Match mot Tuna B
2017-04-04 22:41
En välspelad match på Skobes arena som slutade med seger för ett förstärkt J18 lag. Denna gång fick vi låna in Nic Rydholm i målet eftersom tåget från Kalmar blev ersatt av en buss och Gustaf inte kunde komma hem i tid.
Ett offensivt spelsystem ledde fram till en ledning med 4-1 i paus. I andra efter 20 minuter fick Jakob Karlsson utgå efter att armbågen gått ur led och ambulans fick tillkallas. De lyckades att dra armen på plats men Jakob fick åka till Västervik får vidare undersökning. Efter detta så kunde Tuna reducera 2 gånger innan slutresultatet fastställdes till 5-3. Ett kreativt spel ledde fram till följande målskyttar: Mojeb 2, Ilia, Oskar B och Ali. Mittfältet fungerade fint och stod för ett bra jobb och några fina assist.
Nu hoppas vi att allt är bra med Jakob.
Seger på Heds Arena
2017-04-01 18:04
Matchen borta mot Myresjö slutade med en komfortabel seger.
Lite sjukstuga i laget, knäskada, onda knän men seger med 2-0.
Målskyttar Eric "motlägg "Karlfeldt, Simon "långskott" Olivesjö
U1 Avslutning
2016-11-02 20:49
Medaljer för seriesegern i Utv A
Säsongen avslutades med en träning i Bollhallen, den 157:de aktiviteten för året, Efter träningen blev det burgare och dricka i klubblokalen med medaljutdelning. Kvällen avslutas med Champions league match Tottenham- Leverkusen. Det var ett krav från någon i truppen. Nu väntar vi med nästa träning till på lördag.
U1 & U2 Tränade ihop
2016-09-14 21:05
U1 och U2 tränade ikväll ihop på konstgräset.
Kvällens gemensamma träningspass samlade hela 33 grabbar. Passet bestod i enkel passningsövning med medtagning för att sedan gå över i matchspel. Eftersom vi var fler än 22 så fick ett gäng köra ett fyspass för att sedan byta plats med de som hade spelat. Kvällen avslutades med en gruppbild
Revansch !
2016-08-17 21:51
J18 laget hade revansch att fordra efter att förlorat våromgången borta mot Mariebo.
En klar 6-1 seger efter 4-0 i paus. Målskyttar Ilia Hanno 2, Marcus Johansson, Oskar Bergman, Erik Karlfeldt, Abdi Hassan Salah.
En bra match av hela laget, backlinjen spelar stabilt och släpper inte till många lägen.
Mittfältet håller bra fart på bollen och killarna i anfallet var heta.
Matchens delikatess stod Abdi för när han gjorde en kopia på Jesper Blomqvists mål på Sven Andersson. Hoppar över bollen så den går på ena sidan av målvakten och springer själv på den andra. Hur snyggt som helst.