Välkommen till F10
Alla tjejer födda 2010 är välkomna till oss för att prova på fotboll. Vi tränar onsdagar 17-18 i bolltältet fram till dess att vi kommer ut på gräs.

Det går att prova några gånger innan man bestämmer sig för om man vill bli medlem och fortsätta.

Om ni har några frågor eller funderingar är det bara att kontakta Marcus eller Emelie. Kontaktuppgifter under "Truppen" till vänster.
Dubbelmatcher mot Hultsfred
2018-04-16 08:42
Energi och rörelseglädje!
Igår spelade F10 två matcher borta mot Hultsfred. Ett mycket välordnat arrangemang från deras sida med fika mellan matcherna.

Första matchen förlorade vi med 2-1 efter att länge varit i ledning. Efter paus och fika kom vi ut i andra matchen med en 200% ökning i energi. Inom några minuter var ledningen 0-3. Matchen slutade 1-6.

Det här var sjunde och åttonde matchen för våra tjejer på drygt ett år. Det är riktigt roligt att se deras utveckling. Det går inte att ta miste på att de är ett sammansvetsat lag som jobbar för varandra, med mycket energi och glädje.

Från tränarhåll kan vi nöjt konstatera att det vi övar på träningarna blir verklighet i match. Det vi vill lyfta fram från igår är målvaktsspelet där alla fyra som varvade på den positionen var stabila och trygga mellan stolarna. Också att alla tar för sig mer på planen och att det börjar komma en och annan passning och framspelning.

Nu kör vi på med träning i bolltältet onsdagar 17-18 till dess att vi går ut på gräs!
Säsong 2018 närmar sig
2018-02-11 19:52
Idag smygstartade säsongen med lagfotografering till VIF-Nytt och vår hemsida.

Nästa vecka, 18/2 kl. 14-15 drar vi igång inomhusträning inför breddturneringen den 18/3. Vi tränar i Vimmerby Gymnasiums idrottshall. Ta med benskydd, inneskor och träningskläder. Det blir mycket spel och lite regelträning.

Efter breddturneringen går vi över till bolltältet på Ceos. Där tränar vi onsdagar 17-18. Så fort väder och temperatur tillåter kommer vi att gå ut till våra riktiga planer. Preliminärt kommer även de träningarna att ligga onsdagar, men då 17.30-18.30.

Om du har en 2010:a som gärna vill prova fotboll i ett skönt gäng är det bara att höra av sig och komma. Våra kontaktuppgifter finns under "Truppen".
Avslutning med föräldramatch
2017-10-22 23:05
Idag hade vi avslutning för säsongen med lekar, föräldramatch och medaljutdelning till våra duktiga spelare. En härlig och roligt eftermiddag i bollhallen som avslutades med gemensam fika. Extra roligt att alla föräldrar går ur komfortzonen och hänger på i alla moment som vi hittar på.

Tack till alla för den här säsongen!

Nu tar vi en paus över vintern. Vi startar upp säsongen 2018 i början av mars.
Barn- och ungdomsavslutning i Linköping
2017-10-09 08:30
Igår var merparten av alla barn- och ungdomslag i Linköping för att se LFC-Hammarby. F10 var laddade både för bussresa, match och för att eventuellt få se och träffa Vimmerby IF-fostrade Kosse.

Det var en spännande och välspelad match som slutade 2-2 efter en sen kvittering av Hammarby. Kanske lika bra det då några av tjejerna i laget är stora Hammarby-fans.

Finalen blev en träff med Kosse där alla fick både autograf och möjlighet att ta kort tillsammans.

En kanondag helt enkelt! Stort tack till VIF för ett bra arrangemang.
Bortamatch mot Hultsfred
2017-09-25 21:20
Foton från matchen. Alla bilder är tagna av Robin Månsson (HFK).
I söndags spelade vi vår första bortamatch och även den här gången mötte vi Hultsfred. Vi bjöds på spännande spel av två taggade gäng och man ser att båda lagen utvecklats fint sedan matcherna i mars och juni i år.

i Vimmerby har passningsspelet och avsluten kommit allt starkare och man är även med bra och täcker upp i försvaret. Kul att se utvecklingen på så här kort tid.

Som alltid när vi spelar är det viktigaste att vi har kul - och det hade vi verkligen. Både spelare, ledare, domare och publik.

Tack till Hultsfreds FK för en väl genomförd match - det får bli fler gånger.