Här är världens gladaste fotbollsgäng, VIFs Fotboll För Alla som verkligen älskar fotboll
FFA 2018 från SM-spelet på hemmaplan i september. Foto VIF-supportern Arne Johansson

Våra yngsta deltagare är 8 år och äldste 36 år, alla är välkomna oavsett ålder och funktionsnedsättning.

Vilken chans till att åka på läger, vilka vill med?
2020-05-15 16:43
Läger för Para-fotbollsspelare, wow va kul !!

Jag försökte få det till Vimmerby men vi i VIF vann inte den granskningen, synd men det finns ändå chansen för oss att delta i antingen Mjölby eller Älmhult

När:
25–27/9 Mjölby
9–11/10 Älmhult

Kostnad är endast 250 kr/spelare. Då ingår kost, logi och resa. bjuder på kostnaden för 1 ledare/5 SvFF. Hyperbilligt och hyperkul är det, vilka vill följa med? Anmäl till Budo snarast.

Lägren blir inte genomförda om Covid 19 fortfarande härjar i Sverige under sensommar och höst.

Mer info på denna länk:

/ Budo
Köp Ravelli och stöd VIF i svåra tider
2020-05-08 19:44

Vi i VIF gör nu en snabb och enkel försäljning av produkter som alltid går åt i alla hushåll i samarbete med bröderna Ravelli som också har koppling till Vimmerby. De har ordnat en webbshop där man kan köpa underkläder, strumpor, träningskläder, handdukar, lakan och mycket annat. För varje paket som vi tillsammans säljer går minst 55 kr till föreningens barn- och ungdomsverksamhet.

Vimmerby IF ska både överleva den här tuffa pandemi-tiden där vi tappat många intäkter och risk för att Bullerby Cup blir inställd pga Covid 19 och komma ut starkare, men vi behöver Er hjälp och varje krona kommer att bli viktig!

Det är fria returer, 1 års garanti och köper man minst 5 paket så är det fri frakt. Gå enkelt in på vår webbshop och stötta föreningen med dina köp!  BUDO har redan köpt strumpor och kalsonger :-)  klicka på länken så kommer du direkt till webshopen.

Vill du inte handla produkter men ändå stötta vår verksamhet genom 2020? Skänk gärna en slant i till vår Swish-insamling! Valfri summa och märk betalningen med namn:

Swishnummer: 123 135 97 51 (Vimmerby IF Svart)

Vi hoppas att alla vill hjälpa till med det man kan!

Vimmerby IF/

FFA på Erikshjälpen nästa vecka
2020-04-20 09:50

Vi har bemanningen tisdag och torsdag nästa vecka, dvs vi i FFA-laget behöver följande antal funktionärer:

tisdag 28 april kl 16-18 = 2 p         Dick o Lukaz KLART !

torsdag 30 april kl 16-18 = 2 p      Anna, Niklas, Alexander KLART!

kom i tid !

Viktigt att alla hjälper till, Budo som har många lag att träna Dam B/C och P04 och FFA är där många gånger per år och hjälper till, det är både kul och viktigt för VIF och Erikshjälpen.

Erikshjälpen stöttar oss ekonomiskt så vi kan genomföra olika arrangemang som vi annars inte hade haft råd med. Hör av snarast vilka som kan, det går jättebra att man har med sig kompis, förälder, personal eller nån annan så ni blir ett bra arbetsteam, eller så pratat du med nån annan i laget att ni tar arbetspasset. Meddela Budo eller Daniel vilket pass du tar, ALLA ska hjälpa till nån gång under året.

Utepremiär och vi va som kalvar på grönbete
2020-04-15 22:20
bra tryck i fysövningarna med Per Ekbjörn

Oj va vi väntat, efter fem månader i AL skolan så var det äntligen dags att träna på Ceosvallen igen.

Budo körde på hårt som vanligt med teknik-pass-skott-spelövningar snart är vi som Messi allihopa. Vi varvade med styrka med inlånade Per Ekbjörn (Personlig Tränare/Fystränare) som va och hälsade på i Vimmerby, han bor ju i Linköping annars, kolla hans träning på:   ekbjorn.se

Bilder tagna av vår eminente lagledare Niklas Johansson. Veronika Rosdahl sprang efter alla bollar, bästa boll-kallen !!

Kul att Antons bror Isak va och tränade kanske vill han lira med det bästa laget i år, dvs oss i VIF !!

Utomhusträning
2020-04-06 09:36

Vi kör igång utomhus nästa onsdag 15 april kl 17.00-18.15 på Ceos

Innebär att denna onsdag 8 april blir den sista gången inomhus i AL Hallen, ses  där, vi kör igång som vanligt kl 16.50, välkommen.

Vi håller oss friska och krya genom att träna bra och tänka på alla rekommendationer som Folkhälsomyndigheten meddelat i radio o TV och media.