Här världens gladaste fotbollsgäng, VIFs Fotboll För Alla som älskar fotboll
FFA 2018 men alla är inte med på bild

Våra yngsta deltagare är 8 år och äldste 36 år, alla är välkomna oavsett ålder och funktionsnedsättning.

Boende klart för SM i futsal i Göteborg
2019-01-19 15:32
här ska vi ha världens bästa lagsammanhållning !!

Vi bor 3.5 km från sporthallen där vi ska lira /Serneke Arena/, det jag hittat är mycket billigare än det som Grunden BOIS erbjuder. Vi lägger 400 kr per spelare för boendet i 4-bäddsrum på Partille Vandrarhem, ser jättebra ut, se bilden, blir tufft för laget att träffas där och umgås.

Så här skriver de i bokningen som jag fick bekräftat idag:

Ta med egna lakan, sängkläder och handdukar. På vandrarhemmet finns tvättstuga samt strykjärn, sällskapsrum med TV, böcker och spel samt terrass med grill. Fritt internet finns i huvudbyggnaden och runt receptionsområdet. Frukost ingår i alla bed & breakfast-priser. På vandrarhemmet finns ett gemensamt gästkök och även grillutrustning.

Ta med 400 kr på nån träning eller säg till om VIF ska fakturera. Ska bli skitkul detta.

Vi åker i minibussar, avresa från Resecentrum fredag kl 13.30, ät lunch innan och ta med matsäck.

Ni betalar själva all mat på plats i Göteborg. VIF betalar anmälningsavgifterna till SMet och busskostnaderna.

Följande spelare har sagt JA till att följa med, men fler blir det.......ring Budo snarast om du vill med:

Mohammad

Samuel

Joakim

Dick

Rebecca

Albertsson

Steve

Zlatan

Anton

Svettig och stark träning idag
2019-01-10 21:17
vilket vinnargäng !

Vi hade en  bra träning idag, några va borta av olika anledningar, men vi blev alla svettiga och fick bra fart på övningarna.

Till nästa torsdag måste vi bestämma hur många som kan följa med till SM-spelet i Göteborg i mars (2-3 mars). Vi tror att det bästa är att vi åker fredag kväll efter jobb och skolor så vi kommer utvilade till första matchen som är tidigt lördag morgon. Matcher även söndag så två nätter på hotell blir det, vi bor 3 el 4 i varje rum. Men föst måste jag veta hur många vi blir för kunna få ett pris av hotellen.

Vi söker även en tränare till för FFA-laget, Budo är numera själv och vi behöver två för att få flyt på allt i och omkring VIFs skönaste och goaste gäng. Hör av dig till Budo om du är intresserad.

Vi tar jul och nyårsledigt
2018-12-22 18:37
Vi fick ställa in torsdagens träning då många lämnat återbud pga julbord och andra julaktiviteter.

Återstart torsdagen 10 januari kl 18-19 i Gymnasieskolans Idrottshall .

Välkomna då
SM i futsal blir i Göteborg
2018-11-28 20:29
Nationella Spel i futsal (inomhusfotboll) har nu fått en arrangör och det blir Grunden BOIS.

Spelplats är Prioritet Serneke Arena i Göteborg, 2 - 3 mars 2019.

Vi får snacka om detta fram till jul och sen boka upp oss på spel och boende.

Äntligen klart med träningstid
2018-11-23 21:32

Vår träningstid i AL-skolan försvann till Innebandyn så vi fick leta nytt, hr nu hittat en tid som jag tror passar oss bra.

TORSDAGAR KL 18-19 I GYMNASIESKOLANS SPORTHALL

Välkomna, detta har vi längtat länge efter, eller hur? Sprid till nya och gamla spelare.