Dags att anmäla sig till matchen!!!
2019-03-22 16:56
Som vi tidigare berättat om har vi köpt 50 biljetter till denna match i Stockholm och national arenan!
Det kommer bli en historisk match, svensk publikrekord!!
Över 25 000 biljetter är nu sålda!
De blir mycket intressant att se denna match live, kul och se tjejerna på riktigt en gång innan VM i sommar.
Ta chansen att hänga med! Anmälan via SMS till Håkan 070 636 65 63, gäller spelare och ledare, senast 27/3!
Bussen avgår 06:30 från Ceos grusparkering.
Lunch och intressant föreläsning innan matchen.(VIF betalar buss, lunch, föreläsning och matchbiljett)
På hemvägen stannar vi och käkar någon burgare eller dyl. (Du betalar själv). Kommer hem 19,30-21 någon gång.
Vore kul om hela truppen hänger med.
( skulle det bli "överbokning" är det träningsnärvaro som avgör vilka som ska med och inte)
Frågor till Håkan eller Lacket!
ANMÄLAN TILL HÅKAN SENAST 27/3!!!
Förlust mot Färjestaden
2019-03-17 09:39
Frida Pöder kvitterade till 1-1
VIF Dam förlorade lördagen träningsmatch mot div 1 laget Färjestadens GoIF med 1-2, alla mål gjorda i första halvlek. Målskytt för VIF denna lördag var Frida Pöder framspelad av Nathalie Johansson .
Färjestadens GoIF istället för BK Tinnis!
2019-03-15 17:39
Bk Tinnis lämnade återbud till lördagens träningsmatch i fredags eftermiddag. I onsdags lämnade de återbud till söndagens B-match mellan föreningarna. Svagt tycker vi. B lyckades vi inte hitta nya motståndare till men till A fick vi efter mycket om och men napp. Jakten slutade med att vi hittade Färjestadens GoIF som också fått sent återbud till sin match.Vi tackar för att de vill gästa oss med kort varsel.
Samma tid och samma plats, alltså avspark imorgon lördag kl. 14:00 på Skobes Arena!
Match mellan div 1 lagen Vimmerby IF - Färjestadens GoIF
Välkomna!
BK Tinnis på Lördag.
2019-03-14 21:27
På lördag tar vi emot BK Tinnis i den 4:e träningsmatchen för säsongen. Avspark kl 14:00. Samling 12:45. Vi ställer upp med följande trupp:
Elin Ryd, Natalie Milton, Greta Koponen, Malin Söderlund, Matilda Strömdahl, Frida Pöder, Alicia Strand, Andrea Lundgren, Anna Karlsson, Tilda Föghner, Nathalie Johansson, Maria Anspach, Vilma Winqvist, Stina Kägo Bragsjö, Julia Rosin. Väl mött på Arenan!
Dam C förlorade mot ett välspelande Rimforsa
2019-03-10 23:36
Ett hårt kämpande Dam C fick ge sig mot ett välspelande Rimforsa. Vårt unga lag med 7 st  04 tjejer, 3 st 03 tjejer och 3 st 02 tjejer jobbade hårt matchen igenom men fick se sig besegrade av ett välspelande Rimforsa med 5-0.
Referat: Vimmerby IF B (D3) - FC Vetlanda Dam (D2)
2019-03-10 18:07
Rexha målskytt för B!
VIF B spelade i förmiddags mot div 2 laget FC Vetlanda. 1-1 blev slutresultatet efter att Vetlanda tagit ledningen. VIF laget hade bra fart under i stort sett hela matchen och resultatet får väl anses som rättvist.