VIF dam C vände och vann
2019-05-20 23:26
VIF dam C vann måndagens bortamatch mot HIS MAIS med 2-1 efter underläge 0-1 i paus. I en jämn match drog VIF det längsta strået och lyckades vinna.
Referat: Vimmerby IF B - Nässjö FF
Kanonmatch men förlust!
2019-05-19 19:43
Topplaget Nässjö FF var skärrade, VIF B gjorde en mycket bra match och hade energi och fullgas ikväll. 0-0 paus, 0-0 med 15 kvar. Mer kraft framåt för VIF som gick för seger. Med 5 min kvar hade VIF haft några riktigt bra lägen. 2 snabba omställningar mitt i VIF pressen sista 5 minuterna avgjorde tyvärr matchen till gästernas fördel. Inre alls rättvist, men VIF tar med sig massor positiva vibbar framåt.
Effektivt västkustlag tog 3 poängaren
2019-05-18 20:55
5-1 visar inte matchbilden men VIF va med ordentligt i 1a
Seger för VIF Dam men smolk i glädjebägaren pga skada
2019-05-12 22:33
Härliga mål av Stina idag
Stina Kägo Bragsjö gjorde två påpassliga mål och VIFs defensiv var klockren. Tyvärr känns det svårt att glädja sig över segern då Natta Johansson bars ut på bår redan i mitten av halvleken.
Referat: Tjust IF FF - Vimmerby IF B
Ilhammar förstörde VIFs dag i Loftahammar
2019-05-12 22:20

3 mål och en assist och i övrigt bra spel av hemmalagets kapten och härförare Jennifer Ilhammar fixade segern till Tjust på Hammarvallen i Loftahammar. Ilhammar va en av de spelare som VIF hade på radarn inför denna säsong vilket även allsvenska LFC hade.

VIF stod annars upp väl mot serieledarna utan poängtapp och 5-0 speglar inte helt matchbilden, utöver målen hade hemmalaget kanske 3-4 målchanser mot VIFs 2-3. Vi kan inte snacka bort förlusten 5-0 visar tydligt vem som vann. Vi ska ända ha gott betyg för insatsen

Vi va inte ända framme i press-spelet och vann inte de viktiga bollarna för omställningar. Vi ska all heder för arbetsinsatsen där alla försöker göra sitt yttersta, men idag studsade det helt enkelt inte vår väg på den vårojämna gräsplanen.

Elin Borgstrand var som vanligt timad i sina brytningar och kom rätt på det mesta. Julia Rosin slet hårt i 90 min och visade ledaregenskaper.

Ny vecka kommer och redan nästa helg har vi revanschchans mot nytt tufft motstånd i denna div 3-serie.

Laget:

Ellen

Maja-Blida-Elin-Lollo

Minea - Julia-Molly- Maja

Kujtese - Thea

Hilda in 45 och Johanna Jay-Jay Johansson in 35

ps Lollo gick ut med 10 kvar mht smäll på sitt knä som hon haft problem med tidigare, vi hoppas på god utveckling, närmaste 48 timmar får avgöra hur skadan ser ut.

Referat: Vimmerby IF C (9-m) - Hultsfreds FK
Seger mot HFK
2019-05-10 22:30

Vif dam c slog seriefavoriterna Hultsfred med 3-1 efter underläge 0-1 i paus. Sammantaget gör vi en kanonmatch från Tilda Allis i målet, ett stabilt och modigt försvarsspel, bollvinnande mittfält och stenhårt jobbande forwards.