Här världens gladaste fotbollsgäng, VIFs Fotboll För Alla älskar fotboll

Våra yngsta deltagare är 8 år och äldste 36 år, alla är välkomna oavsett ålder och funktionsnedsättning.

FFA på Erikshjälpen
2017-05-23 22:15

Idag gjorde Mohammad och Anna ett två-timmars-pass på Erikshjälpen, de fick plocka iordning på inlämningen och sortera upp det som lämnats in under dagen. Kul tyckte båda.

Imorgon onsdag tränar vi som vanligt på Ceos kl 17. Nästa onsdag åker vi till Västervik för uppvisningsmatch mot VFF och Tjust plus en föreläsning inkl fika. Vilka ska med? hör av er till Budo med anmälan.

Solrik och händelsrik dag i Lambohov
2017-05-20 23:35

VIF var med i andra sammandragningen i Östgötaserien det blev tre matcher för båda lagen.

VIF har ju flyttat upp ett gäng till div 1 dvs tuffast möjliga motstånd där nivån är extremt bra och vissa spelare håller normal lokalfotbolls klass dvs i nivå med div 4-5, resultat och kommentarer:

VIF - Huskvarna 0-4 , vi var inte riktigt med från start mot förra SM-vinnarna och fick försvara oss i båda halvlekarna.

VIF - Östria Lambohov 0-3, nu var vi med bättre och förstod mer av att sätta press på första spelaren med boll i och omkring vårt straffområde

VIF - Östria Lambohov 1-1, vi är tydligen bra tränade för nu var det vi som förde spelet och också tog ledningen på ett drömanfall där Lukaz hittar Anton i högerposition som tar ner bollen på volley och smeker in bollen stolpe in vid bortre, grymt snyggt. Kvittering i slutet av matchen, men vi visade alla att vi är bra trots att vi klivit upp en division och dessutom bara hade en avbytare och några spelare borta

VIF - Huskvarna 1-3, även här var vi framfusigare än våra motståndare och tog ledningen på en hörna direkt i mål stenhårt slagen av Christian. Vi höll emot ett bra tag men sen kom målen. Vi gjorde totalt sett en bra match mot ett hypervasst motstånd. Vår defensiv blev bättre ju längre turneringen pågick, tränarens ord om hur man försvarar sig i zoner och inte i markeringar gav resultat. Spelarna var nöjda med sitt slit och spel med och utan boll.

Spelare: Joakim Elvingsson, Stefan Norberg, Anton Rehnqvist, Lukaz Gilpin, Christian Nilsson, Alexander Paulsen, Mikael Brovall, Dick Berg

Div 3-gänget är det lag som emellanåt exploderar i målproduktion. Idag började dagen lite i uppförsbacke på 5-mannaplanen där motståndarna troligen gjort sig bra i div 2, men vi höll humöret uppe med en strävan efter att alltid göra bra ifrån sig och jaga mål framåt. Och som vi gjorde det, allt avslutades i en riktigt målkavalkad där målgesterna kom som raketer på nyårsafton dvs i stort antal och i många nyanser.

VIF - Mjölby Södra 2-8 vi hade första målchansen och första målet av Johannes Wetterqvist, men sen blev det svårare, de hade några riktigt starka spelare som banade väg fram till avslut ensamma med vår målvakt. Andra målet Lulzim som på egen hand i stark men lugn soloraid rullade in en reducering.

VIF - Eneby BK 8-1, efter 2 minuter hade vi haft fyra frilägen men deras målvakt tog allt. Men första målet gjorde EBK som överlistade Magnus Karlsson i målet. Men den gode Mange revanscherade sig rejält och gjorde tre mål varav ett som målvakt när han dribblade sig över planen och nätade. Även på mål på sin egen straffretur :-) Övriga mål av Mohammad "Messi" Faris 2, Tobias Zlatan Jonsson 2 och Lulzim 1

VIF - Östria div 2, 4-0 som avslutning på dagen lirade vi en match till och det mot en serie högra placerade laget Östria. Varför? jo Huskvarna kom inte och vi ville lira en match till. Blev på 7-manna så mer yta och mer spelare på plan. Här fick mer utrymme för vårt spel och Rebecca hade lilla julafton med två fina "Natta Johansson-mål", Zlatan Jonsson satte det tredje+fjärde målet riktigt snyggt.

Laget: Tobias Zlatan Jonsson, Mohammad Messi Faris, Johannes och Rebecca Wetterkvist, Lulzim Isufi, Magnus Karlsson.

Riktigt bra dag, solen sken och vi gjorde mål och firade rejält efter varje mål oavsett vad resultatet var i matchen, så ska det se ut !!

Östria Lambohov imorgon lördag
2017-05-19 15:13

Ny sammandragning och vi spelar i div 1 och div 3, vi åker som vanligt dit för att ha kul och spela bra fotboll, om vi vinner några matcher är det bonus, gör vi mål visar vi glädje.

Spelplats är deras sportfält,  adressen till planerna är Landbogatan 1, Linköping.

Det finns tillgång till kiosk under dagen. men ta med matsäck, vi är hemma framåt kl 16 kanske tidigare beror på om vi stannar och äter.

spelschema:

4. Kl. 11.00, DIV 1 Vimmerby IF - Husqvarna FF

5. Kl. 11.00, DIV 2 Husqvarna FF - IK Östria Lambohov

6. Kl. 11.00, DIV 3 Mjölby Södra IF - Vimmerby IF

7. Kl. 11.30, DIV 1 IK Östria Lambohov - Vimmerby IF

8. Kl. 11.30, DIV 2 Eneby BK - Husqvarna FF

9. Kl. 11.30, DIV 3 Eneby BK - Mjölby Södra IF

10. Kl. 12.00, DIV 1 IK Östria Lambohov - Husqvarna FF

11. Kl. 12.00, DIV 2 Harg Kickers - IK Östria Lambohov

12. Kl. 12.00, DIV 3 Husqvarna FF - Vimmerby FF

13. Kl.13.00, DIV 1 Vimmerby IF - IK Östria Lambohov

14. Kl.13.00, DIV 2 IK Östria Lambohov - Eneby BK

15. Kl.13.00, DIV 3 Husqvarna FF - Mjölby Södra IF

16. KL.13.30, DIV 1 Husqvarna FF - Vimmerby IF

17. Kl. 13.30, DIV 2 Harg Kickers - Husqvarna FF

18. Kl. 13.30, DIV 3 Vimmerby IF - Eneby BK

Vill vi vara med på Tjustbollen i Gamleby lördagen 1 juli?
2017-05-15 23:20

Vi har fått inbjudan att delta i samma cup som ni va med i förra året, i år ska tydligen även Västerviks FF vara med så det blir nog tre lag. Vad säger ni? Vill ni vara med så löser vi det på nåt sätt. Ge besked på onsdagsträningen 17 maj, så vi kan anmäla oss därefter.

Kolla era kalendrar hur det ser ut lördagen efter midsommar dvs 1 juli, blir 3-4 matcher i så fall.

Glöm inte matcherna  Linköping
2017-05-06 14:29

Lördagen 20 maj bär det av till Östria Lambohov, vi lirar 3-4 matcher som i brukar i div 1 och div 3.

Meddela Budo eller Micke om ni kan hänga med, viktigt att vi har fulla lag med nån avbytare.