Allis tillbaka efter Elitflicklägret
2019-07-22 16:32
Allis gillar hallonsorbetglass och tycker Hedvig är bäst!
VIF:s Allis Nilsson blev uttagen till Elitflicklägret i Halmstad för ett par veckor sedan. Hon kom hem mycket nöjd och kände hon lärt sig en hel del bra grejer! Nedan en intervju med Allis..
Sommarmatch
2019-07-19 17:11
B/C möter Rimforsa A hemma i träningsmatch nästa söndag 28 aug kl 18. Blir en bra genomkörare inför serieuppstarten för B o C.

Vi hoppas egenträningen går bra, bilderna som skickas från er spelare visar på goda och svettiga tag runt om i världen.

Vi ses på måndag då lagen ABC tränar igen kl 17.30
Malin Engström- så mycket på G!
2019-07-12 13:34
Malin Engström är snart i matchspel!

Malin Engström – snart i matchtröjan igen!

Mycket positivt i VIF lägret är att Malin Engströms rehab efter sin allvarliga knäskada juli 2018 går helt enligt plan. Hon är sedan ett par veckor i full träning och sliter hårt nu under uppehållet. Vi räknar med att Malin är i matchspel inom närmaste 4-7 veckorna. Ett mycket bra ”nyförvärv” som verkligen har rutinen och en mycket bra vinnarskalle.

Hon kommer betyda mycket för VIF i höst!

Vilma Winqvist flyttar till Linköping!
Som medierna redan rapporterat så lämnar Vilma VIF efter en vårsäsong......
Alicia lämnar!
2019-07-12 13:19
Alicia Strand jublar efter en av sina alla assister!

Efter ca 10 år i föreningen lämnar Alicia Strand Vimmerby IF och spel i div 1. Efter korsbandsskadan 2017 kom hon tillbaka 2018 starkare och mer vältränad än nånsin. Under årets säsong 2019 har hon haft några bakslag med det opererade knäet och vilat några matcher.

Alicia väljer nu under uppehållet att lämna VIF och lira med Tjust IF (div 3 ) under hösten. Hon har flaggat för detta under senare delar av vårsäsongen så det kommer inte som en total överraskning.

Referat: Vimmerby IF B - Holsby SK
Andra raka för B!
2019-06-30 16:48
I  graders värme på Ceosvallen spelade idag VIF Dam B hem andra raka segern 2-0 (2-0). Andra matchen på raken som tjejerna tillsammans lyckas hålla nollan!B-laget går till sommaruppehåll med ett skutt upp i tabellen!!
Referat: Vimmerby IF - Nittorps IK
Förlust i div 1...
2019-06-30 11:34
En match som verkligen kunde ha slutat hur som helst. 0-1(0-0). Båda lagen spelade men nerverna på spänn och alla visste att det var viktiga poäng som stod på spel.  VIF hade de bästa chanserna, även om de var få. Vi krigade på bra i första och såg rätt självsäkra ut  men i andra var intrycket att hemmalaget blev oroligare. Nu är det uppehåll, sedan är det rejäl satsning på en bättre höst!