Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Vimmerby IF F02

Vi tränar måndagar kl 19 tisdagar kl 18 samt torsdagar kl 18, välkomna, frågor besvaras av ledarna


Nu stänger vi ner denna lagsida
2018-02-03 18:49
Nu 100% fokus på seniorfotbollen så all info där plus matchref osv. 
Über-bra cup av F01/02
2017-12-30 21:04
F01/02 gjorde en kanonturnering, 3a bland seniorer. BRAVISIMO !!

Vimmerby Futsal  Cup

 

Vi fick nyttig erfarenhet av Futsal-spel mot seniorer, vi växte in i turneringen och avslutade bättre och bättre och kvitterar ut bästa betyg för insatsen.

 

VIF 1 – VIF 3  7-0

Här fick  vi bekänna färg direkt, VIF 1s rappa och säkra passningsspel skar som knivar igenom vårt försvar och de straffade oss så fort vi gjorde ett litet misstag i speluppbyggnaden. Vi lärde oss mycket av matchen och tog lärdom av detta, nu skulle vi göra bättre ifrån oss i nästa mot Rödsle

 

VIF 3 – FBSK  0-2  

Vi va med i matchen och förde spelet men fick inte till avsluten

 

VIF 3 – Rödsle 1-2 mål Kujtese

Det nya div 2-laget fick jobba hårt för att få hål på oss, vi gjorde en sjuhelvetes arbetsinsats och jobbade mycket hårt, tufft och rätt i defensiven. Vi stack också upp och hade flera bra lägen där deras målvakt fick rädda eller vi fick se skotten gå strax utanför stolparna

 

VIF 3 – Kisa  1-0 mål Stina

Nu skulle vi visa att vi kunde, de tidigare matcherna blev bättre och bättre, men  nu ville vi göra mål och så blev det och vi hade också bra koll på deras anfallsspel, bravo !

 

VIF 3  - VIF 2  3-0   mål Andrea Lundgren, Julia Rosin, Kujtese Rexha. Drömanfall vid målen och rättvis seger, vi flyttade boll föredömligt och målen var rena rama propagandan. Riktigt riktigt bra.

 


Stort tack för en bra dag i Idrottshallen, vi har nu fått lite rutin på att lira futsal som är nåt helt annat än fotboll på 11-mannaplan, men ger också oss bra utveckling som vi kan dra nytta av i vid spel på stora ytor i vår-sommar-höst.

 

Thilda Kennmark 02 (mv) , är snabbt ute och avvärjer skott/frilägen

Ellen Gustafsson 02 (mv), står rätt och räddar mycket, har vuxit in i seniorspelet

Julia Rosin 01, börjar få rutin på det här med futsal, 3e vintern med seniorerna och nu trygg med bollen och bra val av alternativ

Lollo Rosin 01, samma som tvillingsyrran, har bra tillslag på bollen som ger oss bra uppspel

Elin Borgstrand 01 , bra inställning och rejäl i sitt agerande på backplatsen

Maja Allvin 01, go speluppfattning och är riktigt bra vän med bollen

Stina Kägo Bragsjö 02, snabbare än de flesta och väljer ofta rätt saker på planen

Andrea Lundgren 02, strateg på planen , lugn och stark och behaglig med bollen.

Kujtese Rexha 02, en joker som kan göra det oväntade och har näsa för att göra mål

Molly Levin 03, snabb som en iller, och har snabbt gällt sig futsalens nycklar till att lyckas på planen

Tindra Pettersson 03,  stark och oöm, ger alltid det yttersta, också lärt sig vad som krävs på futsalarenan

 

Vi ledare Burken, Budo o Gittan är riktigt nöjda och stolta över lagets och spelarnas insats, och då vet vi också att vi kan utvecklas ytterligare. Nu fiorar vi nyår med ett leende på läpparna , en 3e plats i en seniorturnering är riktigt bra gjort. GOTT NYTT ÅR till er spelare och era föräldrar och övriga supporters.

Futsalen är igång
2017-12-28 19:17
Idag torsdag hade vi en intensiv futsaldag, som ger oss lite mer att stå på inför SM och andra futsalmatcher framöver:

kl 14.00 VIF F01/02 - VIF F03/04  15-0  (2-0, 13-0)
En internmatch då båda lagen behöver lära sig regler och taktik som hör futsalen till. Båda har SM framför sig, F01/02 7 jan på hemmaplan och F03/04 i Värnamo 13 jan. 

De äldre tjejerna bestämde spelet men F03/04 försvarade sig bra och hade en mycket bra målvakt i Alice som tog det mesta. De yngre hade också bra intentioner i uppspelen som bådar gott för framtiden. 

Efter första perioden á 20 min stod det 2-0 till F01/02 men sen i 3a perioden lossnade det rejält och ytterligare tretton bollar hittade in i nätet. Mål av Elin Borgstrand 1. Maja Alvin 1, Stina Kägo-Bragsjö 2, Julia Rosin 2, Andrea Lundgren 1, Kujtese Rexha 8. Vi lirade även en tredje period men då lirade vi internt där vi 01/02 mötte varandra och 03/04orna detsamma. Mest för att 03/04 orna skulle få spela mer anfallsspel och träna på de momenten. Gav bra utfall för alla parter. 

kl 16.15 VIF F01/02 - FBSK A/B  0-4 (0-1, 0-1, 0-2)
Nu fick vi bekänna färg mot större, starkare och mer rutinerade spelare. Vi gjorde detta jättebra, vi visade att vi behärskar teknik och spelagerande, vi förde spelet mest och bäst, medan FBSK med sin rutin både i målet (Pernilla Ejnarsson) och på plan där de effektivt utnyttjade två av våra defensiva missar och fick både 0-1 och 0-2 lite till skänks, men sån är futsalen, det gäller att ta till vara på de lägen som dyker upp men framförallt stänga igen defensiven. 

Vi gjorde en bra insats och alla får beröm för sina insatser, FBSK vann trots allt rättvist, all bollsport handlar ju om att göra fler mål än sina motståndare. För oss var inte resultatet viktigast, vi ville ha speltid och får rutinerna att sitta, utfallet blev därför bra. Många spelminuter och många sekvenser att ta med sig i utvecklingsprocessen för en fotbollsspelare där jag och många andra (dock inte alla) tycker att futsal ger oss teknik, bolltouch, snabbhet och ovärderlig speluppfattning som gör nytta för oss när vi kommer ut på vår ordinarie spelyta 110x65 meter. 

Laget idag: Ellen Gustafsson, Maja Allvin, Elin Borgstrand, Linnea Friberg, Julia Rosin, Stina Kägo Bragsjö, Andrea Lundgren, Kujtese Rexha. Till sista matchen mot FBSK deltog även Tindra Petersson och Molly Levin. 

på lördag deltar vi VIFs egna "Vimmerby Futsal Cup", tufft och bra motstånd men jag är övertygad om att vi kan prestera även där, vi kan överraska i varje match. Vi tror på oss själva och hoppas på roliga matcher. Ses där i Idrottshallen 30 dec kl 09.30-17.00, hur vi delar upp lagen görs ikväll, vi ska ju ha VIF 1, VIF 2, VIF 3 i spel. 
VIF U vann stort mot Gullringen
2017-10-04 23:35

Träningsmatch mot ett åter-uppstartat Gullringens GoIF som inte haft damlag på drygt 10 år, det blev 9-manna men VIF drog i gasen direkt, i paus stod det 11-0 till VIF och till slut fanns det 1-19 på resultattavlan.


Målen kom i jämn takt och flera av målen var riktiga drömmål med 7-9 pass inom laget innan målskottet kom.


Laget som lirade med mål inom parantes:

Mv Thilda Kennmark/Ellen Gustafsson

backar Linnea Friberg, Edith Edwardsson, Elin Johansson, Elin Borgstrand, Stina Henriksson, Moa Nyström (2)

mittfält Julia Rosin (2), Lollo Rosin (2), Brendah Henrysson (2), Moa Edgren (3), Johanna Hultqvist (1)

forwards Kujtese Rexha (2), Stina Kägo Bragsjö (5)

Bästa gänget !
2017-10-01 20:19
ett vinnande lag inte bara i resultat
Nu är inte alla med på bilden, men här är ett 25 tal tjejer som

i år tagit rejäla kliv i sin och lagets utveckling

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Vimmerby IF, 19/07 20:10 
Vimmerby IF, 16/07 15:35 
Vimmerby IF, 25/06 10:46