Damtruppen är igång på allvar.
2019-11-15 13:07
Gänget som imponerade stort på första fys-passet
Förberedelserna för 2020 har äntligen dragit igång.

I måndags hade vi höstupptakt med information & riktlinjer inför den kommande säsongen.
Onsdagen bjöd på första gemensamma passet i bollhallen med bra uppslutning & fokus på försvarsspelet.
Gårdagen (torsdag) första fyspasset på Träningshuset.
En tapper skara som verkligen gav järnet. Är oerhört imponerad av samtliga, för det var verkligen sjukt jobbigt. Vet iaf en som kommer ha träningsvärk i en vecka.
Grymt jobbat & bra inställning, bådar gott inför säsongen!
Nu kör vi...
Truppbygget går bra!
2019-11-12 20:45

Vårt damlag är igång med FUTSAL-säsongen sedan några veckor tillbaka och denna veckan börjar huvudtränaren Mikael Rinaldo med pass i bollhallen. I måndags kväll hade vi en mindre upptakt med hela truppen och Mikael körde en PP-presentation med bra info om hur säsongen är tänkt. 40 tjejer och ledare var på plats och det kändes i luften att det är mycket glädje i truppen och att man ser fram emot en ny säsong med helt nya förutsättningar.

Anna och Matilda skadade.
2019-11-12 20:00

Både Anna Karlsson och Matilda Strömdahl blev tyvärr allvarligt skadade under hösten. Riktigt tråkigt för dessa positiva och härliga lagspelare.

Anna Karlsson hade stora problem under hösten med fot och vad. På väg tillbaka från dessa skadade hon knät allvarligt i augusti och har inte kunnat spela sedan dess. Nu är det konstaterat att det är en allvarlig korsbandsskada och operation samt lång kämpig rehab väntar. Anna är en krigare det vet vi och vi hoppas hon kämpar sig igenom 2020 och att framåt hösten/vintern vara fullt återställd!

Matilda Strömdal. Flyttade till Stockholm i september för arbete. Hon hittade direkt en klubb att träna i och på första träningen var tragedin och oturen framme. Knäskålen är krossad och det är en mycket allvarlig knässkadad! Operation är gjord. Matildas rehab kommer ta lång tid och vi hoppas verkligen att hon blir helt återställd. Som tur är har Matildas nya jobb ställt upp och hjälpt henne första tiden på ett ypperligt sätt. Hon är nu tillbaka på jobbet iaf.

Vi lider med våra skadade lagkamrater! Ta jobbet, kämpa, kriga, vi vet att ni har pannben för att klara en lång rehab period.

KÄMPA TJEJER och stort lycka !!!

Backklippan laddar för 2020!
2019-11-03 18:00
Malin Blidfors  känner att 2020 kan bli hennes och lagets år. Malin och hennes familjs planer ser ut att kunna ge Malin en hel försäsong vilket bäddar för att Malin kommer vara riktigt vass till avspark i div 2 i mitten av april. Med Malin i truppen för vi en riktigt rutinerad försvarsspelare som vet vad som krävs för att maxprestera på matcherna. Man vet alltid vad man får av "Blida", och det är 100% oavsett om det är träning eller spel i A eller B-lag.
3 talanger laddade för 2020!
2019-10-28 20:30
Andrea Lundgren, Julia Rosin och Stina Kägo-Bragsjö är alla riktigt sugna på säsongen 2020. Jättespännande att följa dessa 3 ytterligare en säsong. Med den erfarenhet och tuffhet de skaffade sig under 2019 kommer säsongen 2020 blir riktigt intressant.
- Vi är glada att våra egna VIF-tjejer brinner för fotbollen och verkligen satsar den tid som behövs för att utvecklas. Vi tror div 2 spel kommer kunna utveckla våra unga spelare på ett mycket bra sätt.
Malin Engström har förlängt med VIF!
2019-10-25 20:17
Malin Engström är laddad för 2020.
Malin har efter ett par veckors vila ett ordentligt sug efter en hel säsong. Detta är ett riktig nyckelspelare för oss kommande säsong. Under hösten  har vi sett hur otroligt mycket vi saknat Malin under träningar och matcher. Hon är så viktig för lagbýgget 2020 och med en hård och nyttig försäsong kommer Malin tillföra ännu mer än hon gjorde under hösten.
- Jag har slitet riktigt hårt med min rehab och ser fram emot att få göra en hel säsong med försäsong och allt. Hoppas kunna tillföra rutin/glädje och motivation. Så länge kroppen håller så spelar jag med mycket stor glädje vidare i VIF DAM, ett klubbmärke som står för helt rätt saker avslutar en viskande Malin Engström direkt från skogen med bössan på ryggen.
Mån 16/9 19:30