F-03

Välkomna till sidan för F-03

Vi tränar nu med Dam C.

För träningstider mm se fliken för Dam.

Välkomna!

Surt sa räven..
2018-04-29 20:00
Första omgången i DM mot Hvetlanda GIF hemma på Skobes Arena.
Ett hårdsatsande gäng som tyvärr drog det längsta strået i lördagen drabbning.
Hvetlanda började lite piggare än oss de första 10 minuterna. Men därefter jobbar vi oss in och för stora delar av matchen.
Tyvärr lyckas vi dock inte skapa några riktigt farliga målchanser, men spelmässigt är vi nog både ett & två nummer större än gästerna.
Efter full tid är resultatet 0-0 och förlängning väntar.
I denna lyckas gästerna göra 0-1 som också blir slutresultatet.
Enligt mitt tycke ett väldigt orättvist resultat. Våra tjejer var värda så mycket mer. De gav verkligen järnet och bländade oss med sitt fina spel och inställning.
Alla tjejer ska ha med beröm godkänt, men jag vill ändå nämna Allis i mål som gjorde en helt grym match. Klara i backlinjen som var hur stabil som helst. Svea som förmodligen sprang mest av alla. Jessie som har en klok tanke med allt hon gör & Alva som också spelar väldigt klokt.
Men, även alla andra ska verkligen vara supernöjda med sina insatser idag. Vi jobbade verkligen för varandra hela tiden och visade att vi var ett lag.
Tack!

Serieseger till F-03
2017-09-24 18:27
Delar av gänget som spelade hem serien i F-03
Sista matchen för året är avklarad. Tyvärr förlust mot Hvetlanda GIF med 3-0.
Vi var inte riktigt på tå i första halvlek och hemmalaget spelade bra och ledde med 3-0 efter första.
I andra lyfter vi spelet och för matchen, dock utan att skapa någon riktigt farlig målchans.
Så tyvärr förlust, men tack vare vårt fina spel och kämpaglöd i andra så fanns inga sura miner efter slutsignalen, för nu var det dags att fira seriesegern.
En bra genomförd säsong som slutade helt rättvist med serieseger. För när vi spelar bra och med fart är vi oslagbara och odiskutabelt seriens bästa lag.
Stort grattis tjejer!
Vinst mot Vetlanda/Bäckseda
2017-09-17 16:33
Lördagen tillbringades i Bäckseda och Paradisvallen i både regn och sol.
Motståndarna gjorde klart redan innan matchen att de jagade 3:e platsen i serien och skulle minsann göra det svårt för oss.
Men... Det lyckades de inte riktigt med. Vi tog tag i taktpinnen och försökte spela runt bollen, medans de bara körde tufft och satsade på kontringar.
Ellen N gjorde 0-1 på en frispark 15 m utanför straffområdet.
0-2 gjorde Alva efter ett fint anfall från vår sida.
Hemmalaget reducerade lite senare till 1-2.
Men deras glädje blev kortvarig då Jessie kliniskt placerade in bollen otagbart för deras målvakt, 1-3.
De reducerade återigen till 2-3 innan Alva tryckte in 2-4  som blev halvtidsresultatet.

Andra halvlek blev inte lika målrik och vårt spel gick både upp och ner. Men när vi spelar bra, så är vi riktigt bra. 2-5 sätter Svea efter ett fint inspel.
De reducerar återigen till 3-5 som också blir slutresultatet.
Vi förde matchen stora delar och resultat var odiskutabelt.
Nu är det bara 1 match kvar av serien. Och vi vill ju verkligen avsluta snyggt, så Vetlanda GIF lär få det svårt på fredag.
Vinst i första seriefinalen!
2017-08-21 07:05

En 6-poängsmatch stod på schemat under söndagen. Hvetlanda som låg 3 poäng bakom oss gästade Ceos för att försöka ta upp kampen om seriesegern.

Vi startade bra och tog ledningen tidigt när Molly L stal bollen framför deras back efter ett lite misslyckad inspark från gästernas målvakt. Molly L rullade kyligt in bollen till 1-0.

Gästerna kvitterade till 1-1 i mitten av första efter lite misstag från vår sida.

Men deras glädje blev inte långvarig för strax efter bryter vi ett av deras anfall och kontrar blixtsanbbt, Molly L får till sig bollen vid mittlinjen och löper ifrån deras backar och behärskat rullar in 2-1 strax innan halvtid.

2:a halvlek startar och vi ökar på ledningen till 3-1, återigen signerat Molly L, efter en fin löpning & pass av Ellen N.

Gästerna lyckas sedan både reducera & kvittera efter lite bjudningar från vår sida. Men vi hänger inte läpp för det för efter ett fint anfall med fint spel får nu Ellen N stänka dit ledningsmålet, 4-3.

Återigen kvitterar Hvetlanda som aldrig ger upp, ett fint inlägg från deras sida som de snyggt stöter in till 4-4.

Sedan bestämmer vi oss för att vinna matchen.

5-4 genom Molly L efter en hörna.

6-4 Ellen N efter ett inägg.

Matchen slutar sedan 7-4, då Ellen N gör sitt 3:e mål precis innan slutsignalen. Hon gör en stark genombrytning mellan hur många Hvetlandatjejer som helst & trycker in bollen otagbart för gästernas målvakt.

Inte en av våra bästa matcher spelmässigt, en hel del slarv, men vi kämpar iaf till sista sekunden, så det tar vi med oss. Nu kör vi träningar i veckan och vässar oss ytterligare till nästa match.

Vinst mot Vetlanda/Bäckseda
2017-08-15 07:19

Höstsongens första match för 03-tjejerna slutade med en komfortabel seger med 3-0 mot Vetlanda/Bäckseda.

Gästerna startade matchen i ett högt tempo som gjorde att vi hade svårt att komma igång med vårt egna spel. Men allt eftersom tog vi över mer & mer & vann helt rättvist.

1-0 satte Molly L efter en fin löning på kanten.

2-0 tryckte Ellen N in på ett inlägg från högerkanten.

Efter halvtidsvilan satte återigen gästerna igång med ett högt tempo, men vi lyckades även denna gång få ner det och komma igång hyfsat med vårt egna spel.

3-0 signerades även det Molly L som gjorde en löpning från mitten och kyligt placerade bollen förbi gästernas målvakt.

Vi skulle kunnat vinna med större siffror om vi bara hade haft lite mer kyla i avsluten, för chanser fanns.

Men segern var iaf odiskutabel & som någon i laget sa:

Det finns saker att utveckla i spelet...

Och tur är väl det..:-)

Fre 22/9 17:30