Välkommen till F10
Alla tjejer födda 2010 är välkomna till oss för att prova på fotboll. Vi tränar onsdagar 17.30 - 18.30 på 5-mannaplanerna vid Ceos.

Det går att prova några gånger innan man bestämmer sig för om man vill bli medlem och fortsätta.

Om ni har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta Marcus eller Emelie. Kontaktuppgifter under "Truppen" till vänster.
Avslutning med föräldramatch
2017-10-22 23:05
Idag hade vi avslutning för säsongen med lekar, föräldramatch och medaljutdelning till våra duktiga spelare. En härlig och roligt eftermiddag i bollhallen som avslutades med gemensam fika. Extra roligt att alla föräldrar går ur komfortzonen och hänger på i alla moment som vi hittar på.

Tack till alla för den här säsongen!

Nu tar vi en paus över vintern. Vi startar upp säsongen 2018 i början av mars. 
Barn- och ungdomsavslutning i Linköping
2017-10-09 08:30
Igår var merparten av alla barn- och ungdomslag i Linköping för att se LFC-Hammarby. F10 var laddade både för bussresa, match och för att eventuellt få se och träffa Vimmerby IF-fostrade Kosse. 

Det var en spännande och välspelad match som slutade 2-2 efter en sen kvittering av Hammarby. Kanske lika bra det då några av tjejerna i laget är stora Hammarby-fans. 

Finalen blev en träff med Kosse där alla fick både autograf och möjlighet att ta kort tillsammans. 

En kanondag helt enkelt! Stort tack till VIF för ett bra arrangemang.
Bortamatch mot Hultsfred
2017-09-25 21:20
Foton från matchen. Alla bilder är tagna av Robin Månsson (HFK).
I söndags spelade vi vår första bortamatch och även den här gången mötte vi Hultsfred. Vi bjöds på spännande spel av två taggade gäng och man ser att båda lagen utvecklats fint sedan matcherna i mars och juni i år. 

i Vimmerby har passningsspelet och avsluten kommit allt starkare och man är även med bra och täcker upp i försvaret. Kul att se utvecklingen på så här kort tid. 

Som alltid när vi spelar är det viktigaste att vi har kul - och det hade vi verkligen. Både spelare, ledare, domare och publik. 

Tack till Hultsfreds FK för en väl genomförd match - det får bli fler gånger.
Match mot Hultsfred
2017-06-21 21:40

Fler bilder (+3) >>
Idag har vi spelat en fantastiskt rolig match mot Hultsfreds F10. Vädret, publiken, domaren Tilda och alla spelare var på topp. 

Vi fick se spännande böljande fotbollsmatch där båda lagen hade spets framåt men också ett mycket bra defensivt arbete med stabila målvakter på varsin planhalva. 

Alla i laget gjorde en strålande insats och man ser att vårens träning givit resultat. Nu väntar avslutning nästa vecka med föräldramatch. Även där kan vi säkerligen vänta oss en spännande drabbning.

Matchen slutade 4-5 till Hultsfreds favör.
Äntligen gräspremiär
2017-05-08 10:27
Sista träningen i bolltältet är gjord för våren och på onsdag har vi gräspremiär. Vi tränar 17.30-18.30 vid 5-mannaplanerna.

Vi kör fram till 28/6 för att därefter ta sommaruppehåll. Vi drar igång igen v. 34.

Vi ses där!
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen