B-premiär söndag!
2018-04-19 21:59
Efter att ha radat upp bra träningsmatcher gäller det verkligen att ta jobbet på söndag när det är seriepremiär hemma  mot Hultsfreds FK kl 17:00 på Arena Skobes. Nu är det poäng vi spelar om, alla träningsmatcher är borta, alla bra insatser är glömda. Vi vet vad vi kan,  men ALLA ska ta jobbet för det är TILLSAMMANS vi är bäst. Så full laddning och så kör vi på allt vad vi kan på söndag.
Samling 15,45, match 17,00
Truppen:
Kicki
Andrea
Stina
Hanna
Rexha (frisk ?)
Moa N
Julia R (frisk ?)
Lollo R
Malin B
Linnea F
Maja
Elin B
Wilma H
Olivia
Fröjd
Thea
Ev Återbud till Håkan/Budo. Ev justeringar kan göras efter A-lagets match på lördagen.
Damerna har hemmapremiär på lördag!!
2018-04-19 21:28
På lördag gör damerna hemmapremiär,  14:00 är de avspark och för motståndet står Mariestads BOIS, även de nykomlingar i div 1. Mariestad vann sin premiärmatch mot Eksjö efter 2 sena mål i andra halvlek. VIF förlorade sin match mot en av seriefavoriterna IFK Norrköping med 3-1 efter att 3:an kom i 90+. Efter en mycket bra träningsvecka är VIF mycket sugna på en seger och vet att det krävs en 100% insats för att lyckas. Vi utlovar en kanonmatch med ett heltaggat VIF.
Dam C gjorde rappt intryck ikväll
2018-04-19 05:37
Dam C 0-1 förlust borta mot Kisa BK

Tränare och ledare var mäkta imponerade av första halvleks insats, bra rull på passningarna och göra avslut från "rätta läget", sen krokande vi en aning efter paussidan. I första halvlek var vi betydligt vassare framåt:

Wilma, genombrott och bra skott x 3

Molly, sprang sig ren flera gånger i 1a och avslutade bra men dessvärre tröt orken i 2a

Lollo, innermittfältare som tog offensiva utflykter och hon får snart flyt med målskyttet.  Bla att fortsätta att lossa bössan/skottfoten.

Julia H, fri med målvakten som kom ut och räddade men sen fick Julia lukt på bollen igen men missade chansen till mål.

1-0 i paus, men vi var med i matchen. 2a begav sig mot lägre kvalitativa anfall av både VIF o KBK men det som gick igenom tog målvakterna hand om.

VIF-laget fick en bra genomkörare inför seriepremiären och kan nu hantera trötthet, långa löpningar osv

laget

mv Thilda heltfri idag

backar Jossan - Elin - Friberg - Lind

mf Thea- LOllo - Wilma - Nypa

forw Molly - Tilda J

avbytare

Elle W Eriksson speltid 45 min

Jessie speltid 60 min

Julia   speltid 55 min

C match på onsdag
2018-04-16 21:02
Avresa mot Kisa kl 18.00. Avspark 19:30.
Kisa BK A- Vimmerby IF C
  • Tilda K
  • Elin B
  • Johanna H (45min)
  • Jossan
  • Jullan H/s
  • Linnea F
  • Moa N
  • Sara L
  • Thea R
  • Tilda J
  • Wilma H
  • Molly L
  • Jessie
  • Hilda S
  • Ellen W-E........Kan ev tillkomma någon
Ovan spelare får inte träna tisdag!!!!
Ledare Budo m fl ...
Referat: IFK Norrköping FK - Vimmerby IF
Stryk i premiären för Dam A!
2018-04-16 16:25

- men vi hade dem på gaffeln tyckte tränare Håkan Ericsson

VIF spelade bra men blev straffade av några få misstag, annars kunde laget mäta sig med IFK som är en favoriterna till seriesegern.

2-1 på en straff efter att laget inte fått bort bollen

3-1 på stopptid när laget jagade en kvittering

Dagens snyggaste mål va VIFs kvittering till 1-1 där Natta Johansson drog ett skott på halvvolley i bortre burgaveln.

Mycket va trots förlusten positivt, i paus kom Alicia Strand in och tog tag i taktpinnen på mitten och fick också pris som bästa bortaspelare. VIF-tränaren ville också ge hela laget beröm för sin insats, - detta visar att vi kan hota alla lag i serien avslutade han.