slutade med att vi hittade Färjestadens GoIF som också fått sent återbud till sin match.Vi tackar för att de vill gästa oss med kort varsel.
Samma tid och samma plats, alltså avspark imorgon lördag kl. 14:00 på Skobes Arena!
Match mellan div 1 lagen Vimmerby IF - Färjestadens GoIF
Välkomna!
Dam
Referat: Vimmerby IF B (D3) - FC Vetlanda Dam (D2)
2019-03-10 18:07, Dam
Rexha målskytt för B!
VIF B spelade i förmiddags mot div 2 laget FC Vetlanda. 1-1 blev slutresultatet efter att Vetlanda tagit ledningen. VIF laget hade bra fart under i stort sett hela matchen och resultatet får väl anses som rättvist.