Referat: Egnahems BK - Vimmerby IF
Vi gjorde det, SMÅLANDSMÄSTARE
2019-01-20 22:41
Perfekt avslutning på futsalsäsongen = SMÅLANDSMÄSTARE

Vi hade bestämt oss, pokalen skulle hem till Vimmerby, 6-0 mot Egnahems BK och 3-1 i finalen mot div 1-kollegan Färjestadens Goif.

Rättvist och bra matcher av VIF Dam

SMÅLANDSFINAL FUTSAL!
2019-01-20 09:48

Idag, söndag, ska det avgöras vilket lag som är det bästa FUTSAL-laget i Småland. Färjestadens GOIF är storfavoriter, de har gått fram som en ångvält i alla cuper de ställt upp i under hösten/vintern. De har matchat nästan varje helg. VIF har gett dem riktigt täta matcher med stor dramatik när de har möts, men där FGoIF segrat varje gång hittills, oftast med uddamålet, sista mötet avgjorde FGoIF med 5 sek kvar. Ny dag, nya möjligheter!

Äntligen klart med lagen i div 4
2019-01-17 15:52
Vilken härlig serie. Bara derbyn i stort sett. Hur kul som helst!
  • FC Vetlanda U
  • FBSK B
  • Gullringens GoIF
  • Hultsfreds FK
  • IFK Hult
  • Rosenfors IK
  • Södra Vi IF (9manna)
  • Tjust IF B (9manna)
  • Vimmerby IF C
Kommer förhoppningsvis bli många och utvecklande stunder tillsammans!
JITEX hemma i seriepremiären!
2019-01-17 15:31
Idag blev det klart vilka VIF möter i seriepremiären i damernas div 1 Mellersta Götaland. Det blir seriefavoriten Jitex Mölndal BK på vår hemmaplan.

13/4 kl 16:00 Vimmerby IF- Jitex BK

Då är tanken att det ska vara avspark! Tuff nöt att ta sig an i premiären, men vi gillar rejäla utmaningar.
SMÅLANDSFINAL i Nässjö 20/1!
2019-01-13 17:05
På söndag 20/1 spelas smålandsfinalen i FUTSAL i Nässjö.
Semifinal 1
15:00: Egnahem - VIF
Semifinal 2
16:00 :Färjestaden - Fredriksdal/Äng
17:00: Bronsmatch
18:00 Final
Detta blir avslutningen på denna futsalsäsong och vi hoppas naturligtvis på att kunna vinna båda två matcherna denna dag.
Truppen åker från Arenan 12:40
E Ryd,
Sofie J
Andrea L
Hanna E
Natta J
Natti M
M Söderlund
Vilma Winqvist
M Strömdahl
Julia R
Stina KB
Kjutese R
Ledare Håkan & Jonas Budo, Jörgen.

Blir inget KM.spel nästa helg
2019-01-13 13:47

Både Gullringen och Södra Vi väljer att dra ur sina lg från deltagande, orsak okänd.

Med bara FBSK,VIF B och VIF C blir det inget spel den 20 januari, surt sa räven, vi i VIF har många tjejer som verkligen såg fram mot att representera VIF i ett KM och det skulle också bli en härlig av slutning på futsalsäsongen som pågått sen i november.

Så våra A-tjejer blir de enda som fåt lira nästa helg då DM-finalerna spelas i Nässjö på söndagen 20 jan. VIF vill ha revansch för förlusterna mot Färjestaden i både gruppspel och Rödslecupen.