Här världens gladaste fotbollsgäng, VIFs Fotboll För Alla älskar fotboll

Våra yngsta deltagare är 8 år och äldste 36 år, alla är välkomna oavsett ålder och funktionsnedsättning.

Matcher i Västervik
2017-11-15 10:27
Lördagen 27 januari är vi bjudna till Västervik, där blir det lite matcher, låter väl kul? mer information kommer.
Då börjar vi träna igen
2017-11-10 23:32
Onsdagen 15 nov kl 17-18 kör vi träning på AL-skolan, samma plats och tid som alla andra år. Alla är välkomna, både nya och gamla spelare och andra som är intresserade av verksamheten. Frågor besvaras av Budo 076-8155997 eller budo13ericsson@gmail.com
Årsfesten är nästa lördag 18 nov
2017-11-10 23:27
Missa inte festen den är hur kul som helst

Det är inte alla som anmält sig, några är klara men övriga gör det till mig före måndag och betala sen 150 kr till bankgiro 627-3759 eller swisha till nummer 123 413 3625.

Blir mat och dans osv, bla ska en FFA:are få Årets Kompis-pris, vem det blir är hemligt. Sen får de som lirat i div 3-laget under säsongen en medalj från Östgötaserien som VIF FFA vann.

fler bilder från solskensdagen i Åtvidaberg
2017-10-15 21:18
kolla och njut och förstå glädjen över att spela fotboll
FFA ägde dagen i Åtvidaberg
2017-10-15 20:51
En dag som VIFs FFA-lag gillade

En söndag i solsken och perfekta matchförhållande på klassiska Kopparvallen i Åtvidaberg.

Vi åkte dit med en uttagen matchtrupp som blev mindre lördag kväll och söndag morgon pga förkylningar, maginfluensa, skador, arbete och annat. Men då fick många i div 3 laget dubbelspela och känna på 7-mannaspelet i div 1, viktig erfarenhet.

Div 1

Året har varit en tuff utmaning, vi spelade i denna division enbart för att det annars inte blivit nåt spel alla för Östria och Huskvarna, med oss blev i alla fall tre lag. Tuff utmaning som vi ända växt med, vi har överraskat i några matcher och vunnit men lärt oss mycket av spelet och förlusterna också. Idag blev det tufft värre med halva laget borta, men vi gnetade på och försvarade oss starkt och gediget. Målvaktsspelet var ofattbart bra.

Div 3

Trots att många dubbelspelade med div 1 laget så fanns det glädje och spring i benen för att lira även på Kopparvallens häftigaste arena, vi kallade den "the Cage" (Buren) för 5-mannaplanens konstgräs var inhägnat med högt staket vilket gav en härlig inramning och go atmosfär. Under de tidigare tre turneringarna har vi haft en förlust och en oavgjord och resten segrar. Idag började vi med oerhört rolig och underhållande match mot Östria som vi till slut fick 4-4 mot efter flera underlägen. Dagens andra matcher vanns med stora siffror. Vår lagkapten och underhållare Niklas Albertsson var på otroligt spelhumör och hans målskytte banade väg för en slutseger i serietabellen för de fyra sammandragningarna (Linköping-Norrköping-Vimmerby-Åtvidaberg)

Att få höja segerpokalen och få medalj på Kopparvallens fina arena i pausen mellan superettanmatchen ÅFF-GAIS var stort och häftigt. Vi fick välförtjänta applåder och fick den uppmärksamhet som lag med funktionsnedsatta spelare behöver för sin fotbollsidentitet.

Spelare som var med idag var:

Joakim Elvingsson, Christian Nilsson, Alkind 3 mål, Mohammad Faras Idris 5 mål, Fredrik Bombarn Eklund 5 mål, Johannes Wetterqvist 1 mål, Rebecca Wetterqvist, Björn Andersson, Niklas Albertsson 4 mål.

Nöjda och stolta ledare var Budo Ericsson och Mohammad Alavi