Årsfesten
inbjudan till just dig

Frågor kring festen eller om du behöver specialkost eller har tips på roliga inslag i festen så hör av er till Kjell på kansliet

Vi tror på mycket folk i år, vi ska ha all-time-high i Mässhallarna !!

Nominera Årets ungdomsledare!
2018-10-23 11:21
Dags att nominera Årets ungdomsledare. Vimmerby IF har över 50 ideella ungdomsledare som varje säsong med lust och glädje lägger sin tid och energi på att skapa meningsfull fritid för våra barn och ungdomar. Har du uppmärksammat någon eller några under säsongen som du tycker är värda att uppmärksamma lite extra?

Skriv några korta rader om vem och varför du vill nominera just den personen som Årets ungdomsledare och skicka till: david@vimmerbyif.se

Priset kommer att delas ut på Årsfesten den 10/11 till publikens stora jubel!
Dam
Referat: IF Eksjö Fotboll - Vimmerby IF
2-2 i sista matchen räcker gott!!!
2018-10-08 16:43, Dam

I söndagens sista match säkrade VIF Dam div 1 spel även 2019.

"Vi har skrivit historia". Sant, första gången VIF hänger kvar, 2014 åkte vi ur med 3-4 poäng för lite. 2018 räcker poängutdelningen till en 8:e platsen, vilket vi är jättenöjda med. Utan alla skador, graviditeter och studier hade vi säkerligen lyckats klättra 1-3 placeringar till.

DET STORA MÅLET ÄR UPPFYLLT- KONTRAKTET SÄKRAT för 2019!!!!

Så alla heder åt ALLA tjejerna i seniortruppen som jobbat och slitit särskilt nu under hösten.

Dam
Kontraktet bärgat och alla drog en lättnadens suck
2018-10-07 20:46, Dam
lite bilder från em på Ränneborg
2-2 borta mot Eksjö räckte för att hålla Värnamo bakom oss....
Ytterligare ett steg närmare 100 årsjubileumsåret 2019
2018-10-06 22:12
många gamla VIF-ansikten

Idag träffades närmare 30 utvalda personer från VIFs historiska tidsera för att diskutera hur/när/var den 100-åriga högtiden ska firas under kommande år. Vi vill få till en flerpunktslista där vi uppmärksammar 100 åringen vid olika aktiviteter och olika tidpunkter under året.

Har du som medlem idéer kring jubileumsåret 2019 så hör av dig till kansliet via telefon 0492-13777, eller epost info@vimmerbyif.se eller helt enkelt besöka kansliet på Maskingatan 5a under förmiddagar mån-fre.

Bilder från dagens möte, där bla många andra legender och föreningsikoner fanns föreningens meste och äldste medlem på plats (som alltid) P-O Olsson 91 år är som en uppslagsbok och en mycket bra historieberättare, här är en guldgruva som vi ska ta väl hand om.

Vi avslutade mötesdagen på Skobes Arena för att se säsongsavslutningen för VIF-herrarna mot Tenhult.

Macke Ahl årets mittback från Bernt Lindgrens Minnesfond
2018-10-06 22:08
bilder från dagens utdelning, Cornelia Lindgren (barnbarn till Bernt) delade ut priset till Markus Ahl

En fin titel att avsluta säsongen med, alla de starka sidor som framlidne Bernt "Mumma" Lindgren hade som mittback/ungdomstränare/lagledare/föreningsmänniska har även Markus Ahl, därför var han det självklara valet när ville dela ut det första minnespriset till minne av Bernt Lindgren som lämnade oss för drygt fyra månader sen.

Grattis Macke!

Fotboll för alla, 15/10 18:40