Sommartider på kansliet
Denna vecka 26 har vi öppet som vanligt 9-12.
Därefter är kansliet sommarstängt vecka 27, 28 och 29.
Öppnar åter måndagen den 23 juli.

Trevlig sommar från Vimmerby IF kansli!

Cup-äventyret är slut!
2018-07-19 20:10

Efter att ha varit mycket nära att nå A-slutspel så blev det B-slutspel för vårt härliga F14 lag. I 32:dels finalen i Gothia ställdes VIF mot Älta IF. Älta var ett bra lag visade det sig och matchen slutade 2-0 och var fullt rättvist. Naturligtvis tråkigt att få respass men vi är säkra på att ledarna har lärt tjejerna en hel del fotboll under dessa dagar i Göteborg och framför allt att tjejerna haft fantastiskt roligt med laget.

Nu får laget kanske vila några dagar innan serielunken drar igång på hemmaplan.

Det kan bli en spännande höst för de F04:or som är riktigt sugna på att träna mer under hösten. Några av tjejerna kommer kanske få prova på att träna med seniorlagen under vissa pass och känna på lite seniortempo.

Gothia har startat för VIF F14!
2018-07-16 15:35

Vimmerby IF - Norrsken 1-1 (1-1)

VIF var bättre första halvlek men Norrsken fick ta ledningen, innan paus drog Svea Backstad på en riktig kanon och 1-1 var ett faktum. VIF hade flera bra lägen att göra flera mål,

Andra halvlek blev mer stressigt och VIF-tjejerna fick inte till spelet riktigt lika bra. Kanske rättvist i alla fall. Nu laddar laget om för ny match i morgon ( tisdag).

Känner hemsidans skribent denna trupp rätt så kommer de ha en kul vecka tillsammans oavsett hur resulten går, bara de gör sitt bästa i varje match så kommer glädjen vara på topp.

Dam
Halvtid för Dam!
2018-07-10 11:30, Dam

Ska vi summera vårens säsong för våra 3 seniorlag kan det göras med en mening ” Otroligt bra jobbat”.

Träningsnärvaron på hela truppen har ökat med 20-25% under försäsongen och har faktiskt hållit i sig under hela våren med en liten dipp sista 2 veckorna med sommarjobb och skolaktivteter vilket det alltid är. Riktigt bra jobbat! Att tjejerna kommer till träningen är ju bra, men de är riktigt fokuserade och målmedvetna när de är där och då börjar det hända grejer med utvecklingen. Sedan är stämningen bland de 45 tjejerna riktigt bra vilket gör att det är kul att komma till träningarna. De båda spelarråden lovade tränar-Håkan att vi skulle göra detta TILLSAMMANS under hela säsongen vilket de verkligen verkar göra , i alla tre lagen. Lagsammanhålling och truppsammanhållingen är otroligt viktig, ingen är mer värd än någon annan. Nedan några korta rader från de 3 olika lagen.

VIF Herr går till sommarvila som serieetta
2018-07-04 21:29
I lördags hemmaseger mot Torstorp med klara 3-0 lite sömnigt i 1a men till slut klar seger

1-0 Abbes hörna nickar Niklas Gunnarsson in
2-0 Abbes hörna går rakt in i mål kan noteras som självmål
3-0 Adam Kisitu i slutminuterna

Nu bila några veckor sen ny laddning för en tuff höst, en match i sänder gäller...... som vanligt å
Dam
Referat: Mariestads BoIS FF - Vimmerby IF
Torsk i Mariestad!
2018-06-30 19:10, Dam

Vi försöker och gnor på men idag räckte det inte. Detta trots ledning 0-1, trots att vi hämtar upp 2-1 underläge, men idag vad det inte medstuds för oss.

Stryk 3-2 efter ledningsmålet kom i 85min.

Dam , 10/07 11:30
Fotboll för alla, 06/07 19:43